Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש גריל ל P1 - עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים שלום

יש לי סאב PUNCH P1 ואני מחפש חנות ליקנות לו גריל - באזור אשקלון....

אני יכול לחרוג קצת מטווח של אשקלון, אני רק מבקש לדעת איפה אני יכול ליקנות כזה.

זה מאוד חשוב כדי לישמור על הסאב

תודה מראש.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

תתקשר לחנויות לפי דפי זהב, אני בטוח שתמצא בקלות.

בברכה

דני מחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אוקיי, שמות של חנויות זה לא בעיה לימצוא בחיפוש, השאלה היא איך אני מגיע אליהם, כי כתובת לא ממש תעזור לי פה

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

אם תקיש "היצירה 5" ובעיר "פתח תקווה" בוואלה מפות - תמצא את הכתובת המדוייקת של אוטופרט.

לגבי איך מגיעים... גהה לכיוון צפון, ירידה במחלף גהה לכיוון פתח תקווה (רח' ז'בוטינסקי), רמזור ראשון שמאלה ואחרי 200 מ' תראה את אוטופרט בצד שמאל שלך. מאוד פשוט.

לגבי גריל - אין גריל רשמי לסדרת הפאנצ'. אולי באוטופרט יהיה גריל אחר שמתאים לסאב בקוטר שלך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...