Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

ברצוני לשאול מספר שאלות בנוגע לבולמי קוני:

1- מה מייחד בולמים אלה? למשל מה השוני בינם לבין בולמי מונרו ?

2- מה ההבדל בסוגים ? אדום לעומת צהוב?

3- אם ברצוני להתקין בולמים כנ"ל בטיגרה 1.6 ליטר, האם אני ארגיש בהבדל כלשהו?

4- טווח מחירים...

תודה מראש

The New Opel Astra :grin: Trust Your Eyes

www.opel.de

פורסם

בולמי קוני הינם בולמי שמן בעליי ייעוד ספורטיבי.

הצהובים ניתנים לכיוונון והאדומים לא!

כעקרונית אף אחד מהם לא מיועד להנמכה אבל הרבה מנמיכים עם הצהובים והם עובדים לא רע.

בקשר להנמכה ברר על קפיצי EIBACH פרוגרסיביים.

הם קצת יקרים

יש יותר זולים של OMP אבל פחות איכותיים.

אני בטוח שתרגיש הבדל לאחר החלפת בולמים.

פחות זוויות גלגול וספיגת מהמורות טובה יותר אם הבולמים המקוריים כבר אחרי ק"מ רבים.

בקשר להנמכה - עדיף בולמי BILSTEIN B8 - בולמי גז המיועדים להנמכה.

מנסיון - עבדים מצויין עם קפיצי EIBACH.

בהצלחה.

פורסם

תודה על התשובה הענינית...

בעקרון אני לא מעונין בהנמכה, אני כן מתכנן להחליף בולמים ושאלתי היא למה שאני אעדיף קוני על מונרו?

אם קוני עדיפים... האם יש הבדל במחיר?

תודה...

www.opel.de

פורסם
כן, קוני עדיפים על מונרו, וכן, יש הבדל במחיר.

מוטי

מוטי, יש לך מושג לגבי טווח מחירים...?

האם ההתקנה דורשת מיומנות או שכל מוסך יוכל להתקין בולמי קוני...?

תודה...

www.opel.de

פורסם

אני ממליץ לך על בולמי קוני (הצהובים) מנסיון של 8 חודשים. הם משנים לגמרי את התנהגות הרכב.

לבחור שמחקו את הודעתו, לך על סט קפיצים (הנמכה של עד 30 מ"מ, יותר מזה והרכב יגרד את הכביש) ובולמים (שוב, הצהובים) של קוני, ממליץ בחום.

יום נעים.

פורסם
בולמי קוני הינם בולמי שמן בעליי ייעוד ספורטיבי.

הצהובים ניתנים לכיוונון והאדומים לא!

האדומים גם כן ניתנים לכיוונון, לפני התקנה, ב-3 דרגות קושי לבחירתך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לגבי התקנה,אין משהו מיוחד בהתקנה שלהם, הם בדיוק כמו בולמים רגילים,ויש להם ברז כיוון, כוון אותם לפני ההתקנה, וזה הכל.

מה ההבדל בין בולמים של מונרו לבין קוני ?

שקוני זה בולם ספורטיבי,מטבעו הוא יותר קשיח, תרגיש איתו זוויות גלגול נמוכות יותר,והרגשה בטוחה יותר מהמונרו.

לגבי קוני אני יכול להגיד לך שממה ששמעתי הדעות לגביהם חלוקות, שמעתי הרבה שממליצים בחום עליהם, ומנגד שמעתי על הרבה כאלה שהתלוננו על כך שהבולם התחיל לנזול מהברז כיוון אחרי תקופה.

בולם כזה אמור להחזיק "לכל החיים"- כלומר הוא לא אמור להתחיל לנזול לך בתקופת חיי הרכב, כמובן בתנאי שהרכב לא עבר איזושהי תאונה חלילה,בה גם ניזוק הבולם.

הבעייה היא שפה בארץ,עד כמה שידוע לי, לא מעניקים לבולמים האלה אחריות לכל החיים (בניגוד לחו"ל), לכן הייתי ממליץ לך לשקול חלופות אחרות, גם במחיר של לשלם קצת יותר,זה שווה את השקט הנפשי.

לגבי בולמים של בילשטיין,מצד אחד אני משוחד,כי ברכבי מותקנת רבעיית בילשטיין, מצד שני אני לא מקבל מהם רווחים, אני מאוד מרוצה מהם, וגם אנשים שנסעו ברכבי מאוד התלהבו מהאחיזה הגבוהה.

סט של בילשטיין יעלה לך 3,500-4,000 ש"ח (ללא קפיצים),היתרון הוא שתקבל עליהם אחריות לכל החיים.

תוספת קטנה לגבי הבילשטיין- מישהו כאן ציין שה-B8 זה הדגם שמיועד להנמכה, צודק לחלוטין, חשוב לציין רק שאם אתה לא מתכוון לעשות הנמכה של יותר מ-30 מ"מ, גם ה- B6 יתאימו לך (הם עמידים ויכולים לעבוד עם הנמכה של עד 30 מ"מ), היתרון הוא שאיתם אתה יכול לנסוע בסט אפ ללא הנמכה, בעוד עם ה-B8 אתה חייב להנמיך (אורך בולם שונה).

אני אישית העדפתי להמנע מהנמכה, לכן לקחתי את ה-B6 ללא הנמכה עם תוספת של סטראט תחתון, והאוטו אוחז.......

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רק תוספת קטנה - למונרו יש מספר סדרות של בולמים, והיא נחשבת חברה איכותית. תעשה סקר מחירים ותחליט - אם אתה לא משוגע אחיזה (כמו עידן) מונרו יכולים להספיק לך בהחלט ואת שאר הכסף תפנה לאפיקים אחרים (סטראט למשל).

קוואסקי EN 500 VULCAN

• תוכן חדש...