Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מודע לעובדה שבמרבית המקרים תדרי הרדיו בארה״ב הם זוגיים ולא כמו בארץ.

אולי בכל זאת מישהו קנה או יודע, אם קיים מכשיר של חברה כזו או אחרת עם תדרי רדיו מתאימים לארץ ?

תודה.

פורסם

מה שאתה מציין זה נכון ,אך לידיעתך תידרי רדיו אירופאים זהים לאלו בישראל

כך שאם אתה קונה מחנות באירופה אתה תקבל תדרי רדיו "ישראליים".

מעבר לכך גם אתה קונה מכשיר "אמריקאי"

אתה יכול עדיין לשמוע רדיו "ישראלי" ברוב המיקרים ע"י חיבור מכשיר הטלפון הנייד למערכת.

פורסם

אל תקנה head unit בארצות הברית.

כמעט לכל המכשירים יש דגמים מקבילים באירופה, אמנם מספר דגם אחר אך אותו המכשיר.

תקנה ב AMAZON בריטניה או גרמניה

בדרך כלל באמזון גרמניה יש מחירים אטרקטיביים ביורו, כולל משלוח ומיסים ותמיד אפשר למצוא מוכר שיסכים לשלוח לארץ.

הפורמט של אמזון זהה בכל העולם ואתה בקלות יכול להצליח לקנות באמזון גרמניה גם מבלי לדעת מילה אחת בגרמנית.

פורסם (נערך)

לקחת בחשבון גם, שעבור דגמים פשוטים (שזמינים גם בארץ) בדר"כ לא לגמרי משתלם לרכוש בחו"ל ביחס לארץ.

אגב, על חלק מהשאלות ואחרות קיבלת מענה בשני שרשורים שפתחת לפני שנה וקצת.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אגב, על חלק מהשאלות ואחרות קיבלת מענה בשני שרשורים שפתחת לפני שנה וקצת.

צודק ... העניין שגם אז לא הצלחתי לקבל תשובות חד משמעיות ...

אני נוסע כל שנה לביקור בארה"ב ואין ספק שהמחירים שם של מוצרי האלקטרוניקה ועוד .. הם הרבה הרבה יותר זולים ... והעובדה שאני מביא דברים ללא עלות משלוח, מכס וכו' - עושים את הקניה כדאית ביותר.

אני חושב שבמחיר של דאבל דין "פשוט" בארץ באותו מחיר בארה"ב אפשר להשיג מכשיר איכותי הרבה יותר.

לעניין תדרי הרדיו...

ברור לי שהנושא הוא כמו תקליט שבור... אבל כאמור טרם מצאתי תשובה החלטית, אם ישנם דגמים בארה"ב שמתאימים לארץ או לא ?

אני רוצה להאמין שהשוק האמריקאי התפתח טיפה ואולי חלק מהחברות נותנות את האופציה לשינוי התדרים למי שרוצה, לכן השבוע שלחתי מייל לכל החברות המובילות במידה ואקבל תשובה חיובית - אשתף גם כאן.

אגב, אני גם אצא לגיחה קצרה בקנדה ... אולי שם יהיה כדאי ?

בכל מקרה, אני חוזר לשאלה הראשונה שלי ... אם למישהו יש מניסיון ... המלצה על דגם אמריקאי שנרכש על ידו ומתאים לארץ ... אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם
מעבר לכך גם אתה קונה מכשיר "אמריקאי" אתה יכול עדיין לשמוע רדיו "ישראלי" ברוב המיקרים ע"י חיבור מכשיר הטלפון הנייד למערכת.

או ע"י חיבור מסיט תדרים.

או אם המכשיר תומך ב-European Tuning.

אין יותר חד משמעי מזה.

והתקליט השבור נוגע לשרשורים כאלו שנוגעים לענין התדרים במכשירים מארה"ב וממשיכים להיפתח כל תקופה.

בדוק מפרטים כפי שהם מופיעים באתרי ממכר למיניהם לגבי ענין ה-EU Tuning.

הוסבר לך גם בפעמים הקודמות לגבי ענין דילוגי התדרים והבדלים אחרים שעשויים להתקיים בין הדגמים שם לאירופה/מזרח רחוק/מזרח תיכון.

קנדה = צפון אמריקה. המצב זהה.

מכס אתה לא משלם רק אם מתחמק ממסלול אדום בשדה.

מכשירים שהתייחסת אליהם לפני שנה, עולים בארץ אולי 300-400 ש"ח יותר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אני מעדכן ...

לאחר התכתבויות עם שרות לקוחות בארהב ... מצאתי מס׳ דגמים שניתן לקנותם בארהב אבל עם אפשרות לשינוי לתדרי רדיו אירופאיים.

אני באופן אישי הלכתי על חברת קנווד גם בגלל כאמור העדפה אישית שלי וגם בגלל חוסר דגמים של חברות אחרות ללא תדרי רדיו מתאימים

בנוסף אני מזכיר שאני רוכש במקום, כלומר אין עלות דמי משלוח או מיסים

הדגמים

1. הלכתי על דגמים עם CarPlay

The DDX9902S and DDX9702S will both play DVD, support CarPlay and Mirror Link, and offer European tuning.

http://www.bestbuy.com/site/kenwood-7-cd-dvd-built-in-bluetooth-built-in-hd-radio-android-auto-apple-carplay-in-dash-receiver-black/6874115.p?id=1219667173072&skuId=6874115

2. דגמים יותר זולים ... גם הם תומכים בתדר אירופי ...

DDX492, and DDX372BT..

עלות משוערת 250 דולר +-

אשמח לקבל תגובות לגבי הדגמים ...

ודבר שני מה באמת ההבדל במחירים בהשוואה לארץ ? כי אם באמת רק 400-500 ש״ח אז לא יהיה שווה בעיקר בגלל עניין האחריות וההתקנה בארץ

תודה

• תוכן חדש...