Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי 3 סאבים עם 2 סלילים 4 אום כל אחד

אני רוצה להגיע איתם ל 1 אום

השאלה שלי אם אני מחבר סאב אחד עם סליל אחד בלבד האם הוא מקבל את מלוא ההספק "400 " או שצריך לחבר את שני הסלילים על מנת לנצל אותו עד הסוף?

למה אני שואל?

חשבתי לחבר שני סאבים עם סליל אחד כל סאב וכך אני מוריד את שניהם ל2 אום

ואז לחבר את שני הסלילים של הסאב השלישי ובזה אני מוריד אותו גם ל 2 אום ואז לחבר הכל ביחד ויוצא 1 אום..... השאלה אם אני אקבל את המירב מה 3 סאבים

דרך אגב אני מחבר אותם למונובלוק HIFONICS שנותן 1000 RMS ב 1 אום - נראה לי שיספיק .

אשמח לעצות

תודה

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

אתה חייב לחבר את שני הסלילים כדי להפיק את מלוא הספק של הסליל,

בגלל שיש לך 3 סאבוופרים בעלי סליל כפול של 4 אום האופציה היחידה שיש לה היא,

או חיבור של 2 סאבוופרים עם כול הסלילים במקביל כך יהיה לך 1 אום סופי,

או חיבור של 3 סאבוופרים בצורה של 3 סלילים במקביל בטור ל3 סלילים במקביל השניים, תוצאה סופית של 2.6 אום,

או שתחבר את כולם במקביל ותקבל התנגדות סופית 0.6 וכך תגיד לגבולות המגבר.

תמיר

• תוכן חדש...