Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, תתעודד... זה קורה גם לטובים ביותר...

שנית, אתה מוזמן לעיין בקישור הרלוונטי בחתימה שלי.

שלישית, כפי שכתוב שמה, קח לך עו"ד.

רביעית, שאלות יתקלבו בברכה.

חמישית, אף אחד לא יכול לנבא מה יחליט השופט לגבי העונש, במידה ותצא אשם.

dirty old man

need love too

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלא תחשבו שרק לנהג חדש יש חיים קשים

בית המשפט יכול לשלוח כל נהג שלא נראה לו לבדיקה במכון הרפואי של משרד הרישוי

ושם לאחר מבחנים מטופשים וחסרי תכלית הם קובעים אם אתה כשיר לנהיגה או לא

וכל זה על סמך מבחן פסיכולוגי תאורטי שאינו קשור כלל ליכולת הנהיגה שלך

אהה וגם עושים לך בדיקה גופנית ובדיקת עניים סתם בשביל שתחשוב שהזמן עובר מהר יותר...

פשוט מעצבן: בהתחלה אתה עושה מבחן לראות אם אתה משוגע אחר כך בודקים את המבחן לראות

אם אתה עדיין שפוי ואחר כך יש איזה פסיכולוגית שמשחקת בך ומשגעת לך את השכל עד שאתה יוצא

כמו משוגע וגם אז היא עדיין לא מגלה לך אם אתה שפוי...

בני בליעל, איך הלכו 486 שקל יקרים...

יצאת 21 מהצבא אה... :D

פורסם

מניסיון אם יהיהלכה משפט יכולים לשלול לכה ליותר משש חודשים

אורך דין לא יעזור במאה אחוז כמו כן המחיר הוא בשמים

אז ככה תנסה ללכת למשטרה למקום שקשור לשלילות רשיון

ותנסה להגיע איתם להסתדר יש מחלקה במשטרה שעוסקת בזה אם תגיע להסתר אתה תקבל בטוח שלילה אבל לזמן מינימלי ובית משפט לא יהיה לכה אתה פשוט תקבל קנס בדואר כלומר בית המשפט יוציא רק כנס

פורסם

לאבי היה מקרה יותר גרוע...

נתפס על כביש 4 ליד חדרה על 160+.

לקח עורך דין, שילם 4000 ש"ח לעו"ד ואחרי חצי שנה יצא זכאי.

לא יודע איך - הייתי הרבה בצבא באותו זמן.

מיותר לציין שעו"ד החזיר לו את הרישיון באותו יום בו נתפס.

העצה הכי טובה: קח עו"ד טוב ותתכונן להוציא מעל 3000 ש"ח.

נ.ב.

תפסיק לנהוג 140 קמ"ש על איילון... אחרת תאבד את הרישיון לצמיתות.

Veni Vidi Vici

פורסם
שלא תחשבו שרק לנהג חדש יש חיים קשים

בית המשפט יכול לשלוח כל נהג שלא נראה לו לבדיקה במכון הרפואי של משרד הרישוי

ושם לאחר מבחנים מטופשים וחסרי תכלית הם קובעים אם אתה כשיר לנהיגה או לא

וכל זה על סמך מבחן פסיכולוגי תאורטי שאינו קשור כלל ליכולת הנהיגה שלך

אהה וגם עושים לך בדיקה גופנית ובדיקת עניים סתם בשביל שתחשוב שהזמן עובר מהר יותר...

פשוט מעצבן: בהתחלה אתה עושה מבחן לראות אם אתה משוגע אחר כך בודקים את המבחן לראות

אם אתה עדיין שפוי ואחר כך יש איזה פסיכולוגית שמשחקת בך ומשגעת לך את השכל עד שאתה יוצא

כמו משוגע וגם אז היא עדיין לא מגלה לך אם אתה שפוי...

בני בליעל, איך הלכו 486 שקל יקרים...

כן מכיר תסרט הזה כבר כמה חברים שלי עשו את זה.... משהו מצחיק ושורט

שאלות של כמה גלגלים יש לאוטו ? ושטויות כאלה...

מנסים לעצבן אותך וכו

בוםםםםם

פורסם

אתה מכיר את המשפט: הפשע משתלם למי שיודע לשלם?

אם תפסו אותך, מגיע לך, תתמודד, זה חלק מהסיכונים שלוקחים כשנוסעים מהר, כולם נוסעים מהר, אבל לא את כולם תופסים.... אם היית לומד מראש מה לבדוק בעת התפיסה ומה להגיד ומה לא להגיד, ואני בטוח שאמרת הרבה דברים שלא היית אמור להגיד, המצב שלך היה הרבה יותר טוב, אני גם בטוח שהקצין לא סתם אמר לך שתקבל בוקס.... אתה מספר רק צד אחד של הסיפור... ולא ממש מעניין אותי הצד השני... כי לפי מה שאורן כתב על השיחה שלכם, מגיע לך מכל הלב...

איזה חמוד אני אה?

פורסם
מניסיון, אם יהיה לך משפט, יכולים לשלול לך ליותר מששה חודשים.

1 עורך דין לא יעזור במאה אחוז, כמו כן המחיר בשמים.

2 תנסה ללכת למשטרה, למקום שקשור לשלילות רשיון, ותנסה להגיע איתם להסתדר. יש מחלקה במשטרה שעוסקת בזה. אם תגיע להסדר, אתה תקבל בטוח שלילה אבל לזמן מינימלי ובית משפט לא יהיה לך.

3 אתה פשוט תקבל קנס בדואר, כלומר בית המשפט יוציא רק קנס.

אני מניח שלזה התכוונת כאשר כתבת מה שכתבת.

אתה טועה יותר מפעם אחת.

1. עורך דין תמיד עוזר. לפעמים אתה לא מודע לזה ומרגיש מנוצל. המחיר לא בשמיים, הוא בהסכם עם העו"ד.

2. אין לאן ללכת, אין מקום כזה. אף אחד לא יסדיר לך קנס במקום שלילה ואין דבר כזה שלילה לזמן מינימלי.

כנראה שהתכוונת לשיפוט מהיר, שזוהי בעצם הודאה באשמה, שבעקבותיה תקבל עונש שלא בנוכחותך.

3. זה לא פשוט כמו שזה נשמע.

dirty old man

need love too

פורסם
אתה מכיר את המשפט: הפשע משתלם למי שיודע לשלם?

אם תפסו אותך, מגיע לך, תתמודד, זה חלק מהסיכונים שלוקחים כשנוסעים מהר, כולם נוסעים מהר, אבל לא את כולם תופסים.... אם היית לומד מראש מה לבדוק בעת התפיסה ומה להגיד ומה לא להגיד, ואני בטוח שאמרת הרבה דברים שלא היית אמור להגיד, המצב שלך היה הרבה יותר טוב, אני גם בטוח שהקצין לא סתם אמר לך שתקבל בוקס.... אתה מספר רק צד אחד של הסיפור... ולא ממש מעניין אותי הצד השני... כי לפי מה שאורן כתב על השיחה שלכם, מגיע לך מכל הלב...

איזה חמוד אני אה?

אני מניח שאתה מתכוון למקרה הבא:

שוטר בה עוצר איזה מישהי שנסעה על מהירות מופרזת ומבקש ממנה להציג לו רישיונות הבחורה אומרת לו: "אין לי רישיונות"

השוטר: "למה?"

הבחורה: "כי גנבתי את האוטו"

השוטר: "תיפתחי את התא מטען!"

הבחורה: "אני לא יכולה"

השוטר: "למה?"

הבחורה: "כי רצחתי את בעל הרכב ומתי את גופתו בתא המטען"

השוטר כבר בפניקה לא יודע מה לעשות אז הוא מוציא אותה מהרכב וקורה בקשר לקצין הראשי שיבוא בדחיפות. לא עוברות שתי דקות הקצין מגיע ושואל את השוטר מה קרה מה הבעיה והשוטר מזביר לו את העיניין.

הקצין פונה אל הבחורה ומבקש ממנה רישיונות והבחורה מביאה לו אותם. הקצין המבולבל אומר לבחורה שהשוטר ביקש ממנה והיא לא הביאה לו אותם. הבחורה בתגובה אומרת לקצין :" כן בטח, הוא עוד מעט יגיד לך שרצחתי את בעל הרכב ושמתי את גופתו בתא המטען ואחר כך הוא עוד יגיד לך שנסעתי מהר"

וקישור לבדיחה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=754748#post754748

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
יצאת 21 מהצבא אה... :D

לאו דווקא.

כל מי שיורד לו פרופיל נפשי (לא רק ל21) נשלח לבדיקה הזאת.

גם אני עברתי את זה, לפני כ5 שנים.

בערך 500 ש"ח ו7 שעות שמרגשות כמו בעיטה במפשעה.

פורסם
לאו דווקא.

496 ש"ח, המווון זמן, 700 שאלות בערך או יותר, ואני עדיין עם פרופיל 97...

לא רק 21... יש עוד אפשרויות!!

פורסם
לאו דווקא.

לא נכון.

תלוי בסעיף ליקוי עליו שוחררת.

מוזר שלא נעלו את השרשור הזה והעיפו אותו לקיבינימט.

כל יומיים עולה אדיוט אחר שעובר על החוק ושואל איך יוצאים מזה. מוזר שדווקא בפורום שאמור לקדם את נושא המוטוריקה על גווניה השונים [למשל, זהירות בדרכים] מאפשרים לשרשורי טמטום ["אני נוסע שנה חמישית עם נהג חדש ועל כדורים" , "אח שלי עם נהג מלווה כבר 3 שנים, כבר עמד לסיים ואז תפסו אותו באיילון על 150 בלי חגורה.." וכדומה] מהסוג הנ"ל להתפתח כל כך יפה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
לאחר דיבור ממושך עם הילד .. מסתבר שהוא סתם עוד ילד שנוסע מהר וחושב שעו"ד שיציל אותו זה יעלה 50 שקל .. ועוד יתרה מכך אחרי שממליצים לו על אחד טוב (אסף שמיר , שמוכר פה בפורום) הוא עוד חושב שאסף משלם לי או משהו כדי שאני אפרסם אותו ..

בקיצור, אין טעם לעזור כאן, הילד אבוד, אני לעומת זאת אשמח לשמוע מה יהיה במשפט בעוד 4 חודש לאחר שהוא טרח לציין בפני ש "לאבא שלי יש קומבינות במשטרת תנועה" (נכון ..בגלל זה אתה פה בוכה לנו)

אני מהמר על 6 חודשי שלילה בפועל - מי משווה לי ומעלה? :D

מר אורן מה לעשות שלא כולם מוכנים לשלם 3000 שקל בשביל שעורך דין אולי יעזור להם ואולי אולי יקל להם את העונש עם כל הכבוד אליך אתה לא שופט ואף לא קרוב לכך אתה עוד ילד ש ניצל משלילה על ידי קצת כסף אז את פינת ההימורים על כמה ימי שלילה אני אקבל תפתח בקזינו לא פה . פה זה פורום מכובד ואנשים שואלים שאלות רציניות ומצפים לתשובות רציניות ובוגרות אז בבקשה ממך נא לא להוריד את הרמה של הפורום.

העורך דין ה"טוב וה"מוכר" שלך נראה לי קצת מפוקפק כאשר צילצלתי אליו ע"י המלצה ממך הוא אמר לי תגיע עכשיו לבורסה שם אני יושב נוכל לדבר.. אני מוכרח לציין שהעורך דין שלך הוא אדם "עסוק" מאד אם הוא היה מוכן להפגש איתי באותה שעה... חחח בגלל זה המדינה שלנו מוצפת בכאלה ... המקצועיות שלהם זה משהו ...

וה"קומבינות שציינת שיש לי" אכן זה נכון מאד אבא שלי מכיר מישהו באגף התנועה שיוכל לברר מי התובעת ואף לדבר איתה ולהגיע לעסקת טיעון.

השיקול שלי הוא כזה במקרה שאני אכן אפנה לעורך דין יקח זמן עד שהוא יטפל לי בתיק עד אז במקרה הטוב שלושה שבועות ואז כבר יחזור לי הרישיון יש לי 30 יום שלילה אז אני לא אשלם 2000 שקל בשביל שבוע רישיון ובנוגע למשפט אני אעזר בחבר של אבא שלי

האם השיקול שלי נכון שאני לא צריך פה עורך דין?.. בנתיים

עדיף לאבד רגע בחיים ואת לא את החיים ברגע... :snipersmi

פורסם
העורך דין ה"טוב וה"מוכר" שלך נראה לי קצת מפוקפק כאשר צילצלתי אליו ע"י המלצה ממך הוא אמר לי תגיע עכשיו לבורסה שם אני יושב נוכל לדבר..
בהחלט משפט מפוקפק, אם הייתי צריך מישהו והוא היה אומר לי לבוא אליו לדבר, ישר הייתי חושד שהוא טוני מהמאפיה האיטלקית...

מה ציפית שהוא יגיד לך!!! :evil:

פורסם

וה"קומבינות שציינת שיש לי" אכן זה נכון מאד אבא שלי מכיר מישהו באגף התנועה שיוכל לברר מי התובעת ואף לדבר איתה ולהגיע לעסקת טיעון.

קומבינות בת*ת שלי!

חבר קרוב מאוד של המשפחה שלי, שהוא כמו דוד בשבילי, הוא קצין מכובד, בדרגה גבוהה מאוד במשטרת התנועה, להמחשה: הקצין שאחראי על השלילות רישיון בכל אזור המרכז, או איך שזה מתחלק, נמצא 4 דרגות מתחתיו. הוא אמר לי שאם תופסים אותי פעם על עבירות תנועה ישר טלפון עליו, ולא משנה מי תפס אותי.

והמקרה היה שנסעתי ברמת גן בז'בוטינסקי והתקרבתי לרמזור של הבורסה (הצומת הגדולה ליד מגדל שער העיר), נסעתי על 60, וזה היה גם בלילה והייתי בין היחידים על הכביש. ידוע לכולכם כמה המשטרה אוהבת להרוס לנו את הכיף, והם תקעו ניידת ישר אחרי הצומת, לא ראיתי אותה. דעתי הוסחה מהכביש לכמה שניות וכאשר הבחנתי שהרמזור כתום הייתי כבר 5 מטר מהקו עצירה. כמובן שהורדתי הילוך כדי לעבור מהר, והניידת ממלזה אותי על 94 קמ"ש. כמובן, שהם הורו לי לעצור בצד, וכמו ילד טוב (וגם בגלל שהייתי נהג חדש בין יתר הסיבות) עצרתי, השוטר שאל אותי על כמה נסעתי, אמרתי לא יודע, וסיפרתי לו מה קרה, הוא הראה לי את נתוני הממל"ז והוא הראה 94 קמ"ש. ישר הרמתי טלפון לבן אדם, הוא דיבר עם השוטר, לאחר 10 דקות של צרחות ממנו על השוטר, השוטר נתן לי את הטלפון, והוא אמר לי שאני יכול ליסוע. וכאשר דיברתי אם הבן אדם יום למחורת, הוא אמר לי שנירשמה לי רק נזיפה על נסיעה מהירה בעיר, ולא נרשם על כמה.

מה אני בא להגיד, זה שיש לאבא שלך "קומבינות" כי הוא פעם סידר את הצנרת בבית של איזה שוטר תנועה (או מה שלא יהיה) , זה לא אומר כלום. אלא אם כל מי משרת במשטרה קרובי משפחה שלך, אתה לא תצא מזה.

ושיהיה לך בהצלחה במשפט.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
השיקול שלי הוא כזה: במקרה שאני אכן אפנה לעורך דין, יקח זמן עד שהוא יטפל לי בתיק. עד אז, במקרה הטוב- שלושה שבועות, ואז כבר יחזור לי הרישיון, יש לי 30 יום שלילה. אני לא אשלם 2000 שקל בשביל שבוע רישיון. ובנוגע למשפט אני אעזר בחבר של אבא שלי.

האם השיקול שלי נכון שאני לא צריך פה עורך דין?.. בנתיים

השיקולים שלך גרועים:

כאשר תפנה לעו"ד, הוא יטפל בך מיד.

הוא ייצג אותך עד סוף המשפט, לא רק עד שיחזירו לך את הרישיון, אם בכלל.

אתה תשלם לו יותר מ- 2000 ש"ח, אל תהיה אופטימי.

במהלך המשפט אתה לא יכול להעזר באף אחד שאינו עורך דין רשום. חבר של אבא שלך יכול להסתכל מהצד, גם אם הוא ממש אוטוטו מסיים סטאז'.

אתה חייב עורך דין, לא קראת את הקישור הירוק בחתימה שלי. תקדיש חמש דקות לקריאה, שעה למחשבה ואלה יהיו השעה וחמש דקות המועילות ביותר בנושא המשפט שלך.

dirty old man

need love too

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...