Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

הרכב שלי הינו מסוג סובארו ליגאסי B4 שנת 1995

אטמתי את הבגאג' עם DINAMAT EXTREME

הבעיה התחילה אחרי שחיברתי את ה L7 בתיבת ה SPL שייצרתי לפי הגדרות יצרן

הבגאג' מרעיש בטירוף :-(

מה אני עושה????

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

מנמיכים את הסאב (-:

תנסה לרפד עם איזה משהו איפה שמרעיש תראה אם הבעיה נפתרת..

אין פתרון אחר נראה לי..

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

ריפדתי בעוד שכבה של DINAMAT אחי והמגבר ממש בגיין נמוך - כמעט חצי

וזה לא עוזר

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

לך תנסה להתייעץ עם מי שעשה לך את האיטום אולי יש לו פיתרון בשבילך...

Hu: Alpine 9833R Amp1: Nakamichi pa2004 Front: Zapco RH - 16.2

Rear: Only mid of cerwin vega v-mag 6.5 Mono:Rokford

p3001 Sub:Cerwin vega v-max 12

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=920019#post920019 למכירה rockford p3001

תמונות של המערכת שלי וההתקנה:

פורסם

תבודד את מקום הרעש בבגאז' , אם זה בצירים זה בעיה ואין לה ממש פתרון, בכל מקרה תמיד גם אפשר להשתמש בקצף פוליארטן על מנת לצמצם קרקושים.

under construction..

פורסם

תבדוק גם את לוחית הרישוי - אולי משם בא רעש וגם תבדוק את המנעול...קלקר....

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לא הבנתי משהו,לפני האיטום לא היו את הרעשים שאתה שומע

עכשיו לאחר האיטום?

לפני האיטום היה לי סאב קטן אחי

עכשיו יש לי KICKER 750RMS שבקרוב הולך להיות לו אח תואם שיעבירו את הזמן ביחד :-)

הרעשים לא מהלוחית כי את הלוחית איטמתי בשתי שכבות

למי שמכיר את האוטו הזה יש לו בבגאג' מבחוץ פלסטיק "כמו זכוכית כזה" שרשום עליו סובארו והוא זה שמרעיש

פורסם

הבנתי,מנסיון עם הסאב הזה בהרבה רכבים,עם איטום ובלי,

במיוחד בתיבה פתוחה האוטו ירעד לא יעזור כלום.(תגיד תודה אצלי ברכב המכסה מנוע רועד).

האיטום ממזער את הרעידות(RESONANT) של הפח אבל לא מונע אותן לגמרי.

דרך אגב זה גם תלוי ברכב ואיכות החומרים שבו,איטום הוא דבר "שעוזר" לאקוסטיקה

בכל רכב,אבל אל תשכח שיש רכבים שאיטום נחוץ בו יותר ויש כאלה שפחות.

מתן

• תוכן חדש...