Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לקראת רכישה של מונדאו טרנד 2013 והבנתי כבר שכפתורי השליטה על הטלפון הם רק ליופי

האם אפשר לחבר את המתאם שבקישור לרכב ועל ידי כך לשלוט על הטלפון דרך הכפתורים ברכב?

אני לא סובל כל מיני דיבוריות חיצוניות ותוספות לא טבעיות אז אשמח להשתמש במערכת הקיימת.

אני גם כן לא מתלהב להחליף את המערכת הקיימת למערכת אחרת.

תודה מראש על העזרה

פורסם
המתאם שבקישור

אין קישור.

אם מדובר ברכיב מקורי שמתחבר למערכת המקורית (מהמפעל) יתכן ויהיה צורך להגדיר זאת בצורה מסויימת (דרך התחברות למחשב הרכב) ואז הכפתורים אולי יפעלו. אם מדובר בתוסף אחר, אולי כן ואולי לא.

פורסם

נראה שאכן מדובר ברכיב מקורי. אבל שים לב שישנם מק"טים שונים.

בשרשור הזר הזה למשל, מתייחסים להבדלים בין שניים מהם. יש שם גם התייחסות לשינוי אפשרי שנדרש בהתקנת אחד מהם.

אני מציע לבחון היטב לגבי קיומן של הצמות המתאימות, המק"ט הנדרש - רצוי לדעתי ע"פ קוד שלדה (לא יודע להגיד לך מול מי או אם היבואן כאן יכול לעזור). כמו כן לוודא שהפונקציות שאתה מחפש קיימות במודול הזה (כולל אם יש בעיות תאימות ידועות כלשהן מול טלפונים מסויימים) ואם נדרש משהו כדי להפעילו מעבר לחיבור הצמות, כנ"ל לגבי צורת ההתחברות לטלפון (קיום תפריטים שאולי נפתחים רק בעת חיבור/הגדרה).

שווה לעיין בפורומים זרים נוספים, שם הרכב נפוץ למדי (בעיקר באנגליה לדעתי).

• תוכן חדש...