Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במציאת נושא לסרט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את ההודעה הבאה אני מפרסמת בשמו של ידיד שנתקל בבעיה שלדעתי אתם יכולים לעזור בה יותר ממני

"טוב אז שלום לכולם , אני איתי

צריך את עזרתכם ומקווה שתוכלו לעזור לי

קצת רקע :

אני לומד במגמת תקשורת , כיתה יב'

ולפרוייקט סוף שנה אני צריך להכין סרט תיעודי קצר (כ-15 דק') בכל נושא שאני אבחר.

אני רוצה לעשות את הסרט שלי כמה שיותר קרוב לנושא הספורט המוטורי [שאין] בארץ , ובכלל כל דבר אשר קשור למוטוריקה בארץ.

הבעיה שלי היא שאני לא יודע ממש על מה להתמקד מבחינת נושא לסרט, ועוד בעיה היא שבאותו נושא אני לא מקושר לאנשים שיועילו לסרט ויוכלו להתראיין ולהצטלם אליו.

אז מה שאני בעצם מבקש ממכם הוא שאם יש לכם איזשהו רעיוןן לנושא מרכזי של הסרט, התמקדות בדברים מסויימים, וכמובן אנשים שאני אוכל פנות אליהם שישתתפו בסרט אם תוכלו לעזור לי ולחלוק את הרעיונות שלכם ואף להציע את עצמכם לסרט אם אתם קשורים לנושא שלדעתכם יכול להיות רעיון טוב לסרט אני מאוד אודה לכם .

בתודה מראש, איתי."

מקווה שתוכלו לעזור לבחורצ'יק - יוליה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תבחר לך מועדון (אני כמובן ממליץ על החיפושיות),תתעד מפגש או שניים תראיין שם כמה חבר'ה ,תערוך ,תן בסוף כמה פריימים של כתבות גזורות ויש לך עכבר סרט.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אני יכול לצלם סירטון כזה בקלות,אני רק צריך מצלמה ולהזמין פיצה.
קדימה, יצאת בהצהרה?

עכשיו כולנו מחכים לראות קישור לסרטון שלך עם הפיצה.

אתה מוזמן להעלות אותו פה לשרשור הזה, אני בטוח שאף אחד לא יתנגד.

אני אישית אוריד בפניך את הכובע ויפול מהכסא :)

אופנוען

פורסם

גם אני לומד במגמת תקשורת וגם אני בכיתה יב' ומועדון החיפושיות אני עושה עליו אז אם חבר שלך ירצה אני מוכן לעזור לו ושהוא יעזור לי ברעיונות וזה יכול להיות טוב גם בשבילי וגם בשבילו, כמובן אם הוא רוצה.

כי לפי דעתי כמו אומי מועדון החיפושיות הוא הדבר! כמובן גם בתור בעל חיפושית.

אומי5- אני זה ברייטמן הצלם החיפאי מהמועדון.

sound connecting people

פורסם

יו איזה סרטון דפוק.

שערוריה -אפילו ווילי לא היה.

הקטע עם הגלגל האחורי הוא בטח כמעט נכנס במשאית ועצר כמו טמבל עם הברקס הקדמי.

פורסם

בתור אחד שעשה בגרות וסרט במגמת קולנוע בכיתה יב' (וסיים עם ציון של יותר מ90) אני אומר לך, עדיף לך לעשות סרט עלילתי, הרבה יותר קל במיוחד מבחינת השלמות כשיהיו חסרים לך קטעים לסרט, לא בעיה לפברק כמה. ואני מדבר על כאלה שאתה באמצע הלילה בחדר העריכה ואתה תקוע.

אם אתה יכול עדיף שתצא מתקשורת, עכשיו זה בטח גם אצלכם עוד בית זונות, אבל אתם תאכלו אותה חזק בחודשיים האחרונים של סוף שנה, אתם בטח תדחו את עשיית הסרט והתסריט לרגע האחרון עם כל הבגרויות האחרות (ואל תגיד שלא, אתה לא יודע איך זה יהיה, אני אומר לך שזה ככה עם כולם וכל שנה), ואני מדבר איתך שגם אם כן וגם אם לא, יש לך לפחות שבועיים של עבודה קפדנית ושבוע אחרון של לישון בבית הספר בחדר עריכה בלילה וביום להשלים צילומים.

מה שכן זו חוויה לא נורמלית! אם יש לך צוות טוב כמו שהיה לי ומורה שמוכן לעזור כמו שצריך ולחרוג משעות הלימוד המקובלות, יכול לצאת לך אחלה סרט, וכמובן שלא פחות מהסרט יש את החוויה שנשארת איתך.

אם הייתי יכול (ואם היה לי זמן ללכת לבית הספר לקחת את הקלטת של הסרט שלי, גם החליפו מורה אז חבל על הזמן אני מקווה שהיא עוד שם) הייתי מעלה קטע מהסרט שלי שיש "תאונה" בהשתתפות הסובארו שלי, תוכלו לראות אותה קצת בפעולה.

שוב אני אומר, רק עלילתי, ותתחילו לעבוד מוקדם על הסרט ובכל הרצינות כי בלי זה אין בגרות מלאה!

תזכור מה שאני אומר לך קח את זה ללב כי זה מנסיון.

בהצלחה,

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
יו איזה סרטון דפוק.

שערוריה -אפילו ווילי לא היה.

הקטע עם הגלגל האחורי הוא בטח כמעט נכנס במשאית ועצר כמו טמבל עם הברקס הקדמי.

רעים שכמותכם, מה יקרה אם תפרגנו קצת.

הם לא סטודנטים בשום פקולטה, כולה שני נערים בני 17 שעשו עבודה די יפה.

כנסו לפול גז ותראו איך פרגנו להם.

לא מזיק לתת חיזוק מידי פעם במקום רגל.

תציג אתה משהו יותר טוב ונשווה.:lol:

אופנוען

פורסם

תקשיב.

בתור סטודנט לתקשורת אני ממליץ לך ללכת על התסריט הבא:

סליחה אם אני לא מקפיד על כללי כתיבת תסריט,זויות מצלמה ופריימים)

נ"ב- אם חשבת שללמוד תקשורת זה מעניין בתיכון-חכה שתגיע לעשות בזה תואר.אמנם אני נשוי- אבל זה פשוט תואר שיש בו ים של כוסיות.4% גברים וכל השאר נשים- מה שמפצה על העובדה שזה תואר חסר כל תועלת שעושים סתם כי להגיד שאתה אקדמאי.

יש בעיה חמורה במתנ"א - משאיות עמוסות בציוד אלקטרוני נחטפות באישון לילה בכביש החוף על ידי חבורה של מכוניות משופרות. המשטרה אובדת עצות. מנהיג החבורה הוא מעין גורו מקומי של המפגש ברמת גן.יש לו מוסך וחבורת חסידים אשר נוהה אחריו.

משטרת ישראל מצליחה להכניס שוטר צעיר למפגש ברמת גן כשהוא חמוש ב205 GTI מוחרמת.

במקביל, השוטר (הסמוי) מוצא עבודה בE&A וכל הזמן הזה גם מנסה לחקור את הגניבות ובמקביל מגיע למפגש ברמת גן ועושה רייסים.

הוא מתחבר עם מנהיג הרייסים (ישוחק על ידי לירן שכרגע נמצא בהודו) ועושה איתו רייס.לפני שהוא עושה איתו רייס הוא כמובן מגיע למפגש ,פותח מכסה מנוע ואיזה מישהו צועק "יש לו פילטר פתוח לירן, וצ'יפ של פרילינג!!" ואז הם עושים רייס והשוטר מפסיד.

ואז מגיע מתנדב ודורש רשיונות.גיבורנו השוטר מציל את לירן מתפיסה כמעט בטוחה על ידי מתנדבים בבדיקת רשיונות שיגרתית במפגש- ונוסע אליו הביתה לפתח תקוה- אבל בדרך הם בטעות עוברים בפרדס כץ- וערסים תופסים אותם ומפוצצים לשוטר הסמוי שלנו את האוטו.

לירן והשוטר הולכים הביתה ברגל.מסתבר שלירן זיין את אחות של מנהיג פרדס כץ שהיה להם ביחד עסק של גניבת ספוילרים של אימפרזות- ואסור לזיין את אחות של שותף שלך.

הם מגיעים ללירן הביתה-שם כבר נמצאים כל החבר'ה -ופוגשים באותה הזדמנות את אחותו הכוסית של לירן.השוטר מתאהב בה ונקרע בין מחויבותו לתפקיד ובין נאמנותו ללירן ולאחות של לירן.

לירן תופס עצבים על החברים שלו שלא עזרו לו במפגש עם המתנדבים וברחו כמו שפנים!!!!!!

ואז נוצרת בינו ובין השוטר ברית מיוחדת.

לירן מראה לשוטר שיש לו בחניה דודג' דארט של אבא שלו- אבל הוא אף פעם לא נוסע בה.היא חזקה מדי בשבילו והוא מפחד ממנה.

במקביל, המשטרה נותנת לשוטר (ישוחק על ידי רז מלמד.הוא גם חתיך וגם ממזרי) אימפרזה ממגרש גרוטאות.

הוא מגיע למחרת עם האימפרזה למוסך של לירן ולירן עדיין מזכיר לו שהוא חייב לו מכונית. אחות של לירן עדיין כוסית- אבל היא גם חננה.

לירן בונה לו אימפרזה מפגרת לחלוטין.400 כוח סוס, בלוק שתים וחצי, טורבו גדול וספוילר.ללירן יש מכונאי מכונאי גאון מחשבים (משוחק על ידי מוטי מיאטה) שיכול להזמין כל חלק שלירן רק רוצה להביא לרכבים שלו.

לאחר מכן הם מסיימים את האימפרזה ויוצאים ללחוץ.

בדרך הם נתקלים בפרארי. מכיוון שיש רק את זו של מיכאל לוי- אז הוא ישחק תפקיד אורח בתפקיד עצמו.

הם עוצרים לידו ברמזור ושואלים:

WHATS THE RETAIL ON ONE OF THOSE?

סליחה.

תיקון.

הם עוצרים לידו ברמזור ושואלים: "כמה סוגר?"

הוא עונה:

"לא עניינך. פרארי".

לירן מסתכל על רז ואומר לו: "יש לי פיפי".

ואז יש רייס והם מעיפים את הפרארי ועוצרים לאכול בהמבורגר בכפר סבא.

לירן מספר לרז שיש תחרות רייסים חשובה בחוצה ישראל ושהוא צריך לבוא אז הוא בא.

הם הולכים לרייסים. גם מוטי שם עם הג'טה שלו. הוא מפסיד לסיוויק של מנהיג פרדס כץ וחייב לו אוטו.

ואז לירן הולך לשדוד משאיות בכביש החוף ורז עולה עליו.

במקביל- הרעים מפרדס כץ עולים על טוסטוסים ומחסלים את מוטי מיאטה.

לירן מתעצבן עליהם וחוזר הביתה לחסל את הרעים מפרדס כץ כשרז בעקבותיו.

לירן בא הביתה וכבר מחמם את הדודג' דארט אבל אז רז בא אליו והם רבים כי רז סמוי ומנאייק.

ואז לירן נכנס לדארט ורז לאימפרזה והם תופסים את הרעים מפרדס כץ והורגים אותם.

לאחר מכן הם מגיעים לכביש שנוסע מרעננה להרצליה פיתוח -כי רק שם יש מקום קרוב עם מסילת רכבת.

הם עושים רייס אחרון ומי שמנצח יהיה חופשי. לירן לוקח עם הדודג' דארט של אבא שלו- אבל בגלל שהיא עמדה 30 שנה אז נשבר לו הקראנק והוא עובר שניה לפני הרכבת- אבל נכנס כמו דביל במכונית חונה ועף עד מחלף הסירה.

רז נותן לו את האימפרזה והוא בורח לחיפה.

סוף הסרט.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...