Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימוש בNippon Andorid KAIER

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התחדשתי במערכת מולטימדיה חדשה לרכב:

http://www.cheaper.co.il/Product/%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%99%D7%93-444-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-7-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A5-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA-kaier

יש לי כמה שאלות:

1. איך אני מסנכרן את האנשי קשר שלי לבלוטוס ? ראיתי שיש אפשרות להוריד מה-SIM אבל האנשי קשר לא נמצאים על ה-SIM...

2. האם ניתן לשנות את הצבע תצוגה של הכפתורים ?

3. יש גרסאות מיוחדות למכשיר ? זה ANDROID רגיל כמו smartphone? או שיש אפליקציות שלא תואמות ?

אשמח לעזרתכם

תודה :)

פורסם

1.אתה נכנס לאפלקציה של הבלוטוס במכשיר נכנס לספר טלפונים ולוחץ על הורדה מהפלאפון נמצא אחד מתחת לסים הוא יוריד את כל האנשים ואז ישאל אם לבצע סנכרון תסמן לא

2. את הצבע של הכפתורים אתה משנה בלחיצה קצרה על האייקון הכי שמאלי שנראה כמו ריבועים(אם אתה רוצה לשנות את הצבע של הלד בכפתורים בצד כנס למגירת אפלקציות יש שם אפלקציה בשם קולור ניתן לבחור שם צבע)

3. המכשיר הוא אנדרואיד רגיך (מוגדר כטאבלט אני חושב) בגרסה 4.4.4 שזו גרסה ישנה מאוד בגלל יש סיכוי גבוה שלא כל האפלקציות יעבודו לך

פורסם
1.אתה נכנס לאפלקציה של הבלוטוס במכשיר נכנס לספר טלפונים ולוחץ על הורדה מהפלאפון נמצא אחד מתחת לסים הוא יוריד את כל האנשים ואז ישאל אם לבצע סנכרון תסמן לא

2. את הצבע של הכפתורים אתה משנה בלחיצה קצרה על האייקון הכי שמאלי שנראה כמו ריבועים(אם אתה רוצה לשנות את הצבע של הלד בכפתורים בצד כנס למגירת אפלקציות יש שם אפלקציה בשם קולור ניתן לבחור שם צבע)

3. המכשיר הוא אנדרואיד רגיך (מוגדר כטאבלט אני חושב) בגרסה 4.4.4 שזו גרסה ישנה מאוד בגלל יש סיכוי גבוה שלא כל האפלקציות יעבודו לך

היי ! תודה על העזרה אבדוק את מה שאמרת.

אי אפשר לעשות עדכון גרסה ?

דבר נוסף ששמתי לב הוא כשאני מניע את הרכב לוקח זמן לעלות למערכת ובזמן הזה היא בוחרת תדר רדיו אקראי שכנראה לא קיים והעלייה של המערכת מתלווה ברעשים חזקים (לא ניתן להוריד ווליום)

ידוע לך איך מסדרים דבר כזה?

פורסם

עדכון גרסה ממה שאני מכיר אי אפשר לעשות לא נראלי שמפתחים בכלל גרסה חדשה יותר

לגבי העליה כשאתה מכבה תרכב תהיה על אפלקציה רדיו ועל התחנה שאתה רוצה שתתדלק ואז כשתדליק היא תפעל בזמן העלייה(סמל הרכב ורישום האנדרואיד) לגבי מה שתיארת פה על רעש חזק אצלי לא היה לכן אני לא מכיר ולא יודע ענות לך על זה

פורסם
עדכון גרסה ממה שאני מכיר אי אפשר לעשות לא נראלי שמפתחים בכלל גרסה חדשה יותר

לגבי העליה כשאתה מכבה תרכב תהיה על אפלקציה רדיו ועל התחנה שאתה רוצה שתתדלק ואז כשתדליק היא תפעל בזמן העלייה(סמל הרכב ורישום האנדרואיד) לגבי מה שתיארת פה על רעש חזק אצלי לא היה לכן אני לא מכיר ולא יודע ענות לך על זה

פשוט הוא נמצא על תדר שאין בו תשדורתאז יש רעשי רקע ושומעים את זה חזק אני מניח בגלל הווליום שמוגדר דיפולטיבית במכשיר

בכל מקרה אבדוק זאת במוצאי שבת ואעדכן פה

תודה על העזרה!

פורסם

בדקתי,

לא מצאתי את האפליקציה קולור במגירת אפליקציות..

אתה יודע מה השם שלה במדויק ?

• תוכן חדש...