Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום,

רכשתי רכב חדש פוקוס 2007 שמגיע עם מערכת סוני בעלת כניסת AUX. אני לא נוסע הרבה ולא מדבר הרבה בטלפון, אבל מידי פעם יש שיחה חשובה ואני צריך לקחת אותה ברכב, ולכן צריך דיבורית.

חשבתי לקנות מוצר כזה שמתחבר למצת הרכב ולכניסת הAUX, ומשמש להזרים סאונד דרך BlueTooth.

שאלות:

1) כיוון שאשמע דרך הרמקולים ברכב, אני מניח שאשמע טוב. השאלה אם ישמעו אותי טוב כאשר הטלפון ממוקם כחצי מטר מהפה שלי.

2) שקע המצת ברכב שלי נותן מתח גם כשהרכב סגור. האם מכשיר כזה שיושב כבוע בשקע המצת עלול לגמור את המצבר?

3)במידה והתשובה ל2 היא "כן":

3.א') האם ניתן לשנות את הפונקציונליות של השקע ולגרום לו לכבות כשהרכב סגור?

3.ב') האם (בדרך-כלל) כיבוי של המכשיר הנ"ל תגרום לו 'לשכוח' את המכשירים הסלולריים שהוא חובר אליהם בעבר?

תודה

פורסם

אכן, טעות שלי. השקע AUX שיש באוטו שלי לא נמצא במערכת עצמה אלא בתא הכפפות. בכל מקרה הוא עובד ומחובר לרמקולים של הרכב.

• תוכן חדש...