Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבת שלום

יש ברשותי רכב מסוג לאנצ'יה תמא טורבו מנו2000 סמ"ק ידני מנוע 16V

אני נער ללא שום ידע מכני הקשור בטיפול רכב אני מבקש שתרשמו לי מה אני צריך לקנות לרכב כדי שהיה יותר נוח ויותר נעים ויותר טוב להמשך נהיגה טובה יותר אני צריך שמות של שמנים שמות של יצרנים אני צריך תגובות של בעלי לאנצ'יה שיתנו לי תגובות.

וכל מי שיכול לרשום לי משהו חיובי על האוטו אז שירשום ולמי שיש תגובות שליליות שלא ירשום!!!!

תודה רבה לכול מי שרושם.

פורסם

אוקיי מבחינת שמנים אסור לך לזלזל באיכות וצמיגות השמן שאתה שם אתה צריך 15W40 באיכות SG הכי פחות וחייב שיהיה כתוב על הגלון שמתאים למנועים עם מגדש טורבו. תכולת המערכת + פילטר 5.5 ליטר.

דברים לטיפול תלוי כמה קילומטרג' עשה האוטו ? האם עשו לו טיימנג? לפי זה אתה יכול לדעת מה להליף

עיקורנית שמן+ פ.שמן, פ.דלק "הזרקה" , פ.אוויר , פלגים

BOSCH: WR6DTC

NGK: BPR7E

CHAMPION: N7BYC

BERU: 14-7DTU

שמן גיר , שמן בלמים , מים מזוקקים למצבר, שמן למצמד במידה ויש, דיסקיות מקדימה

זה פחות או יותר טיפול :-)

פורסם

יש בחור בשם מומי שהוא יתפרסם בעיקבות הפיאט והלנציה והוא אחד האנשים המומחים בארץ לפיאט ולנציה ובכלל שאר המכוניות.

הוא יוכל לעזור לך גם במכונאות גם בשיפורים וגם בחשמל הרכב.(בין היתר גם טיפולים שוטפים )

אם תירצה שלך לי הודעה ואני יתן לך את הטלפון שלו.

דרך אגב (עלות העבודה אצלו בשמים אבל העבודה בהתאם )

רז...

פורסם
יש בחור בשם מומי שהוא יתפרסם בעיקבות הפיאט והלנציה והוא אחד האנשים המומחים בארץ לפיאט ולנציה ובכלל שאר המכוניות.

הוא יוכל לעזור לך גם במכונאות גם בשיפורים וגם בחשמל הרכב.(בין היתר גם טיפולים שוטפים )

אם תירצה שלך לי הודעה ואני יתן לך את הטלפון שלו.

דרך אגב (עלות העבודה אצלו בשמים אבל העבודה בהתאם )

רז...

אני השמח מאוד!!!!

פורסם

אין בעיה לטפל ברכב מסוג זה.

החשוב ביותר זה השמנים, נוזל קירור, ואופן שימוש ברכב לאחר הנעתו , ואי כיבויו המיידי בסיום נסיעה בגלל הטורבו.

בכלל , רצוי לקראת סיום הנסיעה לנהוג עדין בכמה שפחות גדישה, ואז להמתין דקה לפחות עם מנוע פועללפי הכיבוי

עד 1992 כולל, מע' הניהולברכב היא של מגנטי מרלי,

1993-1994 ניהול של בוש.

יש לוודא שביצעו הח' טיימינג בזמן

אין תקלות מיוחדות בניהול המנוע במיוחד אם הרכב 93-94 גם אם יש אין בעיה לאתרן ומנסיון.

יש להזהר בנהיגה מפני ברקסים אף שתקינים , חלשים למהירויות הרכב, דבר ששונה ב1999 בדגמי לאנצ'יה קאפה טורבו עם מע' בלמים של ברמבו גדולים וחזקים יותר.

רצוי לוודא כי ניהול המנוע על חיישניו פועל כשורה ושחיישן חמצן עובד לפי גרף נכון.

יש לוודא שמערכת הקירור במיטבה , אין מקום לטעויות, והנחות".

אם אתה נוסע במהירויות שמעל לחוק מה שאינו מומלץ , רצוי שהמציגים יהיהו איכותיים ובמצב כמו חדשים ותואמים למהירויות המדוברות.

אלה בדיקות קלות ומהירות ורצוי לבצען.

אם תחום האודיו-/סטריאו מעניין אותך, דע לך, שעל אף שהרכב לא בדיוק ידידותי להתקנת סטריאו סטנדרטית (ללא בניות מיוחדות) ניתן, בקלות להוציא שם סאונד פגזי!!!!! בסכומים לא מטורפים בכלל, כמעט לכל כיס.

אם תרצה ייעוץ , פנה אלי ואסביר לך, אני מכיר ייצור סאונד בלאנצ'יות , סוף!

בברכה, והזהר בנהיגה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...