Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

אני בעל רכב רנו מגאן 96 1600 (דגם מנוע K7M)

כבר חודש וחצי שאני מחפש סעפת פליטה לרכב (כרגע הסעפת סדוקה- ריתוך הוא בגדר תלאי שלא יחזיק ולכן הוא לא בא בחשבון)

הייתי במאגר ובכמעט כל פירוקייה בראשון לציון- לאף אחד אין (או שפשוט לא בא להם למכור לאדם פרטי)

כבר הייתי במקום שטוען שסעפת פליטה של קליאו שנת 94 מתאימה לרכב שלי...:roll:

חיפשתי כיוון של בניית סעפת אך המחיר מטורף מידי...(מה עוד שבארץ אין בניות אכיותיות מדי אם בכלל לרכב כמו שלי..)

אשמח לקבל מאנשים טלפונים של פרוקיות מאזור המרכז- תל אביב , רחובות חולון הרצליה בת ים יפו נס ציונה כל מקום באזור המרכז..

אני מחפש ואין (מה קרה נגמרו הסעפות בארץ???)

בקרסו רוצים 2000 ש"ח על חדשה- בוא נתעלם מהמחיר התלוש מהמציאות... מה זה חדש? הרכב שלי שנת 96 אין דבר כזה חדש?:???: על זה ברנו לא ידעו לענות- אמרו לי לבוא ויתנו לי עוד פרטים- חתיכת שירות...

בEBAY אין... גם לא אנגליה... בכל מקרה המחיר במידה וימצא יצא כמו "חדש" ברנו. וגם אם תגיע הסעפת ובסוף יתברר שהיא סדוקה- אין למי לפנות...

אז אני תקוע במעגל קסמים כזה

זקוק לעזרכתם..(מנהלים מצטער על גודל המלל...):type:

מחכה למספרי טלפון או עצות

עמית

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

תשמע........אם במאגר אין- אז כנראה שאין. אבל בסה"כ מגאן 1600 זה לא למבורגיני.זה לא חלק נדיר. בינתיים תעשה טלאי ארגון. אני יודע שאין לך ראש לעשות את זה- אבל אין לך ברירה-בשלב כלשהוא איזה שוטר יעלה על זה שהאוטו שלך נשמע כמו מכונת יריה. הטלאי יחזיק חודשיים?- בזמן הזה תמצא סעפת.

היתי גם ממליץ לך לעשות טלפונים למתקיני אגזוזים- הגדולים יותר.כמו אפי אגזוזים בבני ברק. הרי בפירוקיות הם בוזזים את הסעפות עוד לפני שמפרקים ג'אנטים.

לגבי מכירה לפרטיים במאגר- אני לא חושב שזה נכון- הם מרויחים הכי טוב מפרטיים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

יש סעפת לקליאו,במוסך שאני עובד,המחיר כולל עבודה 500 ש"ח.

אם מתאים לך,תן מס" טלפון שלך.או צלצל אלי 0522784389 דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אין דבר שאייבי ריתוכים לא יכול לעשות דבר איתי בפרטי אני אתן לך את הטלפון שלו

הוא מקצוען אמיתי ויעשה הכל !! ובמחירים סבירים מאוד!

• תוכן חדש...