Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולמי זעזועים ב-206 - HELP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום ..

יש לי בעייה מעיקה ביותר , אני נוהג ב-206 XS 2001 . לאחרונה הנהיגה באוטו הפכה להיות בלתי נסבלת כי כל מכה בכביש מורגשת דיי חזק באוט , אוסיף כי יש לי מגנזיום וצמיגים בחתך נמוך ..

למישהו יש פיתרון ????? האם צריך להחליף בולמים ואם כן מה מומלץ ???

פורסם

כמה זמן הג'אנטים והצמיגים מורכבים? אולי זה מאז ההרכבה?

בולמים מומלץ להחליף בהתאם להוראות היצרן. מרבית הרכבים הנעים על כבישי הארץ נעים עם בולמים גוססים או כמעט גמורים. אם אתה חש בהבדל "פתאום" אולי בולם נפרץ או יש בעייה אחרת במערכת המתלים. גש למכון כיוון פרונט או מוסך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ברוך הבא לפורום :-)

יש לי המלצה אחת טובה מאוד - קרא את כללי הפורום, יש קישור בחתימה שלי.

אנחנו מנסים להימנע מעודפים של סימני שאלה??????????????? וסימני קריאה!!!!!!!!!!!!!!!!111אחד

מוטי

• תוכן חדש...