Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר שבועות פתחתי שרשור בנוגע להחלפה של הסט קומפוננט שברשותי - Rockford T162S מאחר ואף פעם לא באמת הייתי מרוצה מהם. לאחר מפגשים עם חבר הפורום דן DAn-BP 1.8 הוצאתי את הטוויטרים שיהיו חיצוניים לכיוון השמשה אך לא עזר. באחד מהפעמים הופתעתי לגלות שהטוויטר של הנהג פתאום הפסיק לנגן-הוא מנגן מאוד מאוד חלש שרק ליד האוזן שומעים אותו. מפה לשם נפלה לי הזדמנות לרכוש סט משומש של focal k2p סט מאוד איכותי וקפצתי על ההזדמנות:wink:.

היום בצעתי את ההתקנה אצלי ברכב (סיוויק 2007) ושוב פעם אותה תופעה עם הטוויטרים-הם מנגנים חלש מאוד והפעם בשני הצדדים :shock:. ניסיתי כמה דברים תוך התייעצות עם דן וכלום לא ממש עזר. החלפתי בין הטוויטרים (בין צד ימין לשמאל), חיברתי אותם ישירות לקרוס, לקחתי את הטוויטרים של הסט הקודם שלי הרוקפורד וגם הם נשמעים בדיוק באותה צורה, ניסתי לקחת את הקרוס של הרוקפורד עם המיד והטוויטר של הפוקל וגם כאן הם בקושי עובדים, לקחתי RCA חדש והרצתי ישירות למגבר, ולבסוף גם נסעתי לחבר לקחת מגבר אחר איכותי של hifonix זה היה נשמע טיפה יותר טוב אבל עדיין חלש עד לרמה שצריך להקריב לאוזן בשביל לשמוע אותם.

ישמח לשמוע את דעתכם מה עלולה להיות הבעייה, ומה עוד עליי לבדוק

דאבל דין-Pioneer AVHX2750BT

מגבר- Hertz HDP4 150RMSX4

קומפוננטים- Focal 165K2 POWER 100RMS

סאב- Morel Primo 124 350RMS

פורסם

החלפת את החיווט? לא רק rca אלא חיווט לקרוסים ומגבר?

יש לך אפשרות לנסות לחבר יחידת ראש אחרת במקרה?

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

חיווט לא ניסתי, אבל זה בדיוק החיווט שעבדתי איתו עד עכשיו והכל היה בסדר רק החלפתי את האלמנטים עצמם.

דבר אחד ששחכתי לציין שבדקתי-לקחתי את הטוויטרים עצמם וחיברתי ישירות למגבר (ללא קרוסים) ביציאות של הרמקולים וכמובן בווליום נמוך לבדיקה וגם הפעם נשמעו ממש חלשים.

הוופרים מנגנים מצויין, ואת הטוויטרים חיברתי ישירות לקרוסים אז ככה שהחיווט תקין לדעתי

יחידת ראש אחרת זאת כנראה תהיה הבדיקה הבאה שלי :(

יש עוד הצעות לדברים שאני יכול לבדוק כרגע על המערכת שקיימת?

פורסם

חיבור ישיר של טוויטר למגבר ללא חיתוך, כנראה שלחת אותם לעולם שכולו טוב.

תנסה טוויטרים חדשים ואך ורק דרך קרוס או דרך אמצעי שיכול לחתוך אותם אקטיבית נכונה.

מעבר לכך כדאי שתפרט בדיוק איך כל דבר מותקן, מחובר או מחווט ואיך כל דבר מכוון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בנוגע לחיווט ולחיבורים, הכל מחובר כרגיל ובאופן סטנדרטי - מגבר 4 ערוצים: 2 עבור הרמקולים הקדמיים ו2 בגישור לסאב. מהמגבר רצים 2 זוגות של חוטים (פלוס ומינוס) לכל צד ומתחברים לשני הקרוסים לinput. מהקרוס מהתאמה יש זוג חוטים לטוויטר וזוג לוופרים שבדלתות. בנוסף רצים שני RCA לHU אחד לסאב ואחד לרמקולים.

חיתוכים ביצעתי בעזרת הכיוונים בHU יותר מאוחר אצלם ויעלה לפה תמונות.

לגבי הטוויטרים, ניסיתי לחבר גם את הטוויטרים של הסט הקודם דרך הקרוס והם עבדו גם באותה צורה, כאשר אני יודע שהם היו תקינים קודם לכן. אין לי כרגע טוויטרים נוספים שלא חיברתי כבר

פורסם

מאוד מוזר מה שקורה פה.

ממליץ שתנתק הכל - רדיו, מגבר, קרוסים ותתחיל לחבר מחדש מהרדיו ועד לרמקולים. או שמשהו לא מחובר כמו שצריך או שמשהו תקול.

פורסם

טוב חברים לשמחתי הבעיה נפתרה והיא הייתה בHU. דן הביא כבל מיוחד שצד אחד שלו זה חיבור AUX שמתחבר לטלפון ובצד השני שני בננות RCA שמתחברות למגבר ובכך למעשה מבטלים את השימוש בHU והטוויטרים קמו לחיים. מה שעשינו זה שחזור להגדרות יצרן של הHU ולשמחתי הרבה זה פתר את הבעיה.

עכשיו יש לי כמה שאלות נוספות בנוגע לכיוונים והגדרות בHU אבל אני יפתח לזה כבר שרשור נפרד כי זה לא ממש רלוונטי לנושא שבגללו נפתח השרשור.

המון תודה לעוזרים :wink:

פורסם

כבל מיוחד!

מת על זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...