Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הרצון הוא להשקיע תקציב נמוך

הייתי משדרג את הרמקולים לסט קומפוננט קדמי + רמקולים 6X9 על המגש האחורי

אתה תקציב תוצאה משמעותית יותר טובה מהרמקולים המקוריים שיש עכשיו ברכב.

המלצה על ציוד בסיסי זול וטוב יכולה להיות:

Pioneer TSA6965S

Pioneer TSA1605C

פורסם

אוקיי, ויש איזה מקום מומלץ שימכרו בזול כולל התקנה ואחריות כמובן ?

ובכמה בערך אצא עם השדרוג הזה במחיר ?

פורסם

לא חסרים בתי עסק ובעלי מקצוע שיכולים לבצע התקנה שכזו

השאלה באיזה אזור.? ,קח בחשבון שכל בעל מקצוע מחזיק מלאי של סחורה מסוימת

ולא בהכרח מה שהמלצתי לך ,התמחור של כל בעל מקצוע משתנה

ולכן לא ניתן לתת לך תשובה ברורה בעניין.

מה שאני ממליץ לך זה לעשות סקר שוק ולקבל הצעות להתקנה ממספר מתקינים.

פורסם

מאזור אשקלון עד אזור תל אביב אני מוכן להגיע , ברור שיש המון מתקינים בגלל זה שאלתי אם יש אחד מומלץ חחח

וסבבה אולי דגם טיפה שונה אבל לפי ההמלצה שלך סט קומפוננט קדמי ורמקולים 6X9 זה עדיף על המקורי ומקווה שזה יעשה את העבודה

אבל אם להחליף את הרמקולים בדלתות האחריות מבלי לחורר את הפאנל הזה בבגאז, הבדל משמעותי ?

פורסם

לא חסר מקרים שרמקולים לא מקוריים נותנים תוצאה (אם ההשקעה בהתקנה היא מזערית) לא טובה. לידע כללי ולצורך השוואה (בלי לפגוע במישהו שיודע), מערכת מקורית של רכב ממוצע נותנת באזור 10 ואט לערוץ כאשר רמקול מקורי הוא לרוב 25, שמתאים לדלת ונציל יחד עם זאת, כך שהוא נותן באס וכו וכו. אבל, רמקול לא מקורי בהרבה מקרים יתן פחות באס או ידרוש הגברה.

אולי רמקול בסיוויק היה מתאים לדלת, במקרה וגם הרדיו דיסק נתן תמורה טובה. אי אפשר לדעת אם תהיה מרוצה מההחלפה במקרה הנוכחי.

אני פעם הסתפקתי בהוספת קרוסים וטוויטרים טובים למערכת מקורית, חיברתי את הרמקול בדלת לקרוס וקיבלתי משהו כמו קומפוננט עם איכות די מספקת.

פורסם

לדעתי תתחיל בהחלפת היחידת ראש, אפילו החלפה של היחידת ראש יתן שיפור באיכות צליל ובווליום כי הרמקולים יקבלו יותר הספק (אלא אם כן תשים משהו סיני מעפן), אם עדיין לא יספיק לך רק אז תחליף רמקולים, כמו שאנדרוחה רשם לפעמים אם תשים רמקולים איכותיים עם יחידה מקורית של הרכב הם לא יקבלו מספיק הספק ויקבלו עיוותים מוקדם ממה שציפית.

אני במקומך מחליף ליחידת ראש מהסדרות הזולות של פיוניר עם דיבורית, סביבות 400-500 ש"ח.

מעבר לזה אם לא יספיק לך אז תוסיף רמקולים חדשים, בהצלחה

עברתי לסקייטבורד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...