Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את ההגברה אני יחליף אבל אני לא מרוצה כל כך מהדוטק...שלא נדבר על הפולס שאני מעיף אותו בכלל(הדוטק אולי ישאר-תלוי איזה אוטו אני יקנה עוד חודשיים שלוש ככה).אבל מה אתה אומר יותר קרוב לדוטק מבחינת איכות וקצת יותר עוצמתי ממנו?הקסנון,הרוקפורד או משהו אחר?כמובן שאני חושב על זה במידה ואני יביא את הקסנון אני חוסך 100 דולר שאני ישקיע אותם במגבר שיהיה לרמקולים.

תודה גבר...עזרת לי מאוד

פורסם

לא שמעתי את הקסנון אז קשה לי לדעת אבל שמעתי (קראתי) שהוא חזק יחסית...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

מה אתה אומר?שווה לי להביא אותו ולנסות וסה"כ לא יתאים למכור אותו או עדיף להביא את הרוקפורד(שמעת אותו?)?

פורסם

גם אני שנסעתי לארה"ב חשבתי אופציה ריאשונה להביא את הקסנון

אבל משום מה המוכר טען נחרצות שהמפרט שלהם ממש מפוברק והם לא מסוגלים להגיע לכאלה עוצמות

פורסם

ייתכן והמוכר ניסה למכור לך משהו אחר שיש עליו יותר רווח?

מביקורות מחו"ל הבנתי שהם עומדים בהספקים האלה יפה מאד.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...