Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז נמשיך מהנושא שהוזז;

הקסנטיה 'שלי' מתקתקת כל 2 שניות, הבומבות מרגישות מצויין ולא מזמן הוחלפה משאבה מרכזית.

הרכב גם שוקע מאחור די מהר לאחר הכיבוי.

מכיוון שאני מכיר רק BX, אולי תוכלו לומר לי מה יכול להיות מקור התקלה?

עניין שני; הייתי רוצה לדעת האם אפשר להוסיף את ה ANTI SINK לרכב הזה?

דבר אחרון, ישנם מעין רעש של צילצולים מהמנוע כשמאמצים אותו בטורים נמוכים, הבעלים הקודם אמר לי שהוא מחליף פלאגים כל 5000 ק"מ בערך וכשהוא עושה זאת, הפלאגים נראים במצב טוב אבל רק החדשים משקיטים את הרעש. הוא גם ניסה כמה סוגים של פלאגים.

מה אומרים המומחים?

בריאות לכולם!

פורסם

ציטוט:

"דבר אחרון, ישנם מעין רעש של צילצולים מהמנוע כשמאמצים אותו בטורים נמוכים, הבעלים הקודם אמר לי שהוא מחליף פלאגים כל 5000 ק"מ בערך וכשהוא עושה זאת, הפלאגים נראים במצב טוב אבל רק החדשים משקיטים את הרעש. הוא גם ניסה כמה סוגים של פלאגים."

נסה טיפול אנפוזית BG 44K לסעפת היניקה לניקוי הפיח מתאי השריפה בראש המנוע, + פחית כזאת גם במיכל הדלק.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אוי ואבוי!!! לך מהר להחליף בומבה מרכזית

אבל מהר!, אני התמהמתי עם העניין ופשוט כל יום היה לי פיצוץ חדש במערכת, עד שהחלפתי את הבומבה המדוברת, והחיים שלי נהיו ורודים שוב.

תעשה חיפוש על בומבה מרכזית, תראה כמה שאלות כבר שאלתי בנושא...

• תוכן חדש...