Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סרט עם ה.ב.מ.וו הצהובה עם המנוע 3.5 ליטר

עם 635 אדומה ואימפרזה GT יש ביקוש להעלות אותו?

נ.ב גם אני ראיתי את הכחולה מחולון בחניה של איזה מוסך ועוד פעם בנסיעה

• אחראי פורום
פורסם
יש לי סרט עם ה.ב.מ.וו הצהובה עם המנוע 3.5 ליטר

עם 635 אדומה ואימפרזה GT יש ביקוש להעלות אותו?

שרשור שלם רץ ואתה עוד שואל ?:-D

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ממה שהבנתי אתה ראית אחת לבנה? אם כן אז צילמת אחת בעבר... הבעלים אמר שהיא מקורית (תמונות באיכות לא משהו אבל זה מה שיש)

e30m33.jpg

מצטער על הגודל של התמונות אם זה לא מתאים אפשר למחוק ואני אקטין ויעלה בערב או מחר פשוט אין לי ממש זמןe30m31.jpg

פורסם

מונטי, אל תאמין לכל מה שאומרים לך.

האוטו המצולם הוא מאוד מיוחד באופנים מאוד ספציפיים, אבל הוא לא M.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

גיא, יש הבדלים פיזיים בולטים מאוד בין סתם E30 ל-M3 שקופצים לעין מיד.

הכנפיים והתא מטען הם הבולטים ביותר.

18-bmw-m3.jpg

הקשתות ב-M3 רחבות ביותר מ-5 סנטמיטר מב"סתם" E30 וזה נראה לעין בבירור.

ושפת דלת תא המטען בולטת מעבר לשפת תא המטען עצמו(למעשה מתחברת מעליו במקום במקביל לו).

וישנם עוד הבדלים רבים אחרים שדורשים קצת יותר ניסיון בשביל לזהותם.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

טוב, ככה:

אני לא יודע אם שמתם לב או לא, הסרטון הזה משנת רפפום, הבחור עם האימפרזה טורבו זה דותן, חבר טוב של גולן (הבעלים של הבמוו הצהובה)

המרצדס 200 הכחולה שעומדת בחוץ, לא קשורה למוסך, היא שייכת למרקו, הבעלים של המפעל שיש שצמוד למוסך.

מעבר לזה, כלום לא קשור למוסך בעצם, לגולן יש גם אלפא ג'ולייטה לבנה, מנוע 2000 גיר רגיל, ויש לו ג'ולייטה ברלינה 1800 אוטומט בצבע סגול, בתהליכי שיפוץ

יש במוסך גם לאנצ'יה בי שנצבעה לאדום לא מזמן, והיא שייכת ללקוח, כל מה שתרצו לדעת, פשוט תשאלו :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...