Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.

מי שיצא לו ליסוע בשעות הבוקר המוקדמות ( 5:45- 6:45 לקראת השעה 7 ) ראה שהתברכנו בגשמים לא מעטים ששטפים את כבישינו אך איתם בא מצב של ראות מאוד קשה של הדרך וישנם רכבים שלא תמיד רואים מכיון שעדי מים וטיפות במים שניתזים מהרכבים ללא המגני בוץ יוצרים שכבה די קשה לראייה.

השאלה שלי היא האם מותר ליסוע עם פנסי ערפל אחוריים לשם כך שרכביםמאחורה יכלו לשים לב לרכב שלפניהם (במקרה הזה לדוגמא אני או כל אחד מאיתנו)

או שמע זה גם כנס כביום רגיל ?

היום לדוגמא היו עשרות רכבים שהדליקו את פנסי הערפל וכן זה עזר לזהות אותם לאומת רכבים אחרים כשפנסיהם לא היו דולקים.

אז שוב, האם במקרי ראות שכאלה מותר להדליק את פנסי הערפל האחוריים ?

תודה רבה לעונים.

בוקר טוב והמשך יום נעים ומבורך בגשמים :). (צריך עוד מיים לכינרת :-D )

סעו בזהירות !

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

בהחלט מותר , ואף רצוי ! לפני נסעה פיאט אונו שלמזלי הדליקה את האור הערפל האחורי ומזל שהדליקה כיון שזה היה האור היחיד שדלק כמו שצריך.. כל השאר היו נורא חלשים וקשה לראות

פורסם

אתה צודק אכן ישנם רכבים רבים בכבישים שלא חסר להם פנסים שרופים..

ומאוד קשה לראות. ויש כמה שכמו שארת הפנס ערפל הוא הפנס שהכי בולט ...

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
או שמא זה גם קנס כביום רגיל ?

ידידי, אני לא יודע כמה אתה נוהג על כבישי ארצנו הנפלאים, אבל הרבה מאוד נהגים נוסעים עם אור ערפל אחורי בלי לשים לב, או שהם שמים לב והם עושים את זה בכוונה כי הם חושבים שעושה משהו בפנסים הקדמיים שהם יראו יותר טוב (סיפור אמיתי).

לא עוצרים אותם ולא מעירים להם, למרות שזה מפריע

על אלו שנוסעים ביום רגיל ללא שום לקות ראיה עם פנסי ערפל קדמיים אני בכלל לא מדבר.

במידה ואתה רואה שאתה לא רואה :-D הדלק את פנס הערפל האחורי, כי כנראה שגם הנהג שמאחוריך לא רואה אותך...

סעו בזהירות.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

על אלו שנוסעים ביום רגיל ללא שום לקות ראיה עם פנסי ערפל קדמיים אני בכלל לא מדבר.

סעו בזהירות.

פנסים ערפל קידמיים מכוונים כראוי לא מסנוורים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

פנסי ערפל אחוריים שמודלקים בכל מצב פרט לערפל מסנוורים, במיוחד בגשם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
פנסים ערפל קידמיים מכוונים כראוי לא מסנוורים.
אם הם בכלל פנסי ערפל.

הבעייה היא בעיקר עם הפנסים הנוספים מהתקנה מקורית.

לפנסי ערפל יש פיזור אור רחב וקצר (מטרים בודדים).

פנסי תאורה נוספים הם בעלי אלומה צרה ומאירה למרחוק - ישר לעיני הנהג שממול.

פורסם

פנסי ערפל אחוריים אינם מסנוורים ואף מועילים.

כמו ש fizban קודמי כבר ציין, פנסי ערפל קדמיים המכוונים כראוי לא יסנוורו שום נהג שנוסע מולם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
פנסי ערפל אחוריים אינם מסנוורים ואף מועילים.

ל'

מועילים מאד, בערפל. בגשם, ההשתקפות שלהם בטיפות המים מסנוורת מאד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני דווקא התרשמתי לטובה מפנסים אחוריים ביומיים הגשומים האחרונים. אתה יכול להסביר לי איך טיפות המים מגבירות את הסינוור? הרי פחות אור מגיע אליך כשיורד גשם, עקב הפיזור ע"י הטיפות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מסכים עם NITCH ונהגת שודים, דווקא בגשם חזק פנסי הערפל עוזרים לראות דרך ה"ספרי" שנוצר עקב רכבים שנוסעים לפניך, עוזר מאוד בכבישים בין עירוניים שבהם נוסעות הרבה מכוניות במהירות גבוה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

פנס ערפל אחורי הוא אור אדום נוסף שנדלק בנוסף לשני האורות האדומים הרגילים, האור זוהר ובוהק יותר מהאורות הרגילים. הוא ממוקם לפעמים ליד אחד האורות הרגילים או לפעמים במקום אחר מאחורה (למשל בפורד פוקוס הוא ממוקם בחלק התחתון השמאלי מתחת לאורות הרגילים- שים לב בתמונה לאור האדום הנוסף ליד האגזוז)

fofo_back.jpg

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אלון תקן אותי אם אני טועה אך לא בכל הרכבים קיימת הפונקציה של אורות ערפל אחוריים, רק ברכבים חדישים יותר?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...