Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כפי שציינתי בכותרת אני בחור פשוט שלא מחפש להשתגע עם מערכת של אלפי שקלים אני בסך הכל שומע גלגל"צ ומידי פעם אוהב להגביר כשיש שיר ממש טוב, אני מחפש מערכת לרכב שתספק לי דיבורית בלוטות' (כי כרגע אין לי) ופונקציות בסיסיות (כנראה שהרמקולים יהיו המקוריים של הרכב) ושישפר את המראה של הרכב(לא סובל את הצורה המכוערת של המערכת המקורית שלהם)

הרכב שיש לי זה מיצובישי לנסר 2011, חשבתי לקנות דאבל דין של ניפון 6695 ב-900 ש"ח מה דעתכם על המכשיר והאם יש אחד יותר טוב או מומלץ בטווח מחירים שלו אני מכניס קישור לזאפ לדגם המכשיר

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-indashdvd&db610458=2045333&keyword=6695

אשמח לחוות דעת שלכם תודה :)

פורסם

הרכב של אשתי הינו לאנסר 2010

מה שאתה צריך זה -

יחידה אינטגרלית + מתאם צמה לצמה המקורית של הרכב - כ600 שקלים בערך.

יחידת דאבל דין פשוטה כלשהיא - לא מציע לגעת בסיניות, לאשתי קניתי קנווד DDX470 אם אני זוכר נכון ב2K שקלים

ומתאם הגה של PAC או חברה אחרת - כ400 שקלים

GPS היא משתמשת בנייד שלה (סמסונג S3 מיני) וסה"כ מרוצה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בשביל פונקציות בסיסיות לא צריך דאבל דין.

אלא אם כן מבחינתך מדובר בשיפור המראה וזה משהו שאתה לא מוכן להתפשר עליו (בניגוד ליחידת דין1).

עלות מסגרת בארץ כ-500 ש"ח, מחו"ל קצת פחות (וכולל צמה, כפי שאדי ציין).

יש מספר מכשירי דאבל דין בסיסיים אך טובים מבית קנווד או פיוניר בעלות של עד כ-1400 ש"ח (לחילופין, יחידת 1DIN בסיסית וטובה תעלה בין 500-600 ש"ח).

מתאם שליטה מהגה נדרש אם אכן יש כפתורים בהגה ואינך מעונין לאבד את הפונקציונאליות שלהם. יחד עם זאת במספר דאבל-דינים קיים מתאם מובנה שעשוי לפעול ללא צורך ברכישת מתאם נפרד.

פורסם

tom אני אכן רוצה לשפר את המראה ולדעתי האישית דאבל דין יותר יפה מדין1 וזה בהחלט הסיבה היחידה שאני הולך על דאבל דין,

בנוגע למסגרת אני כן מברר מאיפה להשיג חו"ל או בארץ והפרשי מחירים, בקשר למערכת אני כן רוצה שתהיה לי את האפשרות לשליטה מההגה הייתי שמח להמלצה שלכם על מערכת בסדר גודל של 1000 ש"ח עד 1500 ש"ח מקסימום(חוץ מהמסגרת כמובן שלזה יש תקציב אחר) שתתאים,

lanosforce-המערכת שציינת חורגת מהתקציב שלי

פורסם

מקובל לחלוטין כמובן.

לצורך הענין, ישנה המלצה חוזרת בפורום על פיוניר AVH-X2750BT שניתן לרכוש תמורת קצת יותר מ-1400 ש"ח.

המכשיר אמור לכלול בתוכו מתאם שליטה מהגה מובנה.

פורסם

ממליץ בחום להוסיף מצלמת רוורס בכל מקרה.

תבדוק מול ספונסר הפורום ארט סאונד מה הוא יכול להציע לך - יש לו מבצעים מאוד מעניינים.

לפעמים גם אפשר למצוא מציאות באתרים כמו וואללה קניות - פעם הם מכרו שם דאבל דין של פיליפס באלף שקלים - תבדוק גם אופציות כאלו.

תבדוק גם יד 2 כאן בפורום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בדקתי את המחירים של החברות הגדולות ואני יכול להשיג מערכת סינית בחצי מחיר שלהם אז כניראה שאני ארד מהמערכות הללו,

לכן יש לי 2 אופציות pulse audio himax vs nippon6695

במחינת המחירים יש הבדל של 100 שקל אז זה זניח השאלה מה אתם הייתם לוקחים (כמובן שני המערכות סיניות אבל זה בסדר אותי זה לא מעניין:lol:)

פורסם

את הניפון היה לי לפני כ7 שנים במאזדה,סה"כ עשתה את העבודה כמו שצריך.

את הפולס אדיו יש לי כרגע בסיאט כחודשיים (אנדרואיד) ועד עכשיו עושה את העבודה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מאז השרשור הדברים לא התקדמו.

נכון להיום יש תקציב חדש למערכת שנע בין 1500 ש"ח ל-2000 ש"ח מקסימום למערכת מולטימדיה.

את המתאם קניתי מחו"ל לכן אין צורך.

איזה מערכת תמליצו?

פורסם

פיוניר 2850. זה מכשיר מבית טוב במחיר הגיוני.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=923415

לי אישית יש קנווד דגם 5025.

זו מערכת איכותית מאוד, עולה לדעתי סביב 2,000 ש"ח. אדי מערכות בראשון לציון משווקים אותה ותוכל להתרשם שם מהמערכת. הבנתי שיותר זול לקנות אצל המשווקים שלהם מאשר אצלם. תברר ותראה.

http://adi-system.co.il/blog/portfolio-item/%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-ddx5025bt/

פורסם

עדכון קצר:

החלטתי ללכת על מערכת של pioneer כרגע יש 2 דגמים שאני מתלבט ואשמח לעצה שלכם:

pioneer avh-x2750 vs avh-x2850

2750- מכשיר משנת 2015 עם עברית מלאה מחיר 1300 ש"ח

2850 - מכשיר חדש אבל ללא עברית במחיר של 1500 ש"ח

מה דעתכם? האם יש הבדלים מהותיים בין הדגמים? אודה לעזרתכם!

פורסם

בהתחשב בזה שעיקר מה שמענין אותך זה שיפור המראה (והפונקציות הבסיסיות האחרות), יכול להיות שתוכל להסתפק בדגמים המשונמכים (לדעתי רק פחות אפשרויות כיוון מתקדמות, אבל רצוי לבדוק מפרט מדויק), אותו הדבר רק בלי 0 בסוף או באלו ללא דיסק, תחילית MVH וגם בלי 0.

בהמשך ובנוסף לכך, בדוק אם מכשירי 2016 שמיובאים באופן רשמי גם לא כוללים עברית.

באתר היבואן (עוזי רדיו), ה-2850 נמכר תמורת 2490 ש"ח וה-285 תמורת 1850 ש"ח.

ובהחלט יש מצב שאצל משווקים מורשים למיניהם ולא ישירות דרכם, המחירים יהיו יותר זולים.

אבל, הפרשי המחיר בין ה-275 ל-2750 לא משמעותיים ולכן אין הצדקה לקנות את הדגם המשונמך במקרה זה.

אם יש לך ענין כלשהו בשיקוף מכשיר הטלפון הנייד שלך דרך המולטימדיה, מציע לבדוק לעומק את רמת התאימות שלו למי מהמערכות הפוטנציאליות.

פורסם

היי,

אחרי בדיקות והשוואות אני הולך להתקין מערכת פיוניר 2750, ומצלמת רוורס.

אני עכשיו מתלבט לגבי החלפה של הרמקולים הקידמיים בתקציב של 300₪ פחות או יותר ללא מגבר יש המלצות ספציפיות?

עריכה: רק רציתי להגיד תודה לכל הממליצים עד עכשיו עזרתם לי מאוד :)

• תוכן חדש...