Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

ברשותי מערכת מולטימדיה אנדרואיד גרסה 4.4.4 המערכת פתוחה.

שמתי לב שכאשר אני שומע תחנות רדיו מהמערכת ישנם רעשי רקע קלים (מעין קישקושים של קליטה)

זה לא קורא בכל התחנות ולא כל הזמן אבל זה קורה וזה דיי מרגיז למי שיש אוזן רגישה.

למשל בגלגלצ ורשת ג זה קורה באופן דיי קבוע.

הצליל שיוצא מהתחנה לא נקי באופן 100 אחוז אלא ישנם רעשי קליטה קלים ומעצבנים. לפעמים יותר ולפעמים פחות.

ברכב הקודם שלי זה לא היה ( אומנם לא היה לי מערכת מולטימדיה שם) וגם ברכב של אשתי שומעים נקי לגמרי

(גם ללא מערכת מולטימדיה) אבל אני מדגיש את זה מכיוון שזה לא בעיה של מיקום גיאוגרפי.

כי זה קורה גם שאני באזור הבית וגם כאשר אני נוסע למקומות רחוקים יותר מהבית וזה עדיין קורה.

בקיצור האם מישהו נתקל בתופעה הזאת? אם כן האם יש דרך להעלים אותה או לשפר אותה?

האם זה קורה מכיוון שהמערכת מולטימדיה רגישה יותר ולכן שומעים כל דבר בצליל ברדיו?

דיברתי גם עם מי שהתקין את המערכת הוא אמר שאין טעם לבוא אליו כי לא ניתן לעשות כלום. הוא הסביר את זה בגלל האות הנמוך שחברות תחנות הרדיו משדרות בארץ. הסבר שלא שכנע אותי כמובן..

האם באמת הדבר ככה?

קצת מוזר לי שבמערכת מולטימדיה איכותית שעלתה לי המון כסף השידור ברדיו לא נקי תמיד.

אשמח לשמוע תגובות.

תודה רבה!!

עריכה אחרונה על ידי israeli46
פורסם

היי,

אפשר לומר שבשני הקצוות יש חלק בתוצאה, וכל אחד בנסיבות שלו,

אכן תלוי בתחנה המשדרת אם השידור שלה חזק וכן אם יש הפרעות בתדר המשודר, ובאיזור שאתה נמצא.

וכן במקלט שלך כמה הוא איכותי.

אצלי למשל יש גם הפרעות , ישלי HU של Eclipse. בתחנת גלגל"צ 91.8 יש הרבה הפרעות ואיכות ירודה,

ברדיוס 100 האיכות טובה , וב 102 גם איכות טובה אך אני נתקל לא מעט בהפרעות בשידור שעולות על התדר,

ב88FM, 87.6 האיכות קליטה ושידור מצויינת! (20% חזק יותר מגלגלצ) אך גם כאן יש מדי פעם הפרעות.

אני תושב המרכז שבכל השבוע נוסע לאיזור ת.א , וזה הסיפור, נכון שישנם רכבים שהקליטה בהן נקייה יותר זה גם תלוי באנטנת הרכב ובבידוד מהאנטנה ברכב.

*אני גם מתכנן לעבור למע' אנדרואיד ,ומקווה ששלא אתקל במשהו חריג. בחנות בררתי ונאמר לי של ניפון אמור להיות קליטה טובה.

אפשר לשאול כאלה שישלהם. אם יוסיפו מידע ממה שהם חווים.

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

• תוכן חדש...