Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

רכשנו ניסאן מקסימה 2002 ואנו לא מוצאים מתאם ל 2 דין בארץ, אשמח לעזרה אם מישהו יודע היכן לרכוש אפילו משומש ואולי יש מתאם של חברה אחרת שיכול להתאים

תודה רבה

פורסם

אם כך מה שצירפתי קודם לא מתאים כפי הנראה.

מצאתי שיש חלק מקורי כזה, אבל הוא יקר (בחו"ל) ולא ראיתי זמינות לו במכירות באתרים המוכרים.

אפשר לראות מק"טים פה - רק שים לב שאני לא סגור על ההבדלים בין כולם שם, כמו גם אם מדובר בדגם תואם במאה אחוז לרכב שלך (ואם יש הבדל בכלל).

בנוסף, לא נראה לי, אבל אולי יש סיכוי שזה יתאים:

http://www.connects2.co.uk/Product/ProductItem/CT23IN01

למעשה מדובר באותו רכב, רק שיכולים להיות הבדלים קטנים שעלולים להוביל לחוסר התאמה, ולא ברור לי מהתמונה אם זה יכול או לא להתאים אצלך.

פורסם

תודה תום על המענה.

היות והרכב רק מספר שבועות אצלנו, אמשיך לחפש בניחותא ואם לא אמצא כנראה שאתפתה ל"הימורים" מחו"ל

עכשיו אני מתחיל להבין את המושג נדיר... :)

ללא "מותרות" נסתדר, אני רק מקווה שלא יהיו בעיות בהשגת חלקי חילוף שוטפים בטיפולים מן המניין

אורן

פורסם

עוד אפשרויות לשקול -

- רכישת מולטימדיה עם מסך נשלף.

- חיתוך של הפאנל הקיים על מנת להתאים מערכת דאבל דין (ע"י בעל מקצוע מנוסה).

פורסם

לדגם שלך קוראים בארה"ב אינפינטי I35. המקסימה זה משהו אחר שמה.

להבא שתחפש חלקים תחפש לinfinity i35 - ייקל עלייך מאוד.

זה המתאם:

http://www.ebay.com/itm/Fits-Infiniti-I35-2002-2004-Multi-DIN-Stereo-Harness-Radio-Install-Dash-Kit-/401071505927?hash=item5d61b98207:g:3RkAAOSwzgRWv-Cn&vxp=mtr

מאמזון - זול משמעותית - תבדוק עלויות משלוח:

https://www.amazon.com/Metra-99-7609G-Dash-Infiniti-2000-2004/dp/B004123HH6

פורסם (נערך)

זה אותו מתאם שצירפתי בהודעה #5, רק מחברה אחרת (וגם תחת הרכב I35 של אינפיניטי).

אבל אני חושש שלא מדובר במתאם שיתאים. הקצוות שלו נראים ישרים מדי ביחס לזה שמופיע בתמונה שהעלה פותה"ש.

החלק שהתייחסתי אליו בתור חלק מקורי, מגיע כחתיכה אחת עם כל הפאנל כולל פתחי האיוורור ופס הקישוט בתחתית מימין לפני שמתחיל הפאנל של בקרת האקלים.

אפשר לראות בהוראות ההתקנה גם שהפאנל באינפיניטי מופרד מהחלק העליון (וגם יש שעון אנלוגי שבולט לתוך הפאנל של האיוורור).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

מצטער, אבל אני ממשיך לחלוק עליך.

כפי שכתבתי, שים לב בהוראות כיצד ישנה הפרדה בין הפאנל של פתחי האיוורור לבין הפאנל של הרדיו.

ההפרדה הזו לא קיימת בניסאן. ושם מדובר בחלק אחד, מסגרת "העץ" וגם החלק הפנימי האפור הפלסטי.

ניתן לראות זאת גם באתר המק"טים שצירפתי בהודעה #5.

וכהשוואה בדף הרלוונטי של האינפיניטי, שבו יש רק פאנל של פתחי האיוורור. והחלק של הרדיו נפרד ומתפרש על כל רוחב הפאנל כמו בחלק שצירפת.

פורסם

הסתכלתי, לדעתי עדיין מתאים. מה שרואים בתרשים של המקסימה זה את החלק מעץ. לא את החלק הפלסטיקי הכהה שנמצא בתוכו בתמונה שהוא העלה. הכי טוב - לפרק ולראות ברכב עצמו. לא אמור להיות מסובך מדי.

פורסם

נכון, אבל החלק הפלסטי הוא חלק ממנו, כיחידה אחת (לכאורה).

בעוד שבאינפיניטי, הפאנל חצוי, והמתאם הוא לכל הרוחב ולא רק החלק הפלסטי הכהה.

הבלבול שלך (לדעתי) בנושא, זהה לזה שהיה לי בהתחלה כשנתתי לינק לאותו מוצר. אבל גם אז לא הייתי משוכנע לגמרי.

אחרי שנברתי עוד קצת בנושא, אחרי שגם אתה העלת אותו, אני יותר מבטוח שזה לא יתאים. אלא אם ינסר את הפאנל הקיים (וגם אז לא בטוח), ואם כבר עושים את זה, נראה לי שעדיף פשוט לחתוך במרכזו כדי להתאים דאבל דין.

מוכן לתת ערבות לבחור שירכוש? :wink:

• תוכן חדש...