Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתאם Bluetooth - aux

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

ברכב שלי מותקן רדיו של פיוניר, DEH PS80

רדיו מעולה עם איכות צליל מצויינת, אבל אין קישורית בלוטוס לפלאפון, בעידן של היום זה כבר נהיה פרט הכרחי ברדיו של הרכב ואני לא מצליח להסתדר בלעדיו.

אני רוצה להתקין מתאם בלוטוס, שיתחבר לאוקס וישב במקום שלא יפריע.

הזמנתי בעבר אחד מאיביי אבל האיכות צליל והאיכות הכללית הייתה פשוט זבל, הייתי שמח להמלצה אם מישהו מכיר מתאם דומה שיפיק צליל איכותי, גם בהשמעת מוסיקה וגם בהשמעת שיחות, ברדיו יש 2 יציאות USB ככה שאין לי בעיה להשאיר אחת מהם מחוברת למתאם לטובת טעינה קבועה.

התקציב יהיה כמה שצריך, לא פוסל לקנות גם מתאם בכמה מאות שקלים אם יעשה את העבודה, לא רוצה לקנות משהו זול ולהתאכזב,

תודה מראש

עברתי לסקייטבורד

פורסם

אם את עובד אקטיבי אז במקום לבזבז כסף ומאמץ על התקן חיצוני, מדוע שלא תעדכן את המכשיר ל 80PRS שמגיע עם כל מה שכבר יש לך, ואתכל מה שאתה מחפש להוסיף.

ניתן למצוא יד שניה בפחות מאלף שח, או להזמין חדש בכ1400 מחו״ל.

אם אתה לא עובד אקטיבי יש שלל מכשירים אחרים של פיוניר שיתנו מענה לכל הדרישות.

פורסם
אם את עובד אקטיבי אז במקום לבזבז כסף ומאמץ על התקן חיצוני, מדוע שלא תעדכן את המכשיר ל 80PRS שמגיע עם כל מה שכבר יש לך, ואתכל מה שאתה מחפש להוסיף.

ניתן למצוא יד שניה בפחות מאלף שח, או להזמין חדש בכ1400 מחו״ל.

אם אתה לא עובד אקטיבי יש שלל מכשירים אחרים של פיוניר שיתנו מענה לכל הדרישות.

טעיתי בתיאור הרדיו, מה שנמצא אצלי הוא אכן 80prs אבל ללא הקישורית

עברתי לסקייטבורד

פורסם

אההה.. קנית אותו בארץ אני מבין? אני לא מבין למה הם טרחו להוציא דגם בלי BT לשוק המקומי. פשוט בזבוז.

עכשיו אני מבין למה אתה צריך מתאם שכזה. ניסית לבדוק אולי יש לפיוניר מתאם BT שאפשר לחבר דרך הAUX?

פורסם

כן בדקתי, גם אני לא מבין למה שיווקו אותו בארץ ככה, שטות גמורה.

אין לפיוניר מתאם רשמי שמתאים, סקיטסה, אשמח לדעת את טיב איכות הסאונד שאתה מפיק עם המתאם שהזכרת, כי זה מבחינתי דיל ברייקר

עברתי לסקייטבורד

פורסם

לא רע בכלל... משמיע יוטיוב דרכו באיכות טובה מאוד. אם אתה בפתח תקווה מוזמן לבוא לשמוע.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תוכן חדש...