Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיווט מגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אתמול התקנתי מערכת ברכב החדש שקניתי,הרכב הוא פולו 2012.

התקנתי מגבר סאב וקומפוננט שהותקנו יחד עם מנחת על המערכת המקורית של הרכב וזו לא מערכת מולטימדיה יש לציין.

הכל עובד טוב ויפה אבל,יש במגבר פלוס מינוס ועוד חוט שהבנתי שהוא פלוס לאחר סוויצ' כדי שהמגבר יכבה כשאני מוציא את המפתח,אבל הבנתי שבגלל שהמערכת מקורית לא יוצא ממנה פלוס כזה וחיברתי אותו לפלוס קבוע במערכת וחשבתי שזה לא ישפיע על המצבר אם הרכב יסע ביום יום אבל מאתמול הרכב עמד עד היום בערב וכשהנעתי פתאום שמעתי את הסטרטר חלש נורא אבל הניע בלי בעיה אבל לא בא לי להשאיר את זה ככה כי זה לא תקין.

חשבתי אולי לעשות למגבר מפסק בתא כפפות אבל לא נראה לי אפקטיבי כל כך וגם לא בא לי לשכוח לפעמים דלוק.

חשבתי לחבר אותו על הפלוס של המצית אבל ראיתי שבמגבר עצמו יש פיוז של 40 אמפר, אני לא יודע אם זה אכן מה שהוא צורך ואם הפיוז של המצית יחזיק עליו גם את המגבר וגם מטען של פלאפון דוגמא או משהו אחר.

יש מקום אחר שאוכל לחבר את הפלוס הזה כדי שהמגבר יכבה עם הסוויצ ולא יגמור לי את המצבר?

תודה רבה לעוזרים מראש.

פורסם

"החוט הנוסף" נקרא רימוט (Remote). תפקידו לתת פקודה למגבר להידלק. חיבור לפלוס קבוע ישאיר את המגבר דולק קבוע.

המגבר אינו מקבל זרם גבוה דרך החיבור הזה, מדובר רק בפיקוד. הצריכה היא מינימלית ברמת המאה-מאתיים מיליאמפר לכל היותר ואף פחות.

ברכבי VAG אפשר להתקין מודול שיודע לתת פלוס אחרי סוויץ' (לא יודע כמה רלוונטי במערכת מקורית) או לאתר קו שפעיל רק אחרי סוויץ' ואז להתקין עליו ריליי או טיימר כלשהו.

בצע חיפוש, לזכרוני נידון כבר מספר פעמים.

פורסם
"החוט הנוסף" נקרא רימוט (Remote). תפקידו לתת פקודה למגבר להידלק. חיבור לפלוס קבוע ישאיר את המגבר דולק קבוע.

המגבר אינו מקבל זרם גבוה דרך החיבור הזה, מדובר רק בפיקוד. הצריכה היא מינימלית ברמת המאה-מאתיים מיליאמפר לכל היותר ואף פחות.

ברכבי VAG אפשר להתקין מודול שיודע לתת פלוס אחרי סוויץ' (לא יודע כמה רלוונטי במערכת מקורית) או לאתר קו שפעיל רק אחרי סוויץ' ואז להתקין עליו ריליי או טיימר כלשהו.

בצע חיפוש, לזכרוני נידון כבר מספר פעמים.

זאת אומרת שאין לי מה לפחד שהוא ישרוף את הפיוז של השקע מצית אם אחבר את ה Remote לפלוס של השקע של המצית (בהנחה ובשקע מצית מחובר באופן קבוע מטען של פלאפון.

יש מקום אחר אולי שאתם ממליצים לי לחבר את ה Remote? כי קורה הרבה פעמים שמחברים פה ושם דברים אחרים לשקע המצית והפיוז נשרף,יש מקור יותר אמין שאתם ממליצים עליו שנכבה לאחר הוצאת המפתח?

• תוכן חדש...