Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון מפתח לפיג'ו 106

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. זה מפתח רגיל עם תוספת לחצן לפתיחה של הדלתות.

2. אתה צריך למצא את הקידוד של זה

3. אתה יכול לשכפל את המפתח בכל חנות לשיכפול רק למפתח רגיל ללא הלחצן הזה. זה מה שאני עשיתי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תסתכל ליד המנורה הראשית בתקרה של הרכב יש מלבן פלסטיק לא קטן, שם נמצא המקלט שקולט את השידור מהמפתח. בפועל מה שקורה זה אצלי למשל שלחיצה במפתח פותחת את הדלתות. עד כמה שאני יודע עם קבלת הרכב מהחברה מקבלים כרטיס קוד, אם אין את זה לפי מוסך מורשה צריך להתחיל לדבר עם צרפת לשלוח להם את המפתח שלך שיוציאו את הקוד או מה שלא יהיה. סתם קישקוש וצריך לבדוק אפשרות העתקה בארץ במקומות שמתעסקים עם זה.

אם אתם לא משתמשים בזה לך תשכפל את המפתח עצמו ללא הלחצן וזהו. אצלי השלט עם הלחצן כמו שיש לך יושב בבית בתור מפתח רזרבה וביום יום אני משתמש במפתח רגיל ללא לחצנים.

in the face

with a chair

פורסם
תומר שלום

במחזיק המפתח יש אינפרא אדום מה זה ?

מטרתה של עינית האינפרא אדום היא לשדר למקלט האינפרא הממוקם בתוך הרכב (משמש כשלט לפתיחה ונעילה של הדלתות).

על עקרון משקל פועלים מירב שלטי האזעקות והנעילה המרכזית, אך באמצעות RF ולא IR.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
תודה רבה לכולכם.
לפי מה שאני רואה אפשר בהחלט לתקן את זה

אתה יכול לפרק תשלט?

עם תגיד מאיפה אתה אוליי אני יוכל לעזור לך

תן לה בראש כול עוד שאתה יכול

פורסם

לתקן את השלט הנוכחי לדעתי בלתי אפשרי, אלא אם הוא ימצא פלסטיק עליון תואם ויחליף.

מה שיותר כדאי זה אם אפשרי בעלות נמוכה בארץ למצא מפתח כזה חדש ולעשות העתק לאינפרא אדום.

in the face

with a chair

פורסם

אין צורך ממשי בתיקון, המפתח תקין לחלוטין, רק הפלטה שסוגרת מעגל + גומי שלוחץ על הפלטה חסרים. (הגומי נשחק ונקרע והפלטה נפלה).

יש לקנות מפתח שלם ב-eBay.

מה שצריך זה פיתרון חכם לסגירת המעגל, ומכיוון שישנם 3 מגעים שונים אז יש פה הצורך בתשובה ממי שאולי מכיר את השלט ושקרה לו אותו הדבר\עובד בפג'ו.

אם יש למישהו הצעה לפיתרון מאולתר אזי גם עליו תבוא ברכה.

בינתיים שוחקים את חור המנעול...

להלן תמונת פירוק:

DSC01469_resize.JPG

תודה לעוזרים.

תומר

פורסם
אהלן

יש לי מפתח כזה מקורי עם האזעקה מובנת...מהראלי שלי לפירוק.

תקין לחלוטין,דבר איתי בפרטי.

תגיד לי לא יותר קל להלחים מיקרו סוויץ תואם חדש וזהו ?..:conf:

מה שכן מה שהחבר שציטט מעליי הציע לך מפתח כזה שלם יקל עליך בתיקון של המפתח שלך

תן לה בראש כול עוד שאתה יכול

פורסם

רק שהפתרון שהוא נותן לי יקר מאוד

100 שקל

אני רק צריך משם את הדיסקה והגומי

והוא לא צריך יותר גם ככה את המפתח...

פורסם

אין לי מושג אם הפתק הוא הקוד למרות שגם אני חשבתי שאולי זה הקוד, מצד שני אני לא מאמין שהקוד הזה יהיה יחסית גלוי במקרה של גניבה.

בפונטו למשל אתה מקבל את הקוד על גבי כרטיס פלסטיק, הבנתי שגם בפיג'ו זה אותו הרעיון פחות או יותר, הבעיה היא שוב שכשאתה היד המי יודע כמה כבר אין לך את הקוד הזה.

אם השיכפול של הקוד הוא כמו בשלט אוניברסלי אז אין צורך לדעת את הקוד אלא פשוט לשכפל במכשיר, לפי מה שהבנתי ניתן לשכפל את הלחצן של המפתח אל השלט האוניברסלי אבל לא יצא לי לבדוק את העניין בפועל.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...