Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיצור ביום ראשון אני קונה את הקומפוננט של AUDIOBAHN AS62Qהשאלה שלי היא האם אתם מכירים את הסוג הזה והאם הם איכותיים ואיזה מגבר ירים לי אותם ..... כול עזרה שהיא לגבי הנושא תעזור מאוד!!!!! תודה מראש ....:)

פורסם

זאת חברה מצויינת בתחום הSPL - המגברים שלהם מטורפיייייים, הסאבים שלהם חיות רעות (זאת החברה שטריידמארק שלהם הוא להבות קרות - פשוט יפה לעין) יש להם ציוד מטורף - אקולייזרים לרכב ברמה של אקולייזר אולפני ודברים שרק אפשר לחלום עליהם.

הסטים שמביאים לארץ הם מהסדרות הנמוכות שלהם ובדרך כלל ניתן למצוא אותם בתחנה מרכזית... מה שעוד יותר מעורר בי חשדות.

תחומי התדר שלהם טובים, אם כי הטוויטר לפי מה שראיתי ברוב הסטים עשויים מחומר פלסטי (כמו בסטים של קיקר שמוצאים עכשיו הרבה בשוק...) הגימור שלהם נראה טוב וגם איכות ההרכבה נראית טוב

אבל לשמוע תאכלס לא יצא לי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז בעצם אתה אומר שהם כמעט כמו המורל נכון..... כי אני ממש חשבתי שהם באיכות מאוד טובה אחי אני לא יודע מה לקחת את המורל או את האודיו באנד!!! תנסה לעזור לי בבחירה..!

פורסם

הסט הזה הוא לא ברמה גבוהה, יצא לי לעבוד קצת עם אוודיובן יש להם ציוד ברמה גבוהה זה נכון אבל כמובן הכל תלוי לאיזה דגם אתה מכוון.

בכל מקרה בקומפוננטים לא הייתי ממליץ לך ללכת על אוודיובן כי הסטים שנמצאים בארץ הם מהסדרות הממש נמוכות ואם אתה רוצה סדרה גבוהה אז זה יעלה לך כבר ממש יקר.

ועדיף לך ללכת על מורל, אל תתפתה בגלל השם, לפי דעתי מורל לא רואים אותם במיוחד בסדרות הנמוכות אם תשווה את הדוטק והפולס לAS62Q

פורסם

אחי יש פה משהו בפורום שמוכר את הסט הזה הוא טוען שהביא אותם מארה"ב אתה מבין ושם 90 rmsקיצור חיות רעות אני הסכמתי לקנות אבל לפי מה שאתה אומר לי כרגע זה ממש מבאסס אותי אתה בדקת את הסרה הזאת בדיוק ?...

פורסם

ברור שהוא יגיד שהן חיות רעות כי הוא רוצה למכור לך אותם

מה המחיר שהוא מוכר לך אותם?

אם זה יותר ממחירם של מורל פולס היום בשוק אני אומר לך על הפולס בלי לחשוב פעמיים

פורסם

חברה אם משהו יודע יותר על הסט AS62Q הזה במיוחד ויוכל להציע לעזור

בבחירה ביינו לבין המורל פולסס אני ישמח זה ממש חשוב כי ביום ראשון אני קונה כבר אני חייב לדעת לפני בשביל שאני לא יקנה משהוא לא טוב!!!

פורסם

טוב תעשה את השיקול שלך הפולס הם 110 RMS והם עולים בסביבות ה550 שקל אם אני לא טועה

ואל תשכח שאתה קונה יד שנייה

פורסם

טוב אחי אני כבר יראה מה לעשות תודה בכול אופן ואם משהו מכיר או שיצא לו לעבוד אם הסט הזה אני ישמח לשמוע על הסט הזה יותר לעומק ( אחי תודה אני יחשוב ויעשה חושבים נראה כבר )

פורסם

טוב חברה אני לא יודע מה לעשות ... קל לומר בלי לשמוע לא לקנות אבל זה רק הניסעה עד לשם קיצור לא משנה כמו שאמרתי מישמבין טוב בסט הזה אני יודה לו מאוד אם הוא יתקשר אלי לפל 0546263598 רומן ..... זה מאוד חשוב לי כי ביום ראשון אני צריך לקנות כבר.!

פורסם

שמע.... לצערי לא יצא לי לשמוע אותם, אבל לפי דעתי - 420 שקל + כסף על הנסיעה + העובדה שזה יד שניה... כשב500 אתה כבר קונה פולס ב"פומפה" (עם אחריות קבלות והכל) - אני אומר - לך על הפולס בלי להסס....

אבל אם אתה בכל זאת מתלבט - אני אומר - לך תשמע קודם איך נשמעים "פולס" (יש אותו לפחות לחצי מחברי הפורום) - ואז תבקש לשמוע את הסט שהבן אדם מנסה למכור לך... זו תהיה הדרך ההכי בטוחה... שלא לדבר על זה שלכל אחד יש העדפות סאונד משלו - ולכן יכולים להמליץ לך לפה ולשם - ורק אתה תצטרך להכריע! (קניה וכסף שלך אחרי הכל)

קח בחשבון אבל - שאם נגיד מתקלקל לך מגבר יד שניה - אז אתה יכול לתקן אותו...

אבל אם מתלקלק לך הרמקול - כמעט ואין מצב לתקן אותו - או שזה פשוט לא יהיה שווה את הכסף...

ומאחר והבחור הביא אותם משומשים מארה"ב - אז תחשוב על זה - שהם הותקנו כבר לפחות פעמיים על רכב (פעם אחת פה, ופעם אחת בארה"ב) וחוץ מזה עברו דרך ארוכה במזוודות! כלומר - לך תדע איזה פאקים אתה תמצא בהם....

אני אומר - אם יש לך חברים פה בפורום שיכולים לבוא איתך ולייעץ לך - אז תבקש מהם שיבדקו איתך את הרמקולים...

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...