Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע עם אני במקום הנכון או שאני צריך להיות ביעוץ לרכישת רכב...

מה כל כך רע במגנום שהמחירים שלו ממך על הפנים

דוגמא מגנום 4*4 שנת 98 עולה כמו איסוזו 2*4 98

נכון שהאיסוזו 3100 טורבו והמגנום 2500 טורבו..

אבל למה הוא בריצפה כל כך?? יש איתו בעיות מיוחדות?

פורסם

המגנומים , בעיקר החזקים נוטים מאד להתחמם

כמו כן תבדוק את מחירי הביטוח ותבין לבד ... בזמנו הביטוח עלה כ 11,000 ש"ח לשנה עקב החביבות של הרכב על אחינו ממזרח ...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

כפי שציין קודמי,הבעייה העיקרית של המגנום היא תעריפי הביטוח שלו,שמרקיעים שחקים.

לרכב חדש שמחירו 160K,יש הגיון מסויים לגבות 8-10K לביטוח מקיף,בייחוד אם הוא נחשב לגניב יחסית או מועד לפורענות(אימפרזה טורבו,למשל).

הבעייה שמחירי הביטוח לא ממש יורדים גם כשהרכב מיתיישן,ולשלם 8K על מגנום ששוה 45K,זה ממש לא הגיוני,אבל מצד שני להשאיר אותו בלי ביטוח מקיף מהווה סיכון לא מבוטל...

בעיית ההיתחממות קיימת בעיקר בדגמים החדשים יותר המכונים "מגה".

.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לי היה מגנום פעם.

לביטוח מקיף היתה הצעה של 17 אלף שקל.... (!)

שנה לפני היתה הצעה של 13 אלף.

בכל מקרה, חלפים לאוטו עולים כמו סובארו ישנה. החל מתפוחים ועד להחלפת רדיאטור חימום שעולה 3500 שקל.

האוטו אמנם בנוי חזק, אבל לא ניתן לעבוד איתו בצורה נורמלית, הוא מתחמם רק מלראות עליה מרחוק.

אין שום הצדקה לקנות מגנום.

טנדר מיושן מאוד, מנוע זוועה, ורדיאטור קטן מידי כנראה.

פורסם

חברים,נא לא לשכוח שמדובר בטנדר ולא במכונית סאלון.

עם כל המיגרעות שטבועות בטנדר כפול הנעה-ביצועים חלשים,התנהגות כביש בעייתית,נוחות נסיעה נמוכה ועוד,המאגנום הוא אחד הטובים שבטנדרים.

צריך רק להביא בחשבון את עלויות האחזקה המאד יקרות שלו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כן, הוא אחד מהטובים מבחינת העיצוב בלבד. בדיוק בגלל מה שמר ישראלי אוהב - הפוזה.

כשהיו בשוק רק האיפון, ההיילקס, B2500 והטאטא אי שם קצת לפני האלף הנוכחי - הוא הביא עיצוב חדש ומושך הרבה יותר. זאת הסיבה שהוא נמכר בארץ בעשרות אחוזים יותר ממתחריו מיבשת אסיה. תיסע לתאילנד ותספור כמה מגנומים אתה רואה וכמה היילקס או איפון ודי מקס. אני מבטיח לך שלא תצטרך יותר מעשר אצבעות.

מבחינת אמינות - האיסוזו וההיילקס הוכיחו אמינות הרבה יותר גבוהה מהמגנום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מגנום או לא לפחות תלמד להגיד את השם של החברה נכון - מיצובישי - אחרי שהם מוכרים מכוניות בארץ למעלה מ 15 שנה אפשר כבר לדעת

פורסם

מגנומים נקנו בארץ בקמויות בגלל היותם רכב עבודה/פנאי מעולה. הוא היה בעל הארגז הכי גדול, היפה מבין הטנדרים, המאובזר מבניהםן... היחיד שבא בזמנו אוטומט.

צניחת המחירים נבעה מהסיבה שהזכירו קודמיי והיא ההתחממות בדגמי האוטומט (בכל דגמי האוטומט לא רק במגה).

מבחינת אמינות הטיוטה עולה עליו אך האיפון נופל ממנו. חלקים מהחברה יקרים בטירוף כמו שרק מיצובישי יודעים, היתרון - הטנדר הכי נפוץ, לכן קיימים חלפים משומשים בשפע ובזול.

לבסוף.. במחיר של 40K אתה קונה רכב שטח עבודה שנת 98 בעל כל הפינוקים ואיבזורים כולל נעילת דיפרנציאל (מה שמקנה לו יכולת שטח גבוהה) וביטוח עדיין יקר אבל מעט יותר שפוי של בין 5000-6000 ש"ח.

גיר רגיל מומלץ - מניסיון, אוטומט לא הייתי קונה - מניסיון.

שחף

E.s.o הנדסת חשמל.

יעוץ, תכנון והקמת מערכות חשמל, תאורה ואוטומציה

• תוכן חדש...