Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים, יש משהו מאד מוזר בנוגע לסנכרון של הwaze מול המולטימידי באיביזה החדשה אני אשתדל לפרט ככל האפשר.

1-כשחיברתי אייפון לבלוטוס ושמתי waze הכל היה בסדר, וכשאני אומר בסדר הכוונה שגם ואם שמעתי רדיו אז ברגע שהיו פקודות ניווט הרדיו נעצר והפקודות הושמעו דרך הרמקולים של הרכב.

2-כשחיברתי אנדרואיד(2 מכשירים שונים) הwaze עובד אך ורק אם אני מעביר את המולטימידה למצב של הטלפון ,זתומרת שהמערכת משמיעה אך ורק מהפלאפון ולא ניתן לצורך העניין לשמוע רדיו.

אני לא יודע מה מקור הבעיה אם זה המולטימדיה של הרכב או משהו כללי באנדרואיד, אשמח לחוות דעת ואם למישהו יש איביזה דגם חדש(החל מאוקטובר 2015) ויכול לבדוק זאת אשמח לשמוע מה המצב אצלו..!!

עריכה אחרונה על ידי warezon
פורסם

ככה זה מתנהג בכל רכב.

ישנם שני פרופילי בלוטות שמשמשים ברכב. דיבורית handsfree לשיחות טלפון ו- A2DP להעברת מוזיקה וסאונד.

באייפון המפתחחים של וייז הצליחו להכניס אפשרות להעברת פקודות הניווט דרך פרופיל handsfree שגם משתיק את הרדיו.

באנדרואיד אין אפשרות כזאת להעביר את הוראות הניווט דרך פרופיל הדיבורית.

אתה יכול לנסות להתקין אפליקציה שנקראת mono bluetooth router באנדרואיד והיא מעבירה את הסאונד לפרופיל הדיבורית. אבל לא תמיד זה עובד תקין. תלוי במכשיר ובדיבורית עצמה ברכב.

פורסם

פתרון ביניים שאפשר לבדוק:

ב-Waze יש אפשרות לבחור מאיפה הפקודות יישמעו מהבלוטות' או מהמכשיר.

הגדרות>שמע>השתמש תמיד ברמקול המכשיר.

במקרה הזה יכול להיות שה-Waze יוצג במערכת באופן רגיל אבל השמע יהיה מהטלפון עצמו.

ככה זה בטלפון של אישתי עם המערכת שלנו Pionner AVH-X2750bt

שווה לנסות.

פורסם
פתרון ביניים שאפשר לבדוק:

ב-Waze יש אפשרות לבחור מאיפה הפקודות יישמעו מהבלוטות' או מהמכשיר.

הגדרות>שמע>השתמש תמיד ברמקול המכשיר.

במקרה הזה יכול להיות שה-Waze יוצג במערכת באופן רגיל אבל השמע יהיה מהטלפון עצמו.

ככה זה בטלפון של אישתי עם המערכת שלנו Pionner AVH-X2750bt

שווה לנסות.

באיביזה זה גם ככה לא מראה לי את הטלפון על הצג(לא תומך מירור לינק לפי מה שהבנתי) אז מה שנשאר זה רק לשמוע דרך המערכת...

פורסם

תגידו למישהו יש פה איביזה?? מדוע כשאני מחבר usb כדי לשמוע מוזיקה בכל פעם שאני מכבה את האוטו ומניע המולטימדיה לא מזהה את הusb אז צריך להוציא אותו ולהכניס מחדש...??

מישהו נתקל בזה??

• תוכן חדש...