Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

שאלה פשוטה: אצל מי מבטחים את המערכת? חברת הביטוח שהרכב שלי יהיה מבוטח בה בשנה הבאה לא מפעילה מסלול לביטוח המערכת. מי כן?

תודה לעוזרים ולבעלי הנסיון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היי

לפי הידוע לי, חברת ביטוח מנורה מתחילה לבטח מערכות מולטימדיה, כל שכן נראה לי הגיוני שזה כולל מערכות סטריאו,

מה אופן אישור קבלת מבוטחים לביצוע ביטוח כזה לא ידוע לי.

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לנו יש ביטוח על המערכת, עשינו אותה דרך סוכן הביטוח.

אתה צריך קבלות או הערכת מערכת של בעל חנות, אתה משלם בערך 8% מהערך שלה בשנה.

ואם גונבים לך אתה משלם עוד 20% בערך.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

איזו חברת ביטוח אם אפשר לדעת?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מנורה עושה ביטוח על מערכות כדי לעשות ביטוח על המערכת אתה צריך ללכת לחנות של מערכות כדי לקבל הערכת מחיר של המערכת ואתה משלם 10 או 11 אחוז לשנה מעלות של המערכת

פורסם
השאלה זו אם מבטחים את כל המערכת כולל המגברים והסאבים ?

מבטים הכל (יש לפעמים בעיה עם הרדיו דיסק בגלל שהם אומרים שהם מביאים חלופי אז צריך לעשות קצת רעש).

לStarlet16v זה דרך סוכן ביטוח כך שיש לו כמה חברות שהוא עובד איתם, לשלנו קוראים "אריה".

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

האם יש אפשרות לעשות ביטוח למערכת גם אם אין לי ביטוח מקיף?

האם יש אפשרות לעשות ביטוח אצל סוכן שהוא לא זה שמבטח לי את האוטו?

אני שואל את זה כי היום דיברתי עם הסוכן שלי והוא אמר שבגלל שאין לי מקיף על האוטו אז אני לא יכול לבטח את המערכת לא יודע למה זה קשור האם יש פה מישהו שהצליח לבטח תמערכת למרות שאין לו ביטוח מקיף?

פורסם

אני חושב שאף חברת ביטוח ואף סוכן ביטוח לא יסכימו לבטח לך מערכת אודיו אם לא עשית אצלהם ביטוח מקיף לרכב. דעתי האישית היא שזה מובן וברור.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אבל זו הבעיה האוטו שלי מעל 14 שנה על הכביש ומעל 10 שנים הם לא עושים ביטוח מקיף.... האם יש פה מישהו שיותר בקיא בעניין?

• תוכן חדש...