Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בהמשך לפוסט שלי לגבי בחירת סט קומפוננת ומגבר, אני רוצה להתייעץ לגבי אופן ההתקנה. סט שיבחר יהיה תלוי גם בהמלצות לגבי מיקום ההרכבה.

כמו שרשמתי מדובר ב vw t6 עם גג בינוני, בפנים מעל הנהג יש תקרה כפולה שבה מורכבת יחידת מיזוג אחורית על פלטת עץ ויש מקום להתקנה של סט 3way. לפי הבנתי סט של dls gothia / Scandinavia, זאת אופציה שעלתה לא מזמן ותשקל במקרא ואצליח להשתכנע לשלב פרוצסור, חייב הרכבה בתיבות. מכיוון שמיקום הרכבת וופר לא נראה לי אידיאלי חשבתי על הרכבת הסט כולו מעל הראש ואז יש לא מעט אופציות לאן לכוון את הקומפוננטים. IMG_20160908_144347_807.jpgלא מצאתי תמונה נקיה של איך נראה הגג הכפול אז תתעלמו משאר האוטו, בתמונה שצירפתי סימנתי מיקום אפשרי להתקנה של הסט.וזאת תמונה כללית של גג כפול.

https://www.google.co.il/search?q=vw+t6+medium+high+roof+interior&client=ms-alps-full_k05ts_a-il&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjAmfrftf_OAhXEvhQKHazHB6AQ_AUIBygB&biw=360&bih=559#tbm=isch&q=vw+t6+medium+roof+interior&imgrc=2uKNwQRh-pWo1M%3A

ראיתי התקנה של רמקולים מעל הראש השאלה האם הסטים האלו נשמעים טוב בהתקנה בתקרת הרכב.

לדעתי הפלוס הגדול בהתקנה מהסוג הזה, קרבה של כל הרכיבים אחד לשני, קבלת במה ממורכזת. מבחינת המינוסים - הכיוון של הקומפוננטים צריך להיות כנראה לכיוון חלון צד או שמשה קדמית והם יהיו קרוב למאזין.

ההרכבה בדלתות אפשרית אבל רוב הסיכויים שאבחר בסט אחר מהרשימה שלי או אפילו בסט מסידרה נמוכה יותר dls rc 6.3 שלפי תגובות אפשרי להתקנה בדלת בלי תיבה או אחד הסטים של audio system .

פורסם

לגבי איזה סט להתקין - אולי כדאי לחשוב לכוון של רמקולים שטוחים?

מוראל וירטוס נאנו למשל.

אלא אם כן ממש אין לך בעיה לעשות בניה והגובה הכולל של הבניה כאשר תלוי על התקרה לא יפלוש לך לשדה הראייה.

לגבי הסאונד, לרוב לרמקולים תקרתיים יש נטיה להשמע קצת מנותקים או יותר נכון מפוזרים ולמעט הצליל הגבוה שהוא מאוד כיווני, אתה לא ממש יודע מאיפה הסאונד מגיע.

במקרה של תדרי באס זה לא ממש משנה כי הם גם ככה אי כווניים בעליל אבל המיד והקצה העליון של הסאונד - בעיקר הקצה העליון של הסאונד עלולים להסגיר גובה במה גבוה מידי.

לדעתי בסטאפ בו טוויטרים לא נמצאים במיקום שהוא אידאלי מבחינת גובה, רצוי לכוון אותם כך שהם יהיו קצת יותר מוחלשים מהרגיל בכדי לא להתבלט ולא למשוך אליהם את המיקום אבל סה"כ זה צריך להשמע טוב באותה מידה אולי אף יותר מהסיבה אשר ציינת, קרבת הרמקולים זה אל זה כSOURCE POINT בדיוק כמו סטאפ אחר - אם תכוון נכון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה.

כיוון של הגג בה לי דווקא כי חשבתי לבנות במה מלמעלה לכיוון חלון קדמי. זה היה נראה לי יותר הגיוני לשים את 3הקומפוננטים ביחד ו לכיוון חלון מאשר וופרים שמנגנים לרגליים/כיסא ומיד, טוויטר ביחד מכוונים לנהג. אין בעיה של מקום, בין תקרה לגג יש איזה 15-20 סמ' וחשבתי לבנות תיבות שנותנות זוית לרמקולים, אין לי צילום של הגג כרגע אבל עם מורידים את הכיסוי יש שם הרבה מקום ליצירתיות.

אם ללכת על התקנה בדלתות מה הייתם ממליצים, הרכבה במקום של הרמקול המקורי או בכיס התחתון עם זווית כלפי מעלה. בשני המקרים כנראה לא תהיה בעיה לבנות תיבות מעץכמעט בכל צורה, יש שם כיסוי דלת בגודל של מיני ממוצעת. https://www.google.co.il/search?q=vw+t6+door&client=ms-alps-full_k05ts_a-il&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiPyJqnuILPAhUBJcAKHVJbCskQ_AUIBygB&biw=360&bih=559#tbm=isch&q=vw+t6+door+panel&imgrc=BDmMV7WIgdC9NM%3A

פורסם

לחבר שלי יש את אותו הרכב עם סט 3WAY של DLS מותקן בדלתות.

טוויטר ומיד מעל הראש לכיוון השמשה הקדמית, נשמע לי כמו נצח של כיוונים.

פורסם

אפשר לבקש תמונות של הסט אפ? מקריאה בפורומים הבנתי שהמיד והוופר חייבים תיבה אחרת זה נשמע גרוע. זאת הסיבה שהמליצו לי על שילוב של פרוצסור וזה נשקל במקרא ואני אבחר בסט של סקאנדינביה כי זה נראה לי עדיף על קניית קרוס של הסט או הכאב ראש בכיוונים של סט כזה.

פורסם

אפשר הסבר? מה הפלוס של שילוב פרוצסור בהתקנה חצי אקטיבית, חוץ ממחיר יחסית לhu טוב. טוויטר ומיד קרובים וופר בדלתות. במקרא שאחלית לשלב פרוצסור יורכב ברכב מה שנקרא תואם מקור, מכשיר סיני בעל איכות לא ידוע. האם זה מפריע לאיכות של מוזיקה כי אני מבין שאפשר להזרים מידע ישירות לפרוצסור והפורמט המומלץ - flac.

פורסם

אמליץ לך לרכוש פרוססור 8 ערוצים שזה די סטנדרט בימינו, אין טעם לעבוד חצי אקטיבי., ובעניין הhu ,במידה ואתה מחבר את הפלא או טאבלט ישירות לdsp האיכות של הרדיו בכלל לא משנה.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

• תוכן חדש...