Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בכל מקרה אגש למוסך שיסתכלו אבל בכל מקרה בבדיקה שלפני קניה.. הם בודקים את הכל ולא מצאו שום דבר חריג

הם אמרו שהמנוע בסדר גמור וגם ההספק טוב

פורסם

אם למישהו יש מושג.. פשוט היום שמתי לב שכשאני מאיץ חזק עם האוטו והמנוע חם (רגיל) השריקה חזקה

ואילו כשהמנוע יותר קר למשל 45-50 מעלות השריקה חלשה יחסית מאוד למרות שעדין שומעים אותה מעל 3 סל"ד

פורסם
אם למישהו יש מושג.. פשוט היום שמתי לב שכשאני מאיץ חזק עם האוטו והמנוע חם (רגיל) השריקה חזקה

ואילו כשהמנוע יותר קר למשל 45-50 מעלות השריקה חלשה יחסית מאוד למרות שעדין שומעים אותה מעל 3 סל"ד

רצוי לא להעמיס (לעלות לטורים גבוהים) על המנוע כאשר הוא קר.

Veni Vidi Vici

פורסם

כן בן אדם אני יודע............. המנוע לא היה קר הוא פשוט לא היה על הטמפרטורה הרגילה ... אצלי באוטו הוא גם מתקרר כשנוסעים מהר וקר בחוץ הטמפרטורה יורדת מ90 מעלות ל50-60 בערך

פורסם
אם הרדיו עובד?!

מה הקשר? האוטו שורק מהמנוע לא מהרדיו...........................

בוא נהיה רציניים

אני רציני לחלוטין. אתה לא מכיר את הבעיה?

פורסם

ארזארז שיחקת אותה!!!!

הזכרת לי נשכחות!!!!

HGT יכול להיות שהוא צודק, לפעמים יש בעייה כאשר המינוס של הרדיו לא תקין (מגע רופף או שהוא מקבל מינוס רק דרך האנטנה) יש מין שריקה מעצבנת... שווה בדיקה.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

הייתי משוכנע שאתה צוחק עלי ..........

בכל מקרה נסעתי היום וגם כשהמנוע חם האוטו שורק יפה מאוד.. זה נחמד אם יש איזו כוסית בקירבת מקום אבל לא יותר וזה די מעצבן כי אני לא שומע רעש של הפילטר .. זה מוזר אבל כי בהילוך רביעי על טורים של 5 בערך אז כבר אין ממש שריקה

זה רק כשאני מאיץ ב"טירוף" .. בכל מקרה אני אבדוק את זה היום אבל אני מאוד בספק לגבי זה אני אפילו דיי בטוח שכבר נסעתי בלי רדיו והמנוע המשיך בשלו וחוץ מזה התקנתי את המערכת סאונד אצל אחד גבר גבר שטוב בעניין מאוד אז אין מצס שיש חיבור רופף או איזה משהו לא תקין אם זה קשור לרדיו או כל דבר אחר בתחום של המערכת

פורסם
הייתי משוכנע שאתה צוחק עלי ..........

התקנתי את המערכת סאונד אצל אחד גבר גבר שטוב בעניין מאוד אז אין מצס שיש חיבור רופף או איזה משהו לא תקין אם זה קשור לרדיו או כל דבר אחר בתחום של המערכת

quote of the day

• תוכן חדש...