Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פיג'ו 206+ 2011 ואני מעוניין לבצע עליה פרוייקט השחרת חלונות אחוריים+שמשה אחורית 95% +וילונות איטום, כך שכל החלק האחורי של הרכב יהיה אטום מאור שמש וללא אופציה לראיה.

כמובן שאיני יכול לחסום לעצמי את כל טווח הראיה, מכיוון שזה יהיה חוסר אחריות מוחלטת, החלטתי להתקין מצלמה שתהיה מחוברת מעל הלוחית רישוי האחורית והמסך יהיה במקום המראה המקורית של הרכב.

אני לא רוצה לחווט את המצלמה לאורות רוורס מכיוון שאני רוצה שהיא תפעל כל עוד יש סוייץ אך גם יהיה לי מתג שמכבה אותה גם אם יש סוויץ.

עכשיו לחלק העיקרי של ההודעה, מישו יכול להמליץ לי על מצלמה איכותית ומסך איכותי? עדיפות קניה מאיביי.

תודה רבה :)

פורסם
שלום,

ברשותי פיג'ו 206+ 2011 ואני מעוניין לבצע עליה פרוייקט השחרת חלונות אחוריים+שמשה אחורית 95% +וילונות איטום,

ואיך תעבור טסט?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כוונותיך אולי רצויות מבחינתך אך מעשיך אינם רצויים לבטיחותך.

פגישה ראשונה עם שוטר - תוריד את הרכב שלך מהכביש.

מבחן רישוי שנתי - כישלון אשר יצריך פרוק של כל השינויים/תוספות.

פורסם

אני עברתי טסט עם חלון אחורי מושחר 5\95 אחוז, עם טויוטה ישנה.

לא צייצו מילה.

אל תתחילו עם העניין של החלון האחורי כי זה ידוע שמשטרה לא אוכפת את זה.

בכל מקרה, אני גם נסעתי כמה חודשים טובים עם וילון אחורי כולל ההשחרה בחלון האחורי הגדול, אני עדיין הצלחתי לראות משהו אבל ברוב הזמן אתה תוכל לראות קצת רק אם תסתובב פיזית, אין מצב בקושי לראות משהו דרך המראה, רק באור חזק או משהו.

זה נחמד לפרטיות וזה "פוזה", אבל גם בלי הוילון זה נראה אחלה.

הורדתי את זה לפני הטסט וגם כדי שאמא שלי או מישהו אחר שירצו לנהוג, יוכלו לראות נורמלי כי עם ההשחרה רואים די טוב(איכות טובה).

בהצלחה.

• תוכן חדש...