Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'אנט 16' באיביזה 1.6 שנת 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב יאבד הרבה מומנט ויסע פחות טוב .

המד מהירות יזייף (זניח) .

הרכב ישנה את התנהגותו בצורה דרסתית בד"כ לרעה .

אבל אולי יראה יותר טוב

JDM :twisted:

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

איביזה מגיע עם ג'אנט 14/60/185

אם מחליפים ל 16/45/195

הקוטר נשאר אותו הדבר!

האם עדיין יכול שינוי לרעה?

פורסם

אם תישתמש בחישוקי 16' תיאלץ להרכיב צמיגים בעלי גובה דופן נמוך מאד,על מנת שהצמיג לא יפגע בכנף.

בשום מקרה לא מומלץ לעלות בהרבה מעל המידה המקורית,וגם אין צורך,למעט מראה נאה יותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני ישאל את זה אחרת..

איך ג'אנט של איביזה טורבו ישב על איביזה 1.6 3 דלתות?

ושוב אני מזכיר שהקוטר של הגלגל נשאר אותו קוטר!

עם מידות מקוריות של הצמיג של האיביזה טורבו

פורסם

ליש יש איביזה 1600 עם שנועלת ג'אנטים של איביזה טורבו

195/45/16 לדעתי אין כמעט הבדל בסחיבה האוטו יושב יותר טוב פחות מפרפר...כן כן למרות שהאוטו 1.6 הוא מפרפר הרבה בראשון שני...אני נורא אהבתי את התנהגות שלו ככה אך שהגדלתי לג'אנט 17 205 האוטו היה הרבה יותר כבד בנסיעה רגוע לקח לו זמן להאיץ מאשר עם ה195...

פורסם

אם אתה רוצה אני יכול לקשר אותך למישהו שהוא בעלים של איביזה 1600 2 דלתות עם הג'אנט של האיביזה טורבו. צור קשר בפרטי.

• תוכן חדש...