Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעו אני כבר היתפוצתי מהרעשים האלו

יש לי במערכת רעשי שריקה וציפצוף כאלו והייתי רוצה לדעת אם זה קשור לכך שפיצלתי את המתח לשני מגברים . כאילו היה לי בהתחלה כבל מתח 4 גייג שהיה מחובר רק למגבר אחד ואז הבאתי עוד מגבר ופשוט הוצאתי מה4 גייג חוט של 8 גייג למגבר השני כך שיוצא שה4 גייג מתפצל לאחד של 8 גייג ואחד של 4 גייג (בנוסף הוצאתי חוט מתח קטן לכרוס אובר חיצוני מהחוט מתח של ה8 גייג מהמגבר השני). הפיצול נעשה על ידי הלחמה פשוטה יכול ליהיות שהרעשים באים מהבעיה הזאתי או שזה לא קשור. כבר ניסיתי את כל הדברים שקיימים אני מיועש כבר!

תודה מראש

פורסם

כמה שאלות

1. האם כשהיה מחובר מגבר אחד בלבד לא היו רעשים?

2. האם כשהיה מחובר מגבר אחד היה גם מחובר קרוסאובר? או שהוא נוסף רק עם הוספת המגבר הנוסף?

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אני חושב שכן כי כל כבל יכול להעביר כמות זרם שונה, וכך מתאים לו פיוז לפי הצורך וההספק שיכול לקבל.

*עריכה: (תסתכל בפיסקה שמעל לתמונות של המפצלי מתח.)

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/03-03-2002-DIY-Amp-Install.html

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם
לא.. אבל גם אם אני ישים פיוז זה ישנה משו ברעשים???
לא זה לא קשור לפיוז!! אבל פיוז תשיםת להגנה.

תנסה ללכת בשלבים: תנתק רק את הקרוס ו תקשיב אם יש רעשים, תחזיר בחזרה

אחר כך תנתק מגבר אחד ו תקשיב אם יש רעשים אם כן תחזיר

אחר כך מגבר שני. אם מצתא שזה אחד המגברים או קרוס אז תיחפש בעיה באותו מגבר, זאת אומר שאולי הוא לא מותקן נכון.

הכבלים של מינוס ו פלוס חייבים ליהיות ב אותו עובי. אם אתה מפצל (תשתמש במפצל נורמלי) את כבל הראשי לשניים אז השניים האלה חייבים ליהיות ב אותו עובי. מינוס כמה ש יותר קצר לא יותר מ 40-50 ס"מ

את הכבלים של RCA חייבים ליהיות כמה שיותר רחוק מכבלי מתח זאת אומר בצדדים שונים של הרכב.

איך פיצלתה את המינוס?

פורסם

תשמעו אני שמעתי אצלו את הרעש וזה נשמע כמו השראה מגנטית כזאת כמו שיש בטוויטרים לפעמים כשמכבים או מדליקים את הסוויץ', מה שבדרך כלל בא מחיבור לא טוב של כבל המינוס או כבל מתח שרץ ליד הRCA אבל הם לא מתקרבים אחד לשני. ניסינו להחליף RCA כי אלה היו בהכנה ביתית אבל זה לא עזר ותאמת זה באמת רעש מעצבן, מילא היה חלש אבל הוא פשוט חודר לתוך עור התוף!

~באס הוא כמו קוץ ב*חת, גם אם תאבדו את השמיעה עדיין תדעו שהוא שם~

• תוכן חדש...