Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אי שם ברחובותיה של חולון,על כביש שיכול בקלות להיחשב כשלב בראלי עפר(לא שופץ משנת 48 ),אני שומע צריחה עדינה ומוכרת.

אור ירוק,הקול מתגבר והופך לצרחה נהדרת ומוכרת: S14, ארבעה צילינדרים של M3יות איכותית.

ובין הילוך להילוך רעש עדין של פריקה.

הכתם הלבן הזה זז מ-ה-ר,לא הספקתי לשלוף את המצלמה וכבר הוא היה רחוק מדי...

מישהו מכיר את הרכב,הסט-אפ,תמונות?

כל פיסת מידע תתקבל בתודה ענקית

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

בחולון - מוסך GS משהו.

באיזור התעשיה. תעבור שם תשאל את הבחור מה יש לו מתחת לכיסוי בחוץ.

אם תחכה מספיק - מחר בערב יהיו לי הכתובת המדוייקת.

הייתי אצלו כמה ימים אחרי שקניתי את האוטו שלי לשאול על אפשרויות משחק שונות, כתגובה הוא הציע לי את הרכב המדובר בסכום מגוחך ממש [יחסית לרכב] והרבה מעבר למה שהייתי מוכן להשקיע.

טריוויה : משעשע לחשוב על זה אבל יש עוד 2 לפחות ברדיוס של 15 ק"מ מהמקום המדובר. [מקורית ובנויה]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

נדמה לי שאני מכיר את המוסך המדובר.

אז זה מה שיש לו שם...

נחמד.

ולרפליקה אתה מתייחס לאחת הצהובה לא?

בכל מקרה,תודה.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

איפה הכביש עם העפר הזה נמצא בחולון?

ד"א המוסך הוא כנראה NGS מוטורוס, שנמצא ברחוב האורגים מול תחנת דלק פז, וליד מועדון הקסטל.

עומדות שם זוג בוואריות חמודות אחת צהובה, ואחת כחולה אם איני טועה.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

טוב, תקשיבו ממקור ראשון, הייתי עובד ב-NGS מוטורס כ-3 חודשים, המיקום אכן כמו שנאמר, רחוב האורגים 9, אזה"ת חולון.

הבמוו הצהובה הייתה בעבר הרחוק סתם במוו, גולן התחיל לשפץ אותה, שם מנוע חזק, שיפורים, ועמיית, אח"כ שפך מנוע, הוא הביא מנוע 3500, 6 צלינדר, שהורד מבמוו 635, מנוע עם טורבו.

הבמוו הכחולה, שייכת לשרון, יש לה מנוע 2500 אם אני לא טועה, 4 צלינדר, גיר ספורט הפוך (1 במקום 2 וככה הלאה...), האוטו נוסע בהחלט נחמד.

על הצהובה לא יצא לי לנסוע מעולם, כשהתחלתי לעבוד אצלו, היא עמדה, כשהפסקתי היא הייתה באמצע בניה, מה שכן, ראיתי אותה אתמול, עשו לה פגוש קדמי מחדש, יש שם אינטרקולר של משאית, אני אשתדל לצלם אותה בקרוב, בנתיים תסתפקו בתמונות מתהליך השיפוץ של מנוע ה3500 שמורכב שם כיום.

אהה, ואני מבקש הסבר ל"מה שיש בחוץ מתחת לכיסוי"

כי בתקופה שלי היה מתחת לכיסוי מוציבישי לאנסר (או יותר נכון חצי :p)

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=15FB339D765E4A9E8CC796537547FCA2&alid=256918

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
הבמוו הצהובה הייתה בעבר הרחוק סתם במוו, גולן התחיל לשפץ אותה, שם מנוע חזק, שיפורים, ועמית, אח"כ שפך מנוע, הוא הביא מנוע 3500, 6 צלינדר, שהורד מבמוו 635, מנוע עם טורבו.
על אילו שנים בערך אנחנו מדברים?

פורסם

אוקיי, אז רק שתדע שהרכב הזה עבר כבר הרבה בעלים ובכלל נבנה ע"י דוד שלי (לבחור אנגלו-סקסי שאני לא זוכר כרגע את שמו) בתחילת שנות ה-90.

סתם לראיה, יש לי תמונות שלה ממפגשים לפני 4-5 שנים... וראיתי תמונות אפילו לפני...

מי שמכיר את הפורד קאפרי טורבו הלבנה עם הספויילר הכפול (של סיירה קוזוורט'), שעדיין נוסעת ד"א, אז גם היא הייתה במקור של אותו אנגלו-סקסי.

לפי דוד שלי, בתחילת שנות ה-90 אותו בחור היה מאוד מאוד מוכר במפגשים...

פורסם

רכב מפחיד באמת ראיתי אותו פעם לוחץ עם קורבט לבנה , נכון הBMW פירקה את הקורבט.

ראיתי אותה ליפניי שבועיים ככה בלי טמבון ואינטרקולר קטן יחסית בחזית.

רוב הרכב עשויי מיפיברגלס ככה שהוא די קל על הכביש .

שי להם עוד כמה מכוניות שם שאינני יודע אם משופרות אבל מיבחוץ הם ניראים משופרות.( אלפה וסליקה ומרצדס) ההיתי אצלהם פעם עם פונטו GT הם חברה שמבינים עיניין שיודעים לגעת ברכב גם מיבחינת שיפורים...

יש לי תמונות של ה BMW הצהובה לא מלציח לעלות אותם (לא יודע למה)

דרך אגב מישהוא פירסם ליפניי איזה חודשיים כאן בפורום BMW אדומה מודל 90 ככה עם מנוע 3500 ו 6 צילינדרים טורבו, הוא פירסם גם תמונות של הרכב ובתמונות ניתן ליראות גם את ה BMW הצהובה.

רז...

• תוכן חדש...