Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, חיברתי לטאבלט מקלט sdr, דונגל dvb t, אני מצליח לקלוט רדיו עם אפליקציה שנקראת Sdr touch,

רציתי לדעת אם מישהו מצליח לקלוט ערוצי טלוויזיה, ואם כן מה דרוש לכך?

אני עם טאבלט אסוס z170c

תודה

Sent from my A0001 using Tapatalk

פורסם

אם יש לך חיבור לרשת אולי עדיף פשוט להתקין קודי?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בשידורים של עידן + יש תחנות רדיו, אתה לא צריך חיבור לאינטרנט.

לעידן אתה צריך אנטנה, באזורים מסויימים אנטנה ממש טובה.

זה לא לווין זה שידור עם אנטנות שלא מכסה את כל המדינה ובטיול אתה צריך להחליף תדר בדרך.

תבדוק תדרים באזור שלך

http://www.idanplus.tv/map/

אייל

פורסם

רק להבהיר - אני מודע היטב שאין קשר בין DVBT לרישות לאינטרנט - אני מציע את זה כחלופה.

ממה שאני זוכר רוב המקלטים לא מגלים יכולת קליטה טובה בזמן שהרכב בתנועה - זה עדיין ככה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני בדירה בתל אביב עם כזה מחובר לטלויזיה שיש לי למקרי חרום שיש תקלה של HOT.

חייבים לכוון אותו לכיוון מסוייים אחרת לא עובד.

צריך לראות מה אומרים על המכשיר שהוא קנה אם הוא שווה משהו

5008295-1487.JPG

אייל

פורסם

2016 - תקלה בהוט מוגדרת כמקרה חירום.

Pioneer TS-X150

פורסם

לא הבנתי.

הקישור הוא של מכשיר שעובר ב WINDOWS, שאפשר להפעיל אותו בלינוקס.

אתה מנסה להפעיל אותו באנדרואיד.

איך אתה מחבר אותו בכלל לטאבלט?

המוכר הזה שם קישור לתוכנה לראות טלוויזיה ב WINDOWS

http://www.ebay.com/itm/NEW-USB-DVB-T-RTL-SDR-Realtek-RTL2832U-R820T-DVB-T-Tuner-Receiver-MCX-Input-/111823737774

http://sdrv.ms/TUmjUf

אייל

פורסם

הוא לא תומך באנדרואיד.

תקנה אחד שתומך באנדרואיד.

אם ראית באיזה מקום שהוא תומך באנדרואיד יסבירו איך עשו את זה. (אתה לא תמצא, חיפשתי)

אייל

• תוכן חדש...