Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי concert

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשעה טובה החלפתי רכב ועכשיו אני מתחיל להתארגן על כל נושא התוכנה ואודיו ברכב (שאגב כבר בסטוק לא רע בכלל)

אשמח לעזרה מבעלי נסיון פה

1. חיבור bluetooth - דיבורים יש כמובן אבל לא סטרימינג, אני צריך מתאם כלשהוא, מישהו מכיר / חיבר משהו?

2. חיבור מצלמת רוורס - הבנתי שיש צורך לפרוץ את המכשיר? על מה מדובר

3. חיבור וייז - להבנתי לאחר הפריצה מסעיף 2 מחברים מכשיר אנדרואיד שמריץ וייז ובאמצעות לחיצה על כפתור ניתן לעבור אליו.

*קיבלתי הצעה של עלות 5500 ש"ח עבור סעיפים 2+3, נשמע לי ששווה לבחון אופציות מחו"ל שעשויות להוזיל את הנושא.

4. אודיו - כאמור המצב איכשהוא סביר, אבל אני רוצה לדעת מה האופציות שלי במערכת הזו, אפשר לחבר לזה מגבר? אפשר לחבר סאב (ללא מגבר? אולי יש יציאה ישירה מהמערכת)

בקיצור - אני מאוד אשמח לקצת עזרה.

להלן צילום של המערכת כדי להבין טוב יותר על מה מדובר

Symphony-font-b-Concert-b-font-NON-MMI-A4-A5-Q5-Insert-Rear-Camera-and-Front.jpg

פורסם

וקבלו מה מצאתי תוך כדי שחיפשתי את התמונה שהעליתי של המערכת (לפעמים צריך קצת מזל)

לפי מה שאני מבין זה פותר לי הכל חוץ מה bluetooth.

למישהו יש נסיון עם המוצר הנ"ל? האם הכל יעבוד פה דרך הרמקולים המקוריים של הרכב?

תודה!

פורסם

אתה דודי עם הקאיה ספורטג' במקרה? :-P

בכל מקרה אני ממליץ לך לעבור על "המדריך לאינטגרציית OEM" שכתבתי כאן ולהתעניין בעיקר באופציה של חיבור אינטגרטור דרך BIT DMI של אודיסון.

תבדוק רק שאכן המערכת אצלך בעלת יציאת MOST.

לגבי הפרציה - תבדוק לגבי מתאם של מטרה אקסס במידה ומתאים לרכבי אאודי - היה כאן ספונסר פורום שגם היה מוכר ומתקין אותם - אסימפקס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי אתה אלוף - האמת שידעתי שאתה בדיוק הבנאדם לסמוך עליו, מכרתי את הספורטאג, רכב חדש - אתגרים חדשים, הפעם גם מערכת טובה יותר.

אני אכן בודק בדיוק את מה שהצעת לגבי ה

BIT DMI, במידה ויש לי יציאת most (עדיין לא ברור)

לא הבנתי מה רשמת על הפרציה: "לגבי הפרציה - תבדוק לגבי מתאם של מטרה אקסס במידה ומתאים לרכבי אאודי - היה כאן ספונסר פורום שגם היה מוכר ומתקין אותם - אסימפקס."

יכול להסביר למה התכוונת?

פורסם

הי דודי,

כן - היה כאן פעם ספונסר בשם ESIMPEX שמכר כאן חומרי בידוד, נורות יפניות וגם היתה לו עוד נישה שהוא לא פרסם - למען האמת שתיים שלמות שאחת מהן זה מצלמות DVR של DOD ושל לוקאס והוא גם ידוע בתעשיה בפתיחת מסכים כאשר METRA שזה מותג שמייצר גם פותחי מסכים שנקראים AXXESS אם אני זוכר נכון - נמכרים על ידו (לא יודע אם יבוא בלעדי או פרללי).

והוא במקרה פגש אותי באחת הפעמים עם אאודי Q לא זכור לי 5 או 7 שהוא בעצמו פתח בה מסכים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בדר"כ העניין של ה"פריצה" מורכב משתי יחידות

אחת שקשורה למסך (באודי בדר"כ גם מוסיפים טאצ')ואחת זה הניווט/אנדרואיד.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם
פורסם
אתה דודי עם הקאיה ספורטג' במקרה? :-P

בכל מקרה אני ממליץ לך לעבור על "המדריך לאינטגרציית OEM" שכתבתי כאן ולהתעניין בעיקר באופציה של חיבור אינטגרטור דרך BIT DMI של אודיסון.

תבדוק רק שאכן המערכת אצלך בעלת יציאת MOST.

לגבי הפרציה - תבדוק לגבי מתאם של מטרה אקסס במידה ומתאים לרכבי אאודי - היה כאן ספונסר פורום שגם היה מוכר ומתקין אותם - אסימפקס.

מערכת AUDI CONCERT אינה מערכת MMI, זה יותר דאבל-דין עם מסך חיצוני, לכן יהיה הרבה יותר פשוט (וזול) לחבר אליה את כל התוספות שאתה רוצה להוסיף.

אין למערכת הזאת מעגל MOST (יותר נכון הCONCERT לא כלול בMOST של הרכב),

זו מערכת בסיסית מאוד (בהשוואה לMMI ה"אמיתי" של AUDI),

ובגלל זה אין צורך במתאמים מיוחדים ויקרים, כמו BIT וכדומה כדי לקבל יציאות למגברים, הכל ממש פשוט.

מה שכן תצטרך מתאם אחד כדי להתחבר למסך, וכבר אליו תוכל לחבר את כל התוספות.

אגב, דרך אותו המתאם שצריך כדי להתחבר למסך המערכת תקבל גם AUX מקורי.

פורסם

לא,

המוצר בלינק הוא תוספת לAMI (AUDI MUSIC INTERFACE)

כאשר הAMI עצמו הוא תוספת עבור הMMI (MULTIMEDIA INTERFACE) וכו'

במילים אחרות אין לך איפה לחבר אותו.

• תוכן חדש...