Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמה לרכב ל24/7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון :)

אז ככה, למישהו מהמשפחה שלי "נפל" (כותב ככה כי לא יודעים מה קרה באמת) אבן כנראה לזכוכית קידמי של הרכב ויש לו שריטה וכנראה שיצטרך להחליף את הזכוכית. עכשיו מתחילים לחפור לי (גם אבא שלי רוצה עכשיו) מצלמה לרכב שמצלמם 24/7 ללא הפסקה, כדי להיות ברור, חחח.

אז דבר ראשון, לאבא שלי יש את המצלמה דרך הזאת ברכב: "Xiaomi Yi Original 2.7 Inch 165 Degree 1296P Car DVR Recorder Support ADAS", מה אני צריך כדי לחבר אותה למצבר או לא יודע לאן כדי שהיא תמיד תהיה דלוקה? כמה זה טוב? ואיפה אני יכול לבדוק כמה חשמל היא לוקחת (זה אבא שלי רוצה לדעת)

דבר שני, ראיתי בפיסבוק (ואני לא מוצא עכשיו) מראה פנורמית שמגיע עם מצלמה קידמי, אחורי (כנראה שזה בנפרד כי לא יודע איך אפשר לצלם את החלק אחורי של הכביש עם המצלמה במראה פנורמית) ומצלמה רוורס לחניה, נראה לי שכלל התקנה היה עולה איזה 500/600 ש"ח, כמה שווה דבר כזה?

איזה עוד אופציות יש לי כדי לצלם 24/7 עם מצלמה דרך טובה קדימה ואחורה?

תודה מראש על העזרה חברים.

אגב, אני מעזור המרכז, אם יש לכם המלצות על מקומות, לא לשלוח אותי לצפון או לדרום בבקשה :-D

פורסם

אהלן , אני לא יודע עד כמה מומלץ לחבר מכשירי חשמל נוספים שיעבדו ישירות מהמצבר (גם כי זה נשמע מסובך וגם כי זה יעשה לך דרכים פשוטות יותר)

לפני כשבוע הזמנתי את המצלמה הזו:

Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/281365383644

עדיין מחכה למשלוח , אמור להגיע בקרוב

יש בה כמה יתרונות אחת מהם שהיא מאוד קטנה ונראת ממש טוב באותו (תבין לבד בתמונות שבקישור)

היתרון שלה שהיא מלווה בסוללה נטענת פנימית משלה ובעצם היא יכולה לעבוד גם כשהרכב כבוי ולא מספק חשמל למכשיר

בכל מקרה כפי שציינתי אני עדיין מחכה שתגיע

אם אתה מעוניין תישאר איתי בקשר , אעדכן אותך ברגע שהיא תיהיה אצלי

פורסם

אהלן , אני לא יודע עד כמה מומלץ לחבר מכשירי חשמל נוספים שיעבדו ישירות מהמצבר (גם כי זה נשמע מסובך וגם כי זה יעשה לך דרכים פשוטות יותר)

לפני כשבוע הזמנתי את המצלמה הזו:

Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/281365383644

עדיין מחכה למשלוח , אמור להגיע בקרוב

יש בה כמה יתרונות אחת מהם שהיא מאוד קטנה ונראת ממש טוב באותו (תבין לבד בתמונות שבקישור)

היתרון שלה שהיא מלווה בסוללה נטענת פנימית משלה ובעצם היא יכולה לעבוד גם כשהרכב כבוי ולא מספק חשמל למכשיר

בכל מקרה כפי שציינתי אני עדיין מחכה שתגיע

אם אתה מעוניין תישאר איתי בקשר , אעדכן אותך ברגע שהיא תיהיה אצלי

אחלה, תודה. אבדוק [emoji106]

Enviado desde mi LG-H815 mediante Tapatalk

• תוכן חדש...