Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כך ייעשה לעברייני התנועה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אהלן

אני מקווה שזה יחול גם על רכבי הפאר של בני דודינו. אנשים שנוסעים בכבישי הנגב יודעים שצריך תמיד להזהר שפתאום רכב לא יפתיע לכביש מהשטח (גם במקומות עם גדר הפרדה שהושחטה), או ייסע בלילה בלי אורות ויחתוך אנשים, וכד'. הינה, רק לפני שעתיים נסעתי למיתר, ג'יפ ניסאן טראנו פשוט חיכה שיגיעו מכוניות כדי לחצות את הכביש. מחליא אותי רק לראות אותם עושים את העבירות האלה ועוד לצחוק עלינו.

:snipersmi:evil::bad-word::2gunfire::-x

כל מילה נכונה, גם אני חוויתי כמה מקרים כאלה!!! :evil:

לא עדיף להעמיד את הרכב למכירה פומבית במקום להשמיד את הרכב? על כל רכב מושמד יהיה אפשר לקנות ניידת.. לא חבל.. טוב אבל כרגיל אצלנו לא חושבים.

פורסם
השאלה הנשאלת היא כמה יעיל הדבר..

אם לכם היו לוקחים את האוטו וגורסים אותו (היפוטתית, תרגעו..), האם הייתם משנים את הרגלי הנהיגה שלכם, או מרגישים ממורמרים בכך פחות "שמים" על החוק..?

אור.

אישת אם היו עושים לי את זה הייתי עושה לשוטרים GTA.מה הכוונה? לוקח גרר של העירייה.מחפש ניידת.לוקח אותה לגריסה.מקווה שהשוטרים עוד בפנים.

וברצינות?-הייתי גונב כל יום רכב אחר כדי לנסוע לעבודה.מה זה החוצפה הזו?!?!זה רכוש פרטי של הבן אדם,לא משנה אם הוא עבריין או לא.מה השלב הבא?יירוט מטוסים שממריאים מעל ליישוב ולא מעל הים?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תראו, מלבד בני דודינו מהנגב ,גם אלה שבנינו,לא רק שמסכנים חיי אדם, אלה הנוהגים בשלילה, נוסעים מאוד מהר בתוך העיר (אני מדבר על 60-50 קמ"ש מעל המותר בתוך העיר במקומות הומי אדם) נוסעים ללא אורות בלילה, נוהגים ללא חגורת בטיחות או לשם שינוי דואגים לעצמם ולא חוגרים את ילדיהם, מדברים בנייד בזמן נהיגה ולא על speaker או עם דיבורית, שותים ונוהגים, מעשנים סמים ונוהגים, והדוגמאות עוד רבות.

בקיצור, מעבר ל"חוצפה" של המשטרה,א' זה חוק, אי ידיעת החוק אינה פוטרת מעונש, ב', יש פה עניין של חיי אדם. ואם דוחות והזמנה למשפט לא עוזרים, מה כן יעזור? אני לא מדבר על אלה שעוברים עבירות קטנות ודווקא אליהם המשטרה נידבקת, אני מדבר על אלה שמסכנים אותנו כל רגע שהם נוהגים. אלה שבגללם אתה רואה את המוות בעניים, את התאונה הבאה שלך, ואז באורך נס אתה ניצל (במקרה הטוב). אז אולי הפעם המשטרה עושה צעד נכון, אולי, אני מקווה שהם ימשיכו בדרך נכונה, ויהרסו מכוניות של מי שבאמת מסוכן.

פורסם
מעכשיו?? :shock:

נשמע כאילו מצאת תגלית מרעישה.... NEWS FLASH, לא.

אין לי מספיק ידיים לספור כמה שנים כבר משתמשים בתרגיל הנדוש הזה...

סטודנטים, אנשים שחייבים למס הכנסה, חברות שחייבות למס הכנסה, או בכלל מי שלא רוצה שיהיה רשום על שמו משהו.

למה סתם להגיב?

כתבתי איפשהו שזאת תגלית מרעישה?

רק הדגמתי עד כמה החוק הזה קל לפריצה.

פורסם

זה קרה גם בקרית גת

תפסו נהג שגר באחד המושבים הסמוכים נוסע עם הטייפ R שלו על 200 קמ"ש

וזה לא פעם ראשונה שתפסו אותו

ובניגוד לרכבים שגרסו אותם, את הסיויק הציעו למכירה באחד המגרשים בקרית גת

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אישת אם היו עושים לי את זה הייתי עושה לשוטרים GTA.מה הכוונה? לוקח גרר של העירייה.מחפש ניידת.לוקח אותה לגריסה.מקווה שהשוטרים עוד בפנים.

וברצינות?-הייתי גונב כל יום רכב אחר כדי לנסוע לעבודה.מה זה החוצפה הזו?!?!זה רכוש פרטי של הבן אדם,לא משנה אם הוא עבריין או לא.מה השלב הבא?יירוט מטוסים שממריאים מעל ליישוב ולא מעל הים?!

גם אני , היתי נוהג כמוך.

הבעיה אצל השוטרים שלנו זה יד קלה על ההדק, רבתה עם השוטר? עיצבנתה אותו? סרבתה לחתום על הדוח? הוא יגרוס לך את האוטו. THATS A BIG NO NO NO , יגרוס לי את האוטו, אני אגרוס לו את החיים, הבא לגרוס את מכוניתך, גרוס אותו.

פורסם

חבל לשלוח לגריסה, ניתן למכור במכירה פומבית במחירים מינימליים את הרכבים, ואת ההכנסות לתרום לעמותות הזקוקות לכסף.

כך כולם מרויחים.:-D

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

במקום לגרוס שיתנו לו עבודות שירות בבית חולים עם אנשים שנפגעו בתאונה.

או קנס כספי גבוהה מאוד.

מה שהם עושים זאת גניבה וחבלה ברכוש פרטי

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אהלן

אני מקווה שזה יחול גם על רכבי הפאר של בני דודינו. אנשים שנוסעים בכבישי הנגב יודעים שצריך תמיד להזהר שפתאום רכב לא יפתיע לכביש מהשטח (גם במקומות עם גדר הפרדה שהושחטה), או ייסע בלילה בלי אורות ויחתוך אנשים, וכד'. הינה, רק לפני שעתיים נסעתי למיתר, ג'יפ ניסאן טראנו פשוט חיכה שיגיעו מכוניות כדי לחצות את הכביש. מחליא אותי רק לראות אותם עושים את העבירות האלה ועוד לצחוק עלינו.

:snipersmi:evil::bad-word::2gunfire::-x

אההה?! אתה רציני? "של" ו"שני דודינו"?!

איפה אתה חיי?! אין כזה דבר "של" "בני דודינו"... רוב אילו שמישתוללים עם מכוניות פאר הם אילו שהשאילו אותן מהכובש הציוני...

ואילו שלא... טוב יש לי גם תאוריה לגביהם ...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי, סע יום אחד לדימונה, תראה אוהל ולידו אודי איי 4, או בימר סדרה 7, והרשימה עוד ארוכה.רובם לא משלמים מס הכנסה, לא מים, לא חשמל, לא ארנונה, מתעסקים בסחר בסמים, זונות, חלקי חילוף למכוניות גנובות, והרשימה עוד ארוכה. שוב, זה רק חלק מהם, לא כולם חס וחלילה.

פורסם
גילי, סע יום אחד לדימונה, תראה אוהל ולידו אודי איי 4, או בימר סדרה 7, והרשימה עוד ארוכה.רובם לא משלמים מס הכנסה, לא מים, לא חשמל, לא ארנונה, מתעסקים בסחר בסמים, זונות, חלקי חילוף למכוניות גנובות, והרשימה עוד ארוכה. שוב, זה רק חלק מהם, לא כולם חס וחלילה.
שחכת לציין את ההכנסה העיקרית, דמי חסות, כיום בנגב מאוד קשה לפתוח עסק באחד מאיזורי התעישה בגלל התופעה הזו.. זה הפך ממש למכה. אם לא משלמים הסק פשוט נפרץ/נשדד או נשרף!

אני כמובן לא מכליל את כל המגזר אבל אחוז ניכר ממנו הם פשוט פושעים. במיוחד הדור היותר צעיר.

פורסם

בשלב הבא מתכננים גריסה של אקדחים וסכינים ששימשו לרצח כדי להראות לפושעים שזהו, לא משחקים איתם!

אם מישהו דוקר אנשים באופן סדרתי מגיע לו שייגרסו לו את הסכין!!!

:roll:

מוטי

פורסם

זה אומר שיש עכשיו מחתרת של נהגים עבריינים :evil:

עוד חוק שהשיג פעולה הפוכה.

רצינו לשבור אותם ועכשיו הם מקימים איגוד.

כבר עובדים על שמות לארגון החדש, בין ההצעות שעומדות על הפרק -

ניל"י - נהגים ישראלים ללא ידע

לח"י - ללא חוקים ילדותיים

אצ"ל - אני צובר (נקודות) לחינם

מוטי

• תוכן חדש...