Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר 4 ערוצים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הרכב הוא פיג'ו 207 3 דלת',

HU - Pioneer DEH 80 PRS

קומפוננט קדמי - Morel Hybrid ovation

עד היום היו מאחורה רמקולים מסוג HAT IMAGINE

לאורך כל הזמן היה לי חוסר בבאס, כאשר הייתי יושב מאחורה ה IMAGINE היו נותנים באס יפה אבל מקדימה הוא לא מורגש.

הגעתי להחלטה שהייתה תכנון קודם אבל ויתרתי עליו בעבר כי הוא קצת "פרוע".

הזמנתי מאמאזון צמד סאבים מסוג Earthquake SWS 6.5. (סאבים דקים)

התכנון הוא לבצע בידוד בכל החלק האחורי של הרכב (היכן שהסאבים יושבים במקום הIMAGINE), בבגאז כי הרזוננס יגיע גם לשם ככל הנראה ובדלתות הקדמיות.

ההחלטה לשים את צמד הסאבים מאחורה מגיעה מתוך מקום שנמאס לי מהסט אפ הקלאסי של סאב מגבר בבגאז שתופס המון מקום ובטיולים הכל עף לי מפינה לפינה.

כרגע כל הסט אפ עובד עם הHU, כמובן שיש שיפור מבחינת הבאס אבל פשוט אין מספיק כוח כמתבקש ללא מגבר.

הייתי שמח לקבל המלצה למגבר 4 ערוצים שיתן מספיק כוח לסט אפ הזה, וגם יהיה קטן ויוכל להכנס מתחת למושב, אני לא מחפש HI END, אני לא מגיע לווליום כמו שהייתי מגיע לפני כמה שנים :lol:.

הבעיה הנוכחית היא התקציב, אני מחפש מגבר בסביבות הטווח של 1000 ש"ח, אפשר להתגמש לפה ולשם וגם יד שניה בא בחשבון, אני משער שהספק בכל הטווח בין 75-100 RMS לערוץ יהווה מספיק בשביל הסט אפ, תקנו אם אני טועה.

כרגע יש שלושה מתחרים עיקריים שהגיעו אליי ממקומות שונים, אשמח לקבל התייחסות אליהם והמלצות לעוד.

GLADEN M-LINE 75-4 - מידות 224X50X280

PIONEER GMD 8604 - 4-100 מידות 200X60X265

ROCKFORD R400-4D 4-100 מידות 231X67X172

עברתי לסקייטבורד

פורסם

קיבלתי הצעה מאוד אטרקטיבית על GLADEN rc 70.c4

אפילו עם עודף מהתקציב, מה אומרים? קטן מימדים ומבחינת ההספק יתן את התוצר שאני מצפה לו, איך הם(gladen) מבחינת האיכות צליל?

עברתי לסקייטבורד

• תוכן חדש...