Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צר לי, אך הרמקול הנ"ל אפילו לא שווה את ה420 שח האלו.

זה אפילו מוגדר קומפוננט בגרוש, זה רמקול קואקס עם איזה קרוס מינימלי שרק מעביר לטוויטר ה"נשלף" את התדרים שלו, בפועל הוא ממש עמום, וזה סט שעולה בארה"ב 30 דולר...

במחירים האלו הייתי לוקח קומפוננט של ליטנינג אודיו או מורל פולס מאשר את הסט הנ"ל, בזבוז כסף לטעמי ואני מצטער אם זה פוגע במישהו שיש לו אותו.

פשוט שאני רוכש משהו אני מסתכל, אוקיי, ראיתי, עכשיו מה אני יכול להשיג באותו מחיר שיתן תמורה טובה יותר.

בפועל הפולס ואו הבולט של ליטנינג יתנו תוצאה טובה יותר.

under construction..

פורסם

למה אתה חושב שהוא לא שווה היה לך ניסיון בעבר אם הסט הזה אולי הוא באותה איכות אם המורל פולס? מאיפה לך אבל מצד שני אם שמעתה אז אתה יודע כנראה?...

פורסם

חברה תודה לכם על העזרה הרבה ועל כול העצות שעזרו לי מאוד אני באמת לא יסתכן ואני ילך על המורל פוסל ....תודה ויום טוב לכולם!

• תוכן חדש...