Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בערב צעדתי בהרצליה ולפתע ראיתי משהו זז על הרצפה.

בדקתי מקרוב. זה עטלף.

המסכן היה פצוע/חולה, לא היה מסוגל לעוף וזחל באיטיות. הטלפון הסלולרי לא היה עלי, ולכן הלכתי משם למצוא מכשיר טלפון.

התקשרתי לוטרינר שלי והוא ייעץ לי להתקשר למוקד העירוני.

התקשרתי למוקד בהרצליה - אין להם וטרינר כונן. התקשרתי גם למוקד רעננה וכפר סבא, וקיבלתי את אותה תשובה.

התקשרתי למרפאת הסאפרי - אין תשובה.

התקשרתי למרפאה וטרינרית בבית דגן - הסכימו שאביא אותו לבדיקה אצלם, אשלם 300 ש"ח, לא כולל הוצאות אשפוז נוספות ולא כולל טיפול רפואי שידרש. (ואני מחוייב למלא תופס לקיחת אחריות על העטלף המסכן).

הסברתי להם שאני ממהר מאוד, לא אוכל לטפל בזה היום, וביקשתי עצה מה כן אוכל לעשות למענו והאם קיים איזשהו גוף שיגיע ויקח אותו.

אז זהו. שאין גוף כזה.

התקשתי למספר וטרינרים באזור השרון. כולם הסכימו לטפל בו בסכום התחלתי של 200 ש"ח לבדיקה בלבד, ובתנאי שאני אביא אותו אליהם.

לא היתה לי האפשרות לסוע לוטרינר, ואף אחד מהם לא הסכים לבוא ולקחת אותו, למרות שהתחייבתי כן לשלם עבור הטיפול.

אחרי שסיימתי את כל שיחות הטלפון המייגעות חזרתי אל העטלף.

הוא בינתיים טיפס על העץ, אבל הפסיק מסיבה מובנת.

את מה שראיתי צילמתי בתמונה המצורפת.

סילקתי את החתול, לקחתי את העטלף ושחררתי אותו על עץ אחר.

אני מקווה שהוא יתחזק, ולצערי לא היתה לי האפשרות לקחת אותו לוטרינר.

הסיבה שאני מספר את כל הסיפור המעציב הזה, היא בגלל התמונה, שלדעתי מיוחדת.

עטלף 005.jpg

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

דבר ראשון באמת חבל שבערים גדולות כמו כפר סבא, רעננה והרצליה אין וטרינר כונן למקרים כאלו ואחרים. קשה לי להאמין שאין תקציב לזה. חבל על החיות שנפגעות בלילה.

ואכן - התמונה לא רעה בכלל

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

לא רק אצלכם

גם בירושלים.

לפני חודש בערך נסעתי בדרך בגין בירושלים וראיתי כלב זאב גדול שנדרס ושוכב חי אך פצוע בצד הכביש.

לא היתה לי אפשרות לעצור וגם אם כן - לא חושב שיכולתי להועיל במשהו.

צלצלתי מיד לעירייה ולצער בעלי חיים

אף אחד לא רצה לבוא או לדאוג לכלב המסכן.

זה לא עניין אותם.

אחד הוטרינרים של השירות הויטרינרי אמר שאולי איזה רופא יעבור עוד שעה או משהו בדרך הביתה להסתכל.

הציעו לי לקחת אותו באוטו כשאני עמוס בילדים - ולשלם למישהו פרטי.

בדרך חזור הכלב היה מת לצד הכביש.

לפנות את הגוייה דווקא לקח להם די מהר..

פורסם

היו פעמיים כשחזרתי בשנה שעברה מבית הספר (מקרה שחזר על עצמו פעמיים) שמצאתי יונה פצועה ליד הבית שלי, תמימה וחסרת אונים. העלתי אותה הביתה, התקשרתי לצער בעלי חיים בתל אביב, ותוך פחות מחצי הגיעה לביתי ניידת שלהם, הנהג לקח את היונה, הודה לי והבטיח שיטפל בה. ללא התחייבות כמובן וללא בקשת תשלום חס ושלום.

מוזר לי שניסו לחייב אותך על חיה פצועה שאתה רק רוצה לעזור לה מטוב לב, ופשוט צריך לשלם על הטיפול כל כך הרבה. זה ההבדל בין מוסד רווחי, שמרפא חיות ורוצה להרוויח כסף מזה על הדרך, לבין מוסד שרוצה רק לעזור ונלחם כל הזמן בשביל שימשיך לעמוד על הרגליים ולעזור לחיות.

אם לא הייתי עובד אני בטוח שהייתי נוסע כל יום לתל אביב להתנדב שם בצער בעלי חיים. משם גם אימצתי את הכלב שלי, שנמצא כבר 5 שנים אצלי.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יש בית חולים לחיות במושב שדמה, הם דווקא מטפלים בכל מיני חיות "מוזרות"... לא מיזמן הגיע לשם מישהו עם גור קיפודים שהוא מצא...

אני מאמין שהיו מוצאים עניין רב בעטלף הזה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

זה באמת מצער שאין גוף שיכול עשות מצווה ולקחת את זה על עצמו.

חבר שלי מצא פינצר מעורב בכמה שיני רוטווילר שניראה יותר קרוב למצב של סטיק עיין,

הוא נאלץ לממן לו ניתוחים באלפי שקלים למרות שהוא מובטל וברגע (אחרי 3 שבועות) שהפינצר (שכבר קיבל את השם שוקי) קם על הרגלייים הוא נעלם בכוחות עצמו.

במקרים כאלו הדבר היחיד שיכול לספק אותנו זה שזה לא יושב לנו על המצפון.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בבית דגן הם אחלה חבר'ה, וגם מקצוענים מעולים. אלא מה - שמרוב שנטשו שם חיות לאחר ששמעו את החשבון (הידעת שאולטראסאונד לכלב עולה איזה 600 שקל ? ו CT לחיה גדולה עולה אלפי שקלים ?) מחתימים אותך מראש על כל טיפול שאתה מתחייב לשלם אותו.

היתרון הגדול שלהם שהם פתוחים 24 שעות ביום, וכשהכלב שלי חטף כאבים נוראיים בבטן ביום שישי בארבע בבוקר והייתי אובד עצות לחלוטין - רק שם יכולתי לקבל עבורו טיפול.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

http://www.sospets.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=89045&depart_id=16641

SOS חיות היא עמותה ולא חברה מסחרית. המתנדבים שלה ידעו איך לעזור לחייה פצועה.

אגב, ד"ר אילן המתנדבת שם היא וטרינרית מומלצת - מסורה ומקצועית.

אגב 2 - תומר הדר, אני לא מבין מה הבעייה שיש לך עם הנושא הזה. לא מעניין אותך, עבור הלאה.

הנושא הזה קצת יותר חשוב לדעתי, מכמה דיונים שזכור לי שהשתתפת בהם.

:turn-l:
פורסם

בית דגן זה בית חרושת... אמנם הוא פתוח 24X7 אבל מספר המיתלמדים שם הוא גבוה, ולפעמים מי שמטפל לך בחיה הוא מיתלמד. לא תמיד רופא מחליט את ההחלטה, ולפעמים ממהרים להחליט דברים (בית חרושת, כבר אמרתי?)...

כמו כן היחס נע בין "לא משהו" ל"מחפיר".... ממש לא אהבתי את ה"שוק" שהולך שם...

עוד לא דיברנו על המחירים שלא נתונים לוויכוח.

עדיף למצא בית חולים אחר. אלא אם יש לך סוס או כל חיה גדולה אחרת, זה ממש לא המקום...

לי יש כלב די רגיש, וכל דבר עושה לו בעיות שונות ומשונות... הייתי בכל מיני מירפאות ווטרינרים.

על מעט אני יכול להמליץ...

אגב, בשדמה יש להם בית חולים עם רוב המיכשור שיש בבית דגן (חיות "נורמאליות", לא לסוסים או פרות), היחס הרבה יותר חם, אישי והכי חשוב, מיקצועי...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מעניין, דווקא ההתרשמות שלי הפוכה בדיוק.

את הבדיקות הראשוניות עושה כמובן מתלמד, בשביל זה זה בית חולים אוניברסיטאי, כדי שילמדו. אבל אח"כ מטפלים בחיה רופאים, ומהטובים שבהם.

לגבי היחס לא היו לי תלונות, ההפך- הרבה יותר נעים מאשר וטרינרים פרטיים שנתקלתי בהם. לגבי המחירים.... נקודה כואבת מאוד... זה לא פרוחזד :wink: הייתי שם כמה פעמים והנזק הכספי מרובה (אם כי הם הולכים לקראתך בתשלומים)

אבל סבבה, כל אחד וההתרשמות שלו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בית החולים הוא מקום טיפול מעולה , ולו מעצם העובדה שהציוד וההכשרה שם הם הטובים ביותר - אבל המחירים ? אללה יוסתור ...

פורסם
בית דגן זה בית חרושת... אמנם הוא פתוח 24X7 אבל מספר המיתלמדים שם הוא גבוה, ולפעמים מי שמטפל לך בחיה הוא מיתלמד. לא תמיד רופא מחליט את ההחלטה, ולפעמים ממהרים להחליט דברים (בית חרושת, כבר אמרתי?)...

כמו כן היחס נע בין "לא משהו" ל"מחפיר".... ממש לא אהבתי את ה"שוק" שהולך שם...

עוד לא דיברנו על המחירים שלא נתונים לוויכוח.

עדיף למצא בית חולים אחר. אלא אם יש לך סוס או כל חיה גדולה אחרת, זה ממש לא המקום...

לי יש כלב די רגיש, וכל דבר עושה לו בעיות שונות ומשונות... הייתי בכל מיני מירפאות ווטרינרים.

על מעט אני יכול להמליץ...

אגב, בשדמה יש להם בית חולים עם רוב המיכשור שיש בבית דגן (חיות "נורמאליות", לא לסוסים או פרות), היחס הרבה יותר חם, אישי והכי חשוב, מיקצועי...

גילי

גילי, סורי, אני לא מסכים איתך בכלל.

הייתי שם עם הכלב שלי, והם לחלוטין עשו כל מה שיכלו כדי לעזור לו.

האווירה הייתה הראויה ביותר מכל מה שראיתי עד כה אצל וטרינרים בקנה מידה כזה.

יש המון מתמחים כי כולם סטודנטים לוטרינריה וכולם בעלי ידע כזה או אחר וכולם כולל כולם מלאים אהבה לבעלי חיים.

התותחים הכבדים שם זמינים למי שצריך וכשצריך, ואין לי כלום לומר מלבד לשבח את המקום על המקצועיות שלו וההגינות.

בנוגע למחירים - אכן, הם מקור יקר למדי, אבל ככה זה, גם אימי וגם אחותי התנדבו שם מתוך דאגה ואכפתיות לחיות, והסיפורים על בעלי חיים שננטשים בחניה או בכניסה למקום על ידי בעליהם כשהם במצב מזעזע פשוט גורמים לך להבין אותם.

הם מקום שאמנם מתקיים על סבסוד כלשהו וקשר מסויים לרשויות [הם קשורים לאוני' העברית בעיקר] אבל ההפעלה של מקום כזה עולה המון המון כסף והטיפולים שם מתומחרים באופן שלדעתי לפחות הוא הוגן.

וFYI קטן - ישנו גם בית חולים לחיות ברחובות, מקום קטן יותר, אינטימי יותר וגם שם נראה שעובדים אנשים שאוהבים בעלי חיים ומוכנים להקדיש להם המון תשומת לב ויחס.

בכל מקרה, מדובר בנושא מאוד רגיש וסובייקטיבי.

יש אנשים שיהיו מוכנים להשקיע בבעל החיים שלהם הכל ויש כאלה שברגע האמת פשוט יניחו אותו על מדרכה \ כביש \ סתם יזרקו ביער וילכו משם.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...