Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קומבינות בת*ת שלי!

חבר קרוב מאוד של המשפחה שלי, שהוא כמו דוד בשבילי, הוא קצין מכובד, בדרגה גבוהה מאוד במשטרת התנועה, להמחשה: הקצין שאחראי על השלילות רישיון בכל אזור המרכז, או איך שזה מתחלק, נמצא 4 דרגות מתחתיו. הוא אמר לי שאם תופסים אותי פעם על עבירות תנועה ישר טלפון עליו, ולא משנה מי תפס אותי.

והמקרה היה שנסעתי ברמת גן בז'בוטינסקי והתקרבתי לרמזור של הבורסה (הצומת הגדולה ליד מגדל שער העיר), נסעתי על 60, וזה היה גם בלילה והייתי בין היחידים על הכביש. ידוע לכולכם כמה המשטרה אוהבת להרוס לנו את הכיף, והם תקעו ניידת ישר אחרי הצומת, לא ראיתי אותה. דעתי הוסחה מהכביש לכמה שניות וכאשר הבחנתי שהרמזור כתום הייתי כבר 5 מטר מהקו עצירה. כמובן שהורדתי הילוך כדי לעבור מהר, והניידת ממלזה אותי על 94 קמ"ש. כמובן, שהם הורו לי לעצור בצד, וכמו ילד טוב (וגם בגלל שהייתי נהג חדש בין יתר הסיבות) עצרתי, השוטר שאל אותי על כמה נסעתי, אמרתי לא יודע, וסיפרתי לו מה קרה, הוא הראה לי את נתוני הממל"ז והוא הראה 94 קמ"ש. ישר הרמתי טלפון לבן אדם, הוא דיבר עם השוטר, לאחר 10 דקות של צרחות ממנו על השוטר, השוטר נתן לי את הטלפון, והוא אמר לי שאני יכול ליסוע. וכאשר דיברתי אם הבן אדם יום למחורת, הוא אמר לי שנירשמה לי רק נזיפה על נסיעה מהירה בעיר, ולא נרשם על כמה.

מה אני בא להגיד, זה שיש לאבא שלך "קומבינות" כי הוא פעם סידר את הצנרת בבית של איזה שוטר תנועה (או מה שלא יהיה) , זה לא אומר כלום. אלא אם כל מי משרת במשטרה קרובי משפחה שלך, אתה לא תצא מזה.

ושיהיה לך בהצלחה במשפט.

כמה שטויות במשפט אחד, לא ייאמן..............??? !! אין שום סיכוי שהקצין שלך "צרח" על השוטר 10 דקות...! מי הוא שייצרח על שוטר בכלל? ביום שהוא יכריח שוטר לוותר למישהו הוא יעוף כמו טיל מהתפקיד שלו. הוא מקסימום יכול לבקש מאוד יפה מהשוטר לוותר, ואם לשוטר בא הוא ייותר לך....! חוץ מזה אין דבר כזה "נזיפה על מהירות". יכול להיות שהדו"ח הומר לך באזהרה. מאיפה כל השטויות האלו....????
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קומבינות בת*ת שלי!

חבר קרוב מאוד של המשפחה שלי, שהוא כמו דוד בשבילי, הוא קצין מכובד, בדרגה גבוהה מאוד במשטרת התנועה, להמחשה: הקצין שאחראי על השלילות רישיון בכל אזור המרכז, או איך שזה מתחלק, נמצא 4 דרגות מתחתיו. הוא אמר לי שאם תופסים אותי פעם על עבירות תנועה ישר טלפון עליו, ולא משנה מי תפס אותי.

והמקרה היה שנסעתי ברמת גן בז'בוטינסקי והתקרבתי לרמזור של הבורסה (הצומת הגדולה ליד מגדל שער העיר), נסעתי על 60, וזה היה גם בלילה והייתי בין היחידים על הכביש. ידוע לכולכם כמה המשטרה אוהבת להרוס לנו את הכיף, והם תקעו ניידת ישר אחרי הצומת, לא ראיתי אותה. דעתי הוסחה מהכביש לכמה שניות וכאשר הבחנתי שהרמזור כתום הייתי כבר 5 מטר מהקו עצירה. כמובן שהורדתי הילוך כדי לעבור מהר, והניידת ממלזה אותי על 94 קמ"ש. כמובן, שהם הורו לי לעצור בצד, וכמו ילד טוב (וגם בגלל שהייתי נהג חדש בין יתר הסיבות) עצרתי, השוטר שאל אותי על כמה נסעתי, אמרתי לא יודע, וסיפרתי לו מה קרה, הוא הראה לי את נתוני הממל"ז והוא הראה 94 קמ"ש. ישר הרמתי טלפון לבן אדם, הוא דיבר עם השוטר, לאחר 10 דקות של צרחות ממנו על השוטר, השוטר נתן לי את הטלפון, והוא אמר לי שאני יכול ליסוע. וכאשר דיברתי אם הבן אדם יום למחורת, הוא אמר לי שנירשמה לי רק נזיפה על נסיעה מהירה בעיר, ולא נרשם על כמה.

מה אני בא להגיד, זה שיש לאבא שלך "קומבינות" כי הוא פעם סידר את הצנרת בבית של איזה שוטר תנועה (או מה שלא יהיה) , זה לא אומר כלום. אלא אם כל מי משרת במשטרה קרובי משפחה שלך, אתה לא תצא מזה.

ושיהיה לך בהצלחה במשפט.

הסיפור שלך הועבר לגורמים הרלוונטים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מר אורן מה לעשות שלא כולם מוכנים לשלם 3000 שקל בשביל שעורך דין אולי יעזור להם ואולי אולי יקל להם את העונש עם כל הכבוד אליך אתה לא שופט ואף לא קרוב לכך אתה עוד ילד ש ניצל משלילה על ידי קצת כסף אז את פינת ההימורים על כמה ימי שלילה אני אקבל תפתח בקזינו לא פה . פה זה פורום מכובד ואנשים שואלים שאלות רציניות ומצפים לתשובות רציניות ובוגרות אז בבקשה ממך נא לא להוריד את הרמה של הפורום.

העורך דין ה"טוב וה"מוכר" שלך נראה לי קצת מפוקפק כאשר צילצלתי אליו ע"י המלצה ממך הוא אמר לי תגיע עכשיו לבורסה שם אני יושב נוכל לדבר.. אני מוכרח לציין שהעורך דין שלך הוא אדם "עסוק" מאד אם הוא היה מוכן להפגש איתי באותה שעה... חחח בגלל זה המדינה שלנו מוצפת בכאלה ... המקצועיות שלהם זה משהו ...

וה"קומבינות שציינת שיש לי" אכן זה נכון מאד אבא שלי מכיר מישהו באגף התנועה שיוכל לברר מי התובעת ואף לדבר איתה ולהגיע לעסקת טיעון.

השיקול שלי הוא כזה במקרה שאני אכן אפנה לעורך דין יקח זמן עד שהוא יטפל לי בתיק עד אז במקרה הטוב שלושה שבועות ואז כבר יחזור לי הרישיון יש לי 30 יום שלילה אז אני לא אשלם 2000 שקל בשביל שבוע רישיון ובנוגע למשפט אני אעזר בחבר של אבא שלי

האם השיקול שלי נכון שאני לא צריך פה עורך דין?.. בנתיים

לא כולם מוכנים לשלם 3000 שקל? הריי הוא אמר לך 2000 לא 3000 .. אל תגזים :)

דבר שני, אם הרישיון חשוב למישהו , הוא ישלם הרבה יותר .. כנראה שלך , פשוט לא... עדיף לך לשבת בבית חצי שנה, ואח"כ לעשות טסט מחדש ותאוריה , ועוד שנתיים של נהג חדש - זה עדיף !

ולמה בקזינו שאפשר בפורום המכובד הזה, אותו פורום מכובד שאתה בא לשאול בו "נסעתי במהירות מטורפת באיילון , שוטר תפס אותי, ועכשיו אני עצוב ומסכן , תרחמו עלי ותנו לי עצות"

העו"ד הטוב והמוכר שלי עזר פה בפורום נכבד זה לעשרות אנשים , תפסת אותו ביום פנוי, והוא אמר לך להגיע ... ואתה מוצא בזה רע ?! יפה לך .. זתומרת שעו"ד זה מישהו שצריך להיות 99% מהזמן שלו עסוק ולקבוע לך פגישה לחודש הבא... סבבה, אני אקח זאת לצומת ליבי כשאהיה אחד.

לגבי המקצועיות שלו ... הריי אמרת שהוא משלם לי כדי שאני אפרסם אותו ... אז תעשה קצת חיפוש בפורום המכובד , ותראה כמה אנשים ממליצים עליו בדיוק כמוני ..

לגבי הקומבינות שלך , אתה סתם חרטטן .. אין לך שום קומבינה, ושום דבר לא יעזור לך , אתה ילד קטן ועצוב שהולך לקבל שלילה נקודה.

פורסם

ותודה למשטרת התנועה, ברצינות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אורן את חש כלי אבל אתה ממש לא כזה

זה שאתה משלם כל פעם 3000 שקל בשביל לצאת מהבלאגן שלך זה לא חוכמה כזו גדולה.

אז תפסיק כבר לחוש גבר שאתה יוצא מהבלאגן שלך כל פעם על ידי כסף.

אז תתפלא לשמוע ה"קומבינה שלי" הולכת לעזור לי אומנם את החודש הזה אני יאכל אבל במשפט אני יצא ללא יום נוסף של שלילה.

וזה בדוק.

אז לפעמים אפשר לצאת מזה גם בלי כסף..

בעסה הא אורן...

אתה מבזבז את הזמן שלך בפורום הזה לך תעבוד אתה נראה אחד שזקוק לכסף איך תצא מהשלילה הבאה?...

עדיף לאבד רגע בחיים ואת לא את החיים ברגע... :snipersmi

פורסם
פה זה פורום מכובד ואנשים שואלים שאלות רציניות ומצפים לתשובות רציניות ובוגרות אז בבקשה ממך נא לא להוריד את הרמה של הפורום.
מילים כדורבנות!

חבל שאתה לא מיישם אותן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...