Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי לי כמה דקות פנויות - אז הנה תכנון די פשוט שניתן לחרוט מ - PVC או אוקולון, או לחילופין מאלומניום / עץ...

או להדפיס...

TWITER.283.jpgTWITER.282.jpg

TWITER.284.jpgtwiter.JPG

עריכה אחרונה על ידי orenuchx
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה יופי - זה כל מה שיש לי לאמר.

לגבי הבסיס יש היום דבקים שמחזיקים 60 קילו גרם על ס"מ רבוע בודד - אבל אין שום בעיה לעשות בסיס רחב יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני חושב שאוקולון יתאים לך. אנחנו משתמשים בחומר הזה למבודדים לפסי צבירה, הם עמידים גם לברנר.

לא חושב שהוא רעיל.

רק איך אתה חושב לעבוד איתו?

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

לקנות טבעת עבה של חומר, לחצוב קצת בפנים ולקדוח חורים לברגים.

במקביל אני בודק את עניין ההדפסה וגם cnc, אני רוצה שהפוד יהיה קל כדי שידבק ולא יזוז עם דו"צ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני עשיתי פודים לטויטרים מאפוקסי. כבסיס לתבנית לקחתי פקק של דאודורנט ואחד יותר גדול בקוטר.

פקק אחד אליו ניילון נצד, אחרי זה בניתי עם אפוקסי ,על זה ניילון נצמד ופקק שני לישר צורה חיצונית. אולי לא מושלם בפעם הראשונה,אך יצא מבפיק טווב. נייר שיוף ובודי יעשו תיקון די מהר. ניתן לקדוח בהם, ממש כלים במשקל וזול ומהר לביצוע. גם טבעת עשיתי מאפוקסי.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
הי לי כמה דקות פנויות - אז הנה תכנון די פשוט שניתן לחרוט מ - PVC או אוקולון, או לחילופין מאלומניום / עץ...

או להדפיס...

יפה מאד

פורסם
אריק,

תנסה ליצור קשר עם מוכר בשם MEMEZ11 באיביי - הוא מגרמניה והוא מייצר פודים בהזמנה אישית לכל מיני סוגי רמקולים - הנה דוגמא אחת:

http://www.ebay.com/itm/Morel-CDM88-MorelCDM-880-Housing-for-Morel-CDM88-CDM880-/272052518115?hash=item3f5797fce3:g:1VMAAOSwqv9V7CPV&vxp=mtr

מעבר לזה יש לך את יוסי אלפיין כאן בארץ שיש לו היום שיטות ייצור בטכניקות חריטה מתקדמות - לא כל דבר זה פיבר גלאס.

האופציה השלישית היא הדפסת תלת מימד אבל כאן צריך לקחת בחשבון את משטח הדשבורד שלך ולזה צריך סורק תלת מימד.

נכון, קוראים לו ולרי,הוא משטוטגרט ,אני קניתי ממנו, אני ממליץ ,יש גם תמונות של הרכב שלי באיביי Focal Utopia tbe,אפשר גם למצוא בפייסבוק Valeri Evstigneev

Amp Butler TD1500 Amp: LUXMAN CM 4050 Focal Utopia 6w1 : Focal Utopia Be TBM berilliym: Sub: Focal Utopia 33wx2Focal Utopia 4w2    

JL AUDIO HD 750/1  RESOLUT T DSP

פורסם

קיבינימאט.

רק עכשיו ראיתי את ההודעה, ובדיוק חזרתי משטוטגארט.

חיפשתי את הפודים המקוריים אך הם לא במלאי לפחות עד אפריל.

נראה מה נעשה.

הבנתי שחסר לי גם טיפה גובה של הבמה, אז אני אקנה קורות מפירוק ואעשה בהם חור לפודים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

uploadfromtaptalk1471164790452.jpg

טוב בסופו של דבר נקנו הפודים המקוריים, הגעתי למסקנה שלא בא לי להדביק דברים לדש וקניתי קורות מפירוק.

מצורפת תמונה של פנים הרכב, איך כדאי לי למקם את הטוויטרים?

באיזה גובה?

כרגע הם יושבים על הדש כמו שאפשר לראות בתמונה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ההמלצה שאני מכיר היא בגובה האוזניים ולגבי הכיוון זה קשור יותר למה אתה מעדיף. כדאי שלפני שאתה מקבל אותם תסובב אותם פעם אחת לכיוון המראה האמצעית ופעם אחת לכיוון שלך ותראה מה יותר טוב לך. ואז תקבע

פורסם

תביט בגרף היענות הכוח שלהם אם אתה רוצה לקבל מושג על זווית התקנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מהגרף הזה לא ניתן להסיק דבר כי הוא לא נותן לך השוואה בין 0, 60, 45, 30 ו90 מעלות אלא רק קריאה ישירה (כנראה ב0 מעלות) של היענות הכוח של האלמנט ולפי מה שאני רואה שם - אם אתה תתקין אותו און אקסיס זה כנראה ישמע זוועה כי תחום התדר העליון החל מ10 קילו הרץ ומעלה רק עולה במקום לרדת.

התוצאה תהיה מערכת בהירה מידי וצורמת - אמור להיות בלתי נסבל בעוצמות גבוהות אם לא תאזן נכון את הטוויטר הזה.

אני "מהמר" שהוא ישמע נהדר בסטיה של 45 ואף 60 מעלות מהראש שלך. והייתי לוקח את זה יותר לכוון של 60 מעלות.

את הימני הייתי מתקין בכלל 90 מעלות מהראש.

את השמאלי 60.

הסיבה לכך היא שהימני רחוק יותר ממך ובפועל המרחק מהראש מפצה קצת על הזווית ולכן בכדי שהוא יהיה בזווית של 45-60 מעלות מהראש אתה בתכלס תתקין אותו בתצורת קרוספייר כלפי הקורה השמאלית.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...