Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכבים פחות או יותר זה אותו הדבר אבל אם תיקח מסחרי עם מזגן מפוצל זה בטח לא כמו רכב פרטי

מחיר פחות או יותר למילוי מההתחלה הכוונה ואקום שמן גז 250-300 ש"ח

פורסם
מילוי גז בלבד במזגן נע בין 180-250 ש"ח לפי מחירון "יצאת צדיק" עם חיים הכט.

(בתוכנית ששודרה לפני שבועיים)

אגב, יש מקום בו ניתן להשיג את רשימת המוסכים שנצפו בתוכנית (הטובים והלא טובים)? למען אלה שנבצר מהם לראות את התוכנית.

פורסם

1. איזה גז נימצא בשימוש ברכבך?

2. כבר מלאת גז ואתה רוצה לדעת אם המחיר שלקחו ממך הוגן? תגיד כמה לקחו ממך.

אם עוד לא עשית, תגיד מאיזה איזור אתה ויפנו אותך לאיש מקצוע.

למי שביקש כתובת של הצדיקים:

http://www.keshet-tv.com/Dz_programitems.asp?progid=1328&groupid=1331

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

המחירים של הכט גבוהים.

מחיר סביר זה 150 ש"ח.

120 ש"ח זה זול.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

א. תודה רבה על כל התגובות.

ב. לא מלאתי גז עדיין.

ג. אני מאזור פ"ת.

ד. אין לי מוסג איזה סוג גז יש ברכב ( לנצ'יה מודל 93 אם זה עוזר)

ה. אין דליפות במזגן הגז הוצא במכוון בשביל להחליף את הרדיאטור חימום ברכב(זה או הגז או הדשבורד). זו גם הזדמנות להודות לכל מי שענה לי אז ועזרו לי למצוא בעל מקצוע שמוכן ויודע לעשות את העבודה.

:-D

ו. מתנצל מראש על האנגלית לא כל הזמן יש לי גישה למחשב עם עברית ולכן יש לפעמים שגאוט קטיב.

• תוכן חדש...