Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב לילידות 76'!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמנם נותרו עוד מספר שעות,אך כבר עכשיו אפשר לאחל מזל טוב לילידות 76' שממחר בבוקר יכולות להפוך לאספנות.

פורד אסקורט(ברנדה)

פורד פיאסטה

אלפא סוד ספרינט וולוצ'ה

אודי 100

ב.מ.וו סידרה 6

סיטרואן LN

לנצ'ייה גמא

מרצדס W 123

רנו 14

וולבו 343

היי חן :-)

תודה עבור הברכות, בשמי - ובשם זו שמחר בבוקר תקבל שינוי סטטוס ל"רכב אספנות":

Audi 100 GL (מנוע 1.9 אוט', ה"כ, מזגן מקורי, כחול מטאלי + גג סקאי שחור, ו- 115 סוסונים גרמניים מתחת למכסה המנוע.....)

פורסם
לנצ'ייה גמא בידי?

הייתי מת...היתה אחת בארץ,שנת 82',שהיתה שייכת לרמי אונגר מבעלי הסוכנות בשעתה.

היתה לפחות עוד אחת שהיתה בידיו של אחד הדיירים בשכונה בה גרתי בהיותי נער. היא היתה בצבע לבן

10681866.jpg

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

MGT-GT 1976

לא יודע אם כבר מחר, אבל בשבוע הבא תהפוך סוף סוף "רכב אספנות".

לכבוד יום ההולדת התחלנו לעבוד על חזרתה לכביש. מקווה שבחודש הבא תעבור טסט; אח"כ פחחות וצבע; ולאחר מכן פנים (מושבים, שטיחים וכו').

מבטיחים ללוות בתמונות.

קובי, תודה רבה!

פורסם
פורד פיאסטה??? יש פיאסטה 76 בארצנו? אם כן תביאו תמונות:-D
הפיאסטה, למרות שהיתה ביצור מ-76, הגיע לישראל רק ב78.

אבל אפשר ממחר לייבא :D

Fiesta_1976_2.jpg

אגב, ב-76 גם הוצג הדור ה-4 של הקורטינה, ומהשנה הזו, אין שום הבדל בכלל בין הטאונוס לקורטינה.

Neals%20Mk4%20Auckland%20front%201.jpg

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
ואני חשבתי שאתה מחזיק בכל הרכבים הללו...

משיטוט באינטרנט אני מתרשם שלא חסרות גאמות באיטליה, אם כי משנתונים מתקדמים מעט יותר מ 76, כולל קופה, וכי המחירים סבירים ביותר (אם כי קשה להעריך את מצב הרכב מרחוק, כמובן).

שי

מחירי הרכישה "סבירים" אך ככל שהרכב שמור יותר המחיר עולה בהתאם ואינו "סביר" עוד לצרכי יבוא לישראל.

אם נרכש רכב במחיר "סביר" זה אומר שיש מה להשקיע בו ואז עולה לה הבעיה האמיתית והיא אחזקת רכבים אלו שמצריכה ידע ומיומנות אמיתיים מחד וכרוכה בעלויות חלפים גבוהות מאידך.

מקרה קלאסי של זול לקנות ויקר מאד להחזיק.

אבל קלאסיקות אמיתיות של שנות ה-70 וצרף לרשימה גם לנצ'יה מונטהקרלו/סקורפיון ...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
הפיאסטה, למרות שהיתה ביצור מ-76, הגיע לישראל רק ב78.

אבל אפשר ממחר לייבא :D

Fiesta_1976_2.jpg

אגב, ב-76 גם הוצג הדור ה-4 של הקורטינה, ומהשנה הזו, אין שום הבדל בכלל בין הטאונוס לקורטינה.

Neals%20Mk4%20Auckland%20front%201.jpg

תודה רבה אבל אני מעדיף את הפנסים המרובעים של שנת 83 ומטה לא כ"כ אהבתי את הצורה של הפיאסטה הזו אולי רק את המנוע אם זו באמת ג'י טי:lol:

• תוכן חדש...