Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רוצה לשתף אתכם בפיתרון שמצאתי ואולי הוא יעניין עוד אנשים.

ברכב שלי (רנו סניק 2) יש מקום ל DIN1. כבר הרבה זמן שאני מחפש פיתרון להתקנת מערכת דאבל דין. לא מוכרים לרכב הזה מתאמים והפיתרון היחיד שחשבתי עליו הוא בנייה מפייבר גלאס. רק מחיר הבנייה (ללא המערכת) יכול להגיע לכמה אלפי שקלים.

ככה זה נראה במקור:

20160730_160504.jpg

לאחרונה נחשפתי לחברת JOYING שמייצרת מוטציות מוזרות, כמו למשל מערכות DIN1 עם מסך בגודל 10.1 אינץ'.

תעשו חיפוש בגוגל וביו-טיוב על השם JOYING

הזמנתי באלי אקספרס מערכת DIN1 עם מסך "8. המוכר שולח רק עם DHL ומאוד פחדתי שיבקשו ממני לשלם מיסים וכל מיני עמלות שהם ממציאים. המשלוח הגיע תוך 5-6 ימים וללא שום מיסים.

הזמנתי מפה:

http://www.aliexpress.com/item/Quad-Core-8-inch-screen-Single-1-din-Universal-Touch-screen-car-dvd-player-Android-car/32694669689.html?spm=2114.13010608.0.52.FvnM3C

ככה נראת המערכת שלי אחרי התקנה פשוטה:

20160902_123349.jpg20160902_124356.jpg20160902_124410.jpg

חוות דעת אחרי יומיים של שימוש:

נראה קצת לא טבעי ולא משתלב עם שאר הדשבורד, אבל ככה זה כשדוחסים מסך 8 אינץ לתוך מיקום של DIN1.

מאיכות הסאונד אני מרוצה. התפריט נוח והמעבר בין האפליקציות מהיר. ממש כמו טאבלט, רק עם התאמה תפריט נוחה יותר לרכב.

מגיב מהר כשמדליקים את הרכב.

בכפתורי הטאץ' בצד שמאל יש תיאורה שנדלקת כשמפעילים את אורות הדרך ברכב.

קצת לא נוח שכפתורי הווליום הם כפתורי טאץ' קטנים ולא בורר מכאני עגול.

התרגלתי להשתמש בכפתורי השליטה שעל ההגה ובמערכת הזאת הם לא עובדים. בשביל שהשליטה מההגה תעבוד, צריך לקנות מתאם מיוחד שעולה כמה מאות שקלים. אם לא אתרגל לכפתורים הקטנים, אז כנראה שאצטרך לקנות את המתאם.

יחידת הראש פחות עמוקה מהרגיל - מכיוון שאין במערכת הזו כונן דיסקים.

את גובה ועומק המסך אפשר לשנות ע"י הזזת הקליפסים שמחוברים עם ברגים מאחורה.

המערכת בולטת לעין ויכולה למשוך גנבים. אפשר לנתק את המסך, אבל אני לא חושב שהקונקטור מאחורה ישרוד ניתוק וחיבור יומיומי. אולי ניתוק של פעם ב... כשחונים במקום מועד לפורענות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: קניתי מודול שמאפשר שליטה על המערכת החדשה בעזרת הכפתורים על ההגה.

http://www.ebay.com/itm/350804336003?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

ההתקנה יחסית פשוטה, רוב החיבורים זה שקע-תקע כך שאי אפשר להתבלבל. בנוסף חיבור חוט שחור למינוס (-) וחיבור שני חוטים שכתוב עליהם key1 , key2 שבמערכת לשני חוטים שבמודול עם אותם הסימונים.

למי שסקרן לדעת איך סך הכל שני חוטים (חוץ מהמינוס) יכולים לשלוח מגוון פקודות כמו: להגביר, להנמיך, להשיתק, להעביר שירים קדימה ואחורה וכו'.

אז בגדול זה עובד על התנגדות. כל פקודה מהלחצנים בהגה שולחת זרם עם התנגדות שונה. מערכת הסטריאו יודעת לזהות התנגדויות שונות.

לבסוף מה שנשאר לי לעשות זה "לתכנת", כלומר להגדיר ב HU מה כל כפתור בהגה יעשה. נכנסים להגדרות שליטה ב HU, לוחצים על לחצן מסויים (למשל volume up) ולוחצים בתפריט ב HU גם על volume up ושומרים שינויים.

פה יש סרטון שמסביר איך זה עובד:

פורסם

אם אני לא טועה במפגש שהיה ביום חמישי היה בחור עם פורד מונדאו שהיה מותקן בה דבר דומה.

הנה תמונה מהסיכום מפגש

attachment.jpg

Kia Niro 2018 | Honda civic 94 MT

פורסם

הבעיה עם המערכות האלה היא באמת הקלות בגניבה שלהן וזה פשוט מזמין גניבה.

מצד אחד זה פתרון מעולה מצד שני זה לא באמת בנוי לשליפה מהירה ובאזורים מסויימים בארץ (ולא מעטים) המהירות בה מערכת כזו כנראה תיגנב היא 1,2,3... ביי!

(השימוש בשלוש נקודות כאן לטעמי - מוצדק, סליחה לחבריי בהנהלה)

איכות הסאונד בהחלט סבירה ממה ששמעתי במפגש והמחיר של המערכות האלו נהדר לעומת התמורה שהן נותנות.

אני הייתי מעדיף להתקין יחידת 1DIN עם מסך מוטורי או מכאני שניתן ללחוץ חזרה למקומו - פחות מושך את העין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נכון, השליפה של המערכת קלה ויותר קל לגנוב אותה. אני גר בשכונה לא בעייתית עם חניה פרטית ומשתדל לכסות עם מגן שמש וגם החלונות מושחרים. רצוי גם לא להגיע לחניה עם רעש של מסיבה בתוך הרכב.

מערכת Din1 עם מסך נשלף לא תתאים לי בגלל מבנה של הפאנל והמסך יסתיר את כל כפתורי המזגן.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• תוכן חדש...