Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי לפני כשבוע מאזדה 2 שנת 2008 דגם דיינמיק, שמגיע עם מערכת שמע מקורית.

חסרה לי בעיקר האפשרות של חיבור הפלאפון בבלוטות' שהייתה לי ברכב הקודם - לשיחות ולמוסיקה.

חשבתי בהתחלה להתקין דיבורית BURY 9040, אך המחיר הזול ביותר שמצאתי היה 300 שח כולל התקנה, אבל אז הסתבר לי שהיא לא מתחברת למערכת של הרכב, אלא היא מערכת עצמאית. אז החלטתי לברר אם ואיך כדאי להחליף את מערכת השמע המקורית.

מצאתי שחוץ מהערכת שרוצים להתקין (רגילה או דאבל דין), צריך גם מסגרת מיוחדת. חיפשתי בפורום הזה ובעוד מקומות הוראות או הנחיות לפירוק והרכבה ולא מצאתי. אני אמנם לא מתקין מערכות אבל את הקודמת התקנתי לבד בסדר גמור, ואני לא חושש מקצת עבודה.

רציתי לשאול אם חברי הפורום יוכלו להפנו אותי לדיונים קשורים/הוראות התקנה - איך להסיר את המערכת הקיימת, מה בדיוק צריך למערכת החדשה (מסגרת, מתאמים, צמות, אנטנות וכו') ואיך להתקין אותה.

אם יש המלצות על מתקינים זולים, הערות או דגשים שכדאי לשים לב אליהם בפירוק ובהתקנה - אשמח לשמוע.

תודה רבה

פורסם (נערך)

היה לי מאזדה 2 2009. פירוק של כל פלסטיק והחלפת HU לא יותר מי שעה. (בהנחה שאתה מסתדר עם מברג ואם יש לך מתאם ISO, יש מצב שהוא נשאר לי איפשהו בבית.)

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי _boo

phone

-> HELIX DSP PRO MK2 -> Mosconi AS100.4 -> ScanSpeak D3004 & ScanSpeak 12M

Mosconi AS200.4 -> JL ZR800-CW & JL 10W3v3

פורסם

לא מסובך בכלל.

צריך מתאם פלסטיק וכשמרכיבים זהירות רק על חלק שמעל הרדיו של ההתראת חגורת בטיחות.

נדרש מתאם פלסטיק ומתאם לקונקטור המקורי. פלסטיק הזמנתי מאיביי

פורסם
היה לי מאזדה 2 2009. פירוק של כל פלסטיק והחלפת HU לא יותר מי שעה. (בהנחה שאתה מסתדר עם מברג ואם יש לך מתאם ISO, יש מצב שהוא נשאר לי איפשהו בבית.)

בהצלחה.

אשמח לקחת את הצמה אם תמצא אותה.

פורסם
לא מסובך בכלל.

צריך מתאם פלסטיק וכשמרכיבים זהירות רק על חלק שמעל הרדיו של ההתראת חגורת בטיחות.

נדרש מתאם פלסטיק ומתאם לקונקטור המקורי. פלסטיק הזמנתי מאיביי

מתאם פלסטיק הכוונה לכזה?

ומתאם לקונקטור הכוונה לצמה, כמו ש_boo אמר?

• תוכן חדש...