Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במציאת נושא לסרט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא נכון. תפעיל דמיון. בסצנת הרייסים יש עשרות 106 ראלי. כל הקשוחים והרציניים נוסעים על כזאת.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אני מבין שהמקביל הישראלי לאמריקאי מסוקס עם יפנית משופרת זה אשכנזי קטן וראלי עם שילדה מטורפת,יפה,אומרים שהקולנוע הישראלי השתפר פלאים.

פורסם
בעל, חבר, עובד, שותף לסקס פרוע, אידיוט. תבחר אתה.

אני לא צריך לבחור, יש לי את יאשה, הכל במוצר אחר

הוא בעלי, חבר שלי, עובד עליי, ***צונזר***, למי אתה קורא אידיוט?

פורסם
לא נכון. תפעיל דמיון. בסצנת הרייסים יש עשרות 106 ראלי. כל הקשוחים והרציניים נוסעים על כזאת.

דימיון ?

יש לי את הזיכרון הזה... :lol:

מי אמר קרית אריה ?

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

נכניס אותם בסרט ההמשך. יש לי רעיון חזק לג'יפ ולאופנוע: הפעם המוסך יהיה על גדות הירקון. (לירן כבר לא משחק בשני.הוא הלך לעשות את "אומנת עם שחורים" אחרי שהוא חזר מהודו וחשב שהוא דולפין). הג'יפ יהיה בסצנה שהמשטרה מחוץ למחסן ויוצאים עשרות ג'יפים והודפים את הניידות של המשטרה- ואז כל המכוניות של החבר'ה מהרייסים יצאו והשוטרים יתבלבלו והגיבורים שלנו (רז והפעם יאשה הכושי המטורף בתפקיד חבר שלו שיצא מהכלא) יסעו בשתי מכוניות אמריקאיות (קוביסו תורם את האוטו) לנמל תל אביב ויקפצו עם האוטו לתוך יאכטה. טוב...אני מגלה יותר מדי.

אני רק יכול לספר שקיבלנו מימון כבד ממיצובישי וכנראה יהיה לנו איוו...

פורסם

שיניתי עוד לפני שרשמת את ההודעה.

ד"א- תהיה בכוננות. אנחנו משיגים את הבחורה החדשה מ"אקסיט" שתשחק את הכוסית (איך בכלל קוראים לה? שרי? שרה?)

לא משנה. אני מתקשר אליה ברגע שאישתי תיכנס לשירותים.

פורסם
רגע , הוא לא אמור להיות שחור ?

הנה...

עלתה לו החילבה לראש.

נהיה סלב, והוא שכח מאיפה הוא הגיע ואיך לפרגן לחברים.

סעעעעעמק.

:-)

פורסם
נכניס אותם בסרט ההמשך. יש לי רעיון חזק לג'יפ ולאופנוע: הפעם המוסך יהיה על גדות הירקון. (לירן כבר לא משחק בשני.הוא הלך לעשות את "אומנת עם שחורים" אחרי שהוא חזר מהודו וחשב שהוא דולפין). הג'יפ יהיה בסצנה שהמשטרה מחוץ למחסן ויוצאים עשרות ג'יפים והודפים את הניידות של המשטרה- ואז כל המכוניות של החבר'ה מהרייסים יצאו והשוטרים יתבלבלו והגיבורים שלנו (רז והפעם יאשה הכושי המטורף בתפקיד חבר שלו שיצא מהכלא) יסעו בשתי מכוניות אמריקאיות (קוביסו תורם את האוטו) לנמל תל אביב ויקפצו עם האוטו לתוך יאכטה. טוב...אני מגלה יותר מדי.

אני רק יכול לספר שקיבלנו מימון כבד ממיצובישי וכנראה יהיה לנו איוו...

הגי'פ בסדר אבל שככת את האופנוע, לא מוותר.

אמרת! מילה זה ברזל, חקוקה בסלע.

אם נבקש יפה ניראה לי שאפשר לארגן גם איזו ברנדה ירוקה

אופנוען

פורסם
נהיה סלב, והוא שכח מאיפה הוא הגיע ואיך לפרגן לחברים.

סעעעעעמק.

סליחה באמת שאני סלב...

קח את התפקיד שלך !!!

אני אחזור לערוץ ניקולאידין ל"ג'ונגל" עם רוני סופרסטאר...

:roll:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...