Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי פיאט פונטו HGT.. כן אני יודע שהאוטו לא משהו מהקטגוריה..

בכל מקרה האוטו במצב מעולה שנת 2001 35 אלף קילומטרז' אבל ברגע שהטורים עוברים את ה-3.5- 4 סל"ד אז יש מין שריקה מהמנוע .. גם כשאני עומד בניוטראל ולוחץ על הדוושה

אם למישהו יש מושג מזה ואם זה יכול לפגוע במנוע ?

כמו כן יש לי בעיה עם זה שהנורה של הכרית אוויר של הנוסע ליד הנהג כל הזמן דולקת

ניסיתי לכבות ולהפעיל עם המפתח אך ללא הועיל.. במוסך כרגע אין סקנרים אז אמרו לי להתאזר בסבלנות

פורסם

היי

תתחדש ותהנה!

1. מה זה אין סקנרים?

2. בדכ אים אינני טועה (רפי לין מומחה ממני בפיאטים ונמתין לתשובתו)

כאמור למיטב ידיעתי, שם "הולך" סליל כרית אוויר (שזה גם סליל הצופר) בהגה .

3. שריקה יכולה להיות מרצועה, וגניבת ואקום ועוד. צריך לשמוע.

באיזה מוסך היית? מוסך כללי? מוסך פיאט? ואם פיאט- מורשה יבואן, או כללי?

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הHGT איננה מוגדשת לכל המתחכמים

הבעיה שאתה מתאר נשמעת מוזרה מאד, כדאי מאד לבדוק אותה לעומק.

בקשר לכרית אויר, קרה גם אצלי וסודר במוסך המרכזי בעלות של 45 ש"ח.

הבעיה היתה של חיווט רופף ש"הקפיץ" את מחשב הרכב ומאז המקרה התקלה לא תרן אלא אם כן מאפסים אותה כראוי, כמובן שחובה לבדוק מה התקלה!

ד"א הווריאטור שלך לא משמיע רעשים של "דיזל" בהנעה? קשה לי להאמין שרכב שכל כך הרבה זמן על הכביש אינו משמיע רעש זה.

פורסם

את בעית כרית האויר ניתן לאתר רק ע"י התחברות עם מחשב/סורק אבחון הנמצא בכל מוסך מורשה יבואן פיאט. את השריקה יש לשמוע ואז ניתן יהיה לדעת מהיא.

מהיכן אתה בארץ?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

נכון שהשריקה היא מסל"ד לסל"ד מסויים?

משהו כמו 3.5-5 ואז זה נפסק?

היה לי משהו דומה בפונטו SX עבר אחרי שהרכב התחמם לטמפ' עבודה רגילה על הבעיה לא הצלחתי לעלות.

פורסם

דבר ראשון תודה לכולכם על התשובות!!

לצערי הפונטו לא מוגדשת :? שאלתי את הבחור שקניתי אותה ממנו והוא אמר שלא.. מה גם שאין כלום מיוחד מתחת למכסה מנוע

בקשר לסליל כן הבנתי.. מצאתי את זה גם בחיפוש כשמישהו אחר שאל

אני לא מטפל במוסך המרכזי ברמת החייל למרות שהאוטו טופל שם עד היום .. שמעתי מכמה אנשים שהם לא הכי טובים.. יש לי מוסך מורשה פה בכפר סבא איפה שאני גר.(הם הפכו עכשיו למורשים של פיאט .. הם מוסך דיי חדש)

היום שמתי פילטר פתוח באוטו .. כן אני יודע חבל על הכסף.. אבל רציתי קצת צליל ושאולי האוטו יגיב יותר טוב עם הדוושה.. בכל מקרה הצליל שמופק מהיניקה קצת מאכזב.. ממכר אבל מאכזב חשבתי שהוא יהיה יותר רציני. השריקה לא קשורה אליו.. היא היתה לפני הפילטר והיא גם עכשיו אחרי הפילטר

תאמת זה מגניב :)כולם מסתכלים על האוטו (איזה ילד אני)

היא דיי חזקה כשאני מצמיד את הדוושה והטורים מעל 4 אבל בבדיקה שלפני קניה לא מצאו כלום וההספק של המנוע שעובר לגלגלים היה בסדר גמור.

רעיונות עצות??? תודה!

פורסם

לא יודע אם זה קשור אבל

שמתי היום פילטר אויר (כן זה רק בשביל להרגיש טוב עם עצמי)

בטורים נמוכים 1-3 כאשר אין את השריקה מהמנוע שומעים צליל יותר עבה מהמנוע בגלל היניקה אבל לא חזק מדי לעומת מה שאנשים רושמים.. לפחות לא מספיק חזק כמו שציפיתי וכשהמנוע מגיע ל3-4 סל"ד אז כבר לא שומעים את הצליל העבה המנוע נשמע רגיל לחלוטין וכמובן יש את השריקה.

לפי מה שאני מבין הצליל החזק של היניקה אמור להיות בטורים הגבוהים??

למישהו יש מושג מה הבעיה עם האוטו שלי? ולא לצערי אין לי שם טורבו

פורסם

שריקות לא מוסברות יכולות לנבוע מכל מיני מקומות. כך שרק בדיקה מעמיקה , כפי שרפי אמר "להאזין למקור הבעיה" תפתור את התעלומה הזו.

בנוגע לכריות האוויר - בעייה שכיחה בפיאט , לא בהכרח מעידה על חיישן תקול, ייתכן וכל שיהיה עליך לעשות הוא אתחול למערכת על ידי חיבורה למחשב.

אני יודע שזה מציק בייחוד ברכב שזה עתה קבלת.. אבל סבלנות ...

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

זה לא זאת שיש פה בתמונה אבל היא נראית בדיוק אותו דבר רק שהקליפרים שלי אדומים

כשהדוושה מוצמדת לרצפה בהאצה מעל סל"ד 3 שריקה הייתי אומר אפילו דיי חזקה!

אבל כשאני נוסע הילוך חמישי על 120 למשל אז אין שריקה..

זה פשוט שאני מאיץ וסוחט את המנוע מסל"ד 3-4 ומעלה

• תוכן חדש...